Păr și coafuri

Coafuri moderne Shaggy – Care dintre ele va funcționa cel mai bine cu forma feței?

Coafurile Shaggy revin acum. Pe măsură ce parcurgem fluxurile noastre de socializare, vedem tot mai multe femei schimbându-și nivelurile tăiate contondente pentru o alternativă uluitoare, shaggy, care adaugă textură și corp la coama lor. Doriți să încercați singur această tendință de coafură? Atunci ești exact aici. Am compilat 12 coafuri stilate, precum și sfaturi despre cum să găsiți tunsoarea care se potrivește cel mai bine formei feței și produselor de styling pentru a vă ajuta să obțineți aspectul shag. Fie că ai părul subțire sau gros, scurt sau lung, drept sau creț, există o coafură potrivită pentru tine! Așadar, citiți mai departe pentru inspirație pentru următorul dvs. aspect de frumusețe.

Coafuri Shaggy pentru fețe rotunde

Tăietură modernă stratificată pentru păr lung cu breton - breton cortină pentru o față rotundă

Dacă aveți o față rotundă, vă puteți folosi coafura pentru a vă modela vizual caracteristicile feței. Iată două dintre cele mai bune tăieturi de shag pentru o față rotundă.

1. Laudă Wispy

Bob lung Shaggy cu breton cortină Pony

O tăietură shaggy de lungime medie este perfectă pentru tine! Un lob care este tăiat mai mult în față vă va ajuta să vă alungiți forma feței și să creați un efect de slăbire. Creați valuri casual cu o cremă curling. Aplicați o cantitate generoasă pe părul uscat cu prosopul, pieptănați-l și lăsați-l să se usuce la aer.

2. Straturi lungi – Tăietură modernă stratificată pentru părul lung

pas cu franjuri tăiate părul lung

Dacă aveți părul lung, optați pentru o tăietură modernă cu niveluri în care nivelurile încep de la bărbie. Acest lucru vă ajută să vă prelungiți vizual fața rotundă și să o faceți să pară mai îngustă. În plus, straturile lungi sunt excelente pentru a adăuga mișcare și dimensiune oricărei coafuri.

Coafuri Shaggy pentru fețe în formă de inimă

bob puternic nivelat, cu capete și breton franjurate

Ai o față în formă de inimă? Trăsăturile faciale minunate și definite pot beneficia de croiala potrivită – și avem două idei!

3. Bob cu breton

bob cu franjuri cu ponei pentru femeile cu frunte înaltă

Oricinei îi place să poarte părul scurt este bine sfătuit cu un bob shaggy – cu breton, desigur. În loc să se concentreze pe bărbie, bretonul lung și agitat vă înmoaie fața și o face să arate cu adevărat drăguță și cochetă. Această coafură ajută, de asemenea, să facă fruntea să pară mai mică ca aspect și creează un aspect echilibrat.

4. Shaggy Pixie Cut

Shaggy Pixie Cut Short Honey Blond Hair

Ați dori să vă tundeți și mai scurt? Încercați o tăietură de pixie shaggy care merge minunat cu o față în formă de inimă, deoarece vă evidențiază pomeții definiți. De asemenea, puteți adăuga breton lateral și multe straturi pentru a adăuga textură și a crea un aspect mai simetric.

Tuns scurt Shaggy cu breton

Coafuri Shaggy pentru fețe pătrate

Coafura Shaggy cu breton pentru fata patrata

Dacă aveți o față pătrată, profitați de coafura voastră pentru a vă înmuia trăsăturile nervoase. Dacă acesta este cazul, verificați cele două coafuri de mai jos.

5. Straturi de încadrare a feței – Păr de lungime medie stratificat în față

pas shaggy tăiat pe jumătate cu breton

Când vine vorba de fețele unghiulare, straturile de încadrare a feței sunt cel mai bun prieten al tău. Această coafură poate ajuta la înmuierea liniei maxilarului și la creșterea aspectului feței. Puteți combina tăietura cu niveluri franjurate cu părul scurt, mediu sau lung. Încercați să adăugați textură părului aplicând mousse de păr pe firele umede, dezvelindu-le și lăsând părul să se usuce în aer.

6. Bob lung cu breton de perdea

Bob lung cu breton de perdea păr până la umeri

Pentru un look chic, optează pentru un lob cu breton de perdea. Pașii din față îți fac fața să pară mai lungă, în timp ce bretonul îți rotunjește fruntea pătrată. Folosiți un ser anti-frizz pentru a vă menține părul strălucitor și suplu. Puneți una sau două pompe pe vârful degetelor și treceți-le prin păr înainte de uscare.

Coafuri Shaggy pentru fețe în formă de diamant

Taiat Shag pentru o față în formă de diamant și păr lung

O față în formă de diamant este caracterizată de obicei prin pomeți proeminenți care fac fruntea și bărbia să pară mai înguste. Verificați aceste două coafuri care vă vor completa frumos trăsăturile faciale.

7. tunsoare Shag cu despărțire centrală și valuri lungi de plajă

Tunsoare Shag cu o despărțire centrală și valuri lungi de plajă

Tunsorile lungi Shaggy sunt foarte versatile și transmit un aspect fără efort. Despărțirea din mijloc vă ajută să vă alungiți vizual fața, subliniind în același timp pomeții înalți. Această coafură vă permite să vă accentuați trăsăturile nervoase ale feței cu valuri de plajă sau bucle definite, în timp ce echilibrați o frunte îngustă.

8. Tuns scurt de cultură scurtă

Shag tăiat scurt cu breton

Ne plac coafurile scurte, deoarece sunt elegante și ușor de întreținut. Și o tunsoare scurtă, cu vârfuri franjurate, arată doar uimitoare pentru femeile cu fețe în formă de diamant. Acest aspect emană efort relaxat, care va câștiga complimente pe tot parcursul zilei. Vă puteți condimenta coama oricum doriți cu un spray de vopsire temporar pentru păr. Fiecare nuanță este formulată pentru a adăuga o culoare vibrantă tuturor tipurilor de păr fără a fi nevoie de înălbitor. În plus, poate fi spălat cu o spălare a părului, astfel încât să puteți experimenta culoarea la nesfârșit.

Coafuri Shaggy pentru fețe dreptunghiulare

Tăiat Shaggy pentru bucle de păr de lungime medie

Femeile cu o formă dreptunghiulară a feței au trăsături faciale mai lungi și, de obicei, vor să-și înmoaie aspectul fălcilor ascuțite și a frunții cu tunsul potrivit, fără a mai lungi fața. Puteți obține acest efect cu următoarele coafuri.

9. Shag tăiat cu breton pentru bucle naturale

Shag tăiat cu breton pentru bucle naturale

Dacă ai părul creț natural, îți poți îmbunătăți look-ul cu o croială individuală și un ponei. Această coafură arată, de asemenea, minunat dacă doriți să vă dezvoltați bretonul, ceea ce reprezintă un avantaj suplimentar. Adăugați o definiție buclelor dvs. aplicând o cantitate generoasă de cremă de curling pe părul umed și uscând cu un difuzor..

10. Lungimea umerilor și etajată cu breton

coafură modernă de păr, lungimea umerilor, păr stratificat în față

Părul până la umeri, cu breton și straturi, este ideal pentru echilibrarea trăsăturilor feței nervoase cu dorința de păr mai lung. Împletiți-vă părul peste noapte, dezlegați împletiturile dimineața, apoi pulverizați rădăcinile cu o cantitate generoasă de fixativ. Acest lucru adaugă volum și textură părului tău și creează un aspect relaxat și casual.

Coafuri Shaggy pentru fețe ovale

tunsoare modernă shag cu perdea breton breton lung

Aveți o formă ovală a feței? Esti norocos! Datorită trăsăturilor faciale simetrice, poți purta aproape orice coafură shaggy. De aceea vin ultimele în articolul nostru. Iată două dintre tunsorile noastre preferate pentru fețele ovale.

11. Shaggy Bob

Coafură de mlaștină Shaggy, cu o despărțire centrală și capete franjurate

Pentru a oferi feței tale mai multă definiție, încearcă un bob shaggy care urcă până la bărbie. Asigurați-vă că vă subliniați textura cu ajutorul unei pomade (Hair Puty). Frecați o cantitate mică de pomadă în palme și configurați-o în păr. Apoi aplicați mai mult din el, după cum este necesar. Cu cât este dezordonat, cu atât mai bine!

12. Tunsoare lungă cu straturi lungi și breton lateral

Tunsoare lungă cu straturi lungi și breton lateral

Preferați o coafură lungă? Păstrați-vă lungimea la fel și adăugați adâncime părului cu straturi tăiate. Combinați-vă coafura cu un bang lateral plâns pentru un aspect măgulitor. Pentru mai mult volum, pulverizați șampon uscat direct pe rădăcini și frământați-l ușor.