Păr și coafuri

Coafuri pentru o față pătrată: Aceste tunsori sunt perfecte pentru tine!

Ar trebui să fie o tăietură pixie, coafura de mullet sau mai degrabă tăiatul lupului curajos? Tendințele coafurii pentru 2021 sunt mai diverse ca niciodată și oferă ceva pentru fiecare gust. Dar, înainte de a ne decide cu privire la o nouă tunsoare, trebuie mai întâi să ne gândim de două ori dacă ni s-ar potrivi deloc. Indiferent dacă vrem să ascundem o frunte joasă sau să ne facem fața să pară mai îngustă – coafura potrivită ar trebui să ne măgulească în primul rând trăsăturile feței și să ne sublinieze cu îndemânare frumusețea. Așadar, uitați de toate coafurile la modă pe care le-ați văzut pentru o secundă și alegeți în schimb un stil care vi se potrivește. Dar care sunt cele mai bune coafuri pentru o față pătrată și cum poți recunoaște o formă de față unghiulară? Vă vom dezvălui toate acestea mai jos, precum și cele mai frumoase înfățișări pentru redenumire!

Cum să determinați forma feței

care breton pentru fata patrata coafuri scurte tendinte 2021

Înainte de a vă apela la coafor și de a vă tunde, ar trebui mai întâi să aflați care este forma feței. Pentru că doar așa poți determina coafurile perfecte pentru o față pătrată care ți s-ar potrivi cu adevărat. Pentru a face acest lucru, legați-vă părul într-o panglică strictă și priviți-vă direct în oglindă. Ei bine, ce vezi? Acordați o atenție deosebită liniei bărbiei și liniei părului. Fețele pătrate se caracterizează în principal printr-o zonă pronunțată a bărbiei și a maxilarului, pomeți largi și o frunte largă.

Coafuri Tendințe 2021 Coafuri pentru o față pătrată

Deci, coafurile perfecte pentru o față pătrată ar trebui să facă contururile dure și trăsăturile faciale unghiulare să pară mai moi. Gândește-te la Keira Knightley, Sandra Bullock, Angelina Jolie și Mila Kunis – toate arată frumos, nu-i așa? De fapt, există multe frumuseți de la Hollywood cu fața pătrată care ne demonstrează mereu că acest lucru nu este în niciun caz o pată.

Coafuri pentru o față pătrată: care breton ar arăta ca tine?

Coafuri pentru un bob pătrat cu breton lateral

Te-ai gândit de mult să-ți tai bretonul, dar nu ai îndrăznit să mergi? Atunci să mergem! Deoarece coafurile de ponei pentru o față pătrată sunt o modalitate excelentă de a ascunde fruntea largă și de a aduce o oarecare blândețe feței. Cu toate acestea, bretonul nu trebuie să fie prea strict, deoarece acest lucru subliniază și mai mult trăsăturile unghiulare ale feței. Poneii cu franjuri sau bretonul de perdea la modă distrag abil de la zona pronunțată a bărbiei și, prin urmare, ar fi alegerea mai bună pentru dvs. De asemenea, bretonul înclinat cade pe față și conferă coafurii mai multă mișcare. Orice lucru prea rigid sau plictisitor subliniază inutil duritatea contururilor feței.

Coafurile Bob sunt perfecte pentru fețele pătrate

ce coafuri pentru bob pătrat cu față pătrată 2021

Super ușor de îngrijit, foarte șic și extrem de schimbător: coafurile Bob au fost una dintre cele mai mari tendințe de păr de ani de zile și vor rămâne cu noi în acest sezon. Indiferent dacă este drept, cu franjuri, cu niveluri sau asimetric – alegerea tunsorilor este imensă și tocmai asta face din bob una dintre cele mai căutate coafuri pentru o față pătrată. Dar și aici se aplică următoarele: tăietura nu trebuie să fie prea strictă, ci mai degrabă ar trebui să aibă capete în trepte.

Bob lung cu coafuri cu breton pentru o față pătrată

Chiar dacă un bob scurt se termină la nivelul liniei bărbiei, zona distinctivă a bărbiei este accentuată și mai mult. Un bob lung, pe de altă parte, este compromisul perfect pentru părul lung și scurt și poate face minuni pe fețele unghiulare. Combinată cu valuri blânde de plajă, lauda pare foarte măgulitoare și face contururile să pară mult mai moi.

Bob unghiular, asimetric

ce coafuri pentru o fata patrata bob coafuri 2021

Bobul asimetric este una dintre cele mai casual și cool coafuri și este extrem de popular de ani de zile. După cum sugerează și numele, părul este tăiat cu câțiva centimetri mai mult pe o parte decât pe cealaltă. Actrița Keira Knightley este o dovadă clară că bobul asimetric este cel mai bun pentru fețele pătrate. O despărțire laterală face contururile să pară mult mai moi și setează coafura la modă perfect în scenă. Croiala este, de asemenea, un adevărat versatil în ceea ce privește stilul. Fie că doriți să-l purtați ușor sau mai degrabă cu unde de lumină depinde în totalitate de dvs..

Coafuri pentru o față pătrată: Nu veți merge niciodată greșit cu o tăietură stratificată

Coafuri pentru o față pătrată tăiată în straturi cu breton lateral

Coafurile scurte și poneii nu sunt pentru tine? Nici o problemă! Deoarece tăieturile stratificate care cad delicat în față sunt de fapt cele mai bune coafuri pentru o față pătrată. În plus, croiul cu niveluri este foarte la modă anul acesta și conferă părului nostru o notă de nedescris feminină și super elegantă. Diferitele lungimi ascund cu pricepere zona bărbiei pronunțate și asigură în același timp mai mult volum și textură. Un punct bonus pentru oricine are părul subțire.

Coafuri scurte pentru fețe pătrate

Pixie Cut cu breton lateral Coafuri scurte pentru față pătrată

O față pătrată ar arăta și mai strictă, cu o coafură scurtă? Nici măcar pe aproape! De fapt, poți cu adevărat să faci o tăietură de pixie răcoroasă și sălbatică! Părul scurt izbucnește de încredere și este tendința de păr a anului! Este important doar să evitați tăierile prea stricte și exacte. Mai degrabă, alegeți un pixie asimetric într-un aspect pufos la modă. Sau dacă te simți cu adevărat curajos, atunci poți opta pentru o coafură de ciuperci care se joacă încet în jurul feței.

Aceste actualizări ți s-ar potrivi

Coafuri Bangs pentru o coafură cu față pătrată Tendințe 2021

Principalul lucru pe care trebuie să aveți grijă la actualizări dacă aveți fața pătrată este să nu legați părul prea strâns. Pentru ca linia bărbiei să nu pară prea dominantă, este mai bine să optezi pentru un coc casual care să nu stea prea sus pe vârful capului. Pentru a elimina aspectul strict al formei feței, lăsați câteva fire să cadă ușor peste față.

O despărțire laterală profundă

Coafuri în stil de despărțire laterală pentru o față pătrată

Uneori nu este atât de mult să vă schimbați tunsoarea – chiar și o despărțire laterală profundă vă schimbă instantaneu focalizarea feței, făcând contururile nervoase să pară mult mai moi. În plus, despărțirea laterală oferă mai mult volum, iar părul se simte mai viu și mai voluminos.

Coafuri pentru o față pătrată: cele mai frumoase înfățișări pentru redenumire

Coafuri pentru o față pătrată Pixie Cut 2021 Tendințe de coafuri

Tăierea bolului creează iluzia unei forme mai rotunde a feței

Coafura capului de ciupercă tendință 2021 coafuri pentru o față pătrată

O coadă de cal casual cu breton este una dintre cele mai frumoase coafuri pentru o față pătrată

Coafuri Updo pentru coafuri cu față pătrată 2021

Bretonul înclinat face ca trăsăturile feței să arate mult mai moale

Pixie Cut 2021 ce coafuri pentru o față pătrată

Nici nu trebuie să vă descurcați fără tăierea pixie la modă

Pixie Cut 2021 modul în care forma feței determină coafurile pentru o față pătrată

Un coc neted și înalt îți subliniază pomeții și face ca fața să pară mai lungă

Rihanna Coafuri Poze Updos pentru fata patrata

Poneii cu franjuri arată foarte bine pe fețele unghiulare

Coafuri Bangs 2021 Coafuri pentru o față pătrată

O tăietură pixie cu breton lateral se joacă perfect în jurul feței

Pixie Cut cu coafuri Bangs pentru o față pătrată

Părul creț arată feminin și, de asemenea, distrage atenția de la contururile faciale pronunțate

Coafuri de păr blond Rita Ora pentru o față pătrată și păr creț

Croiala cu niveluri este una dintre cele mai frumoase și ușor de întreținut coafuri pentru o față pătrată

Stiluri de tăiere stratificate tendințe de coafură 2021 coafuri pentru o față pătrată