Păr și coafuri

Coafuri împletite pentru copii cu instrucțiuni – perfecte pentru școală și petreceri pentru copii

Coafurile împletite sunt întotdeauna o opțiune pentru fetele mici. Fie că în viața de zi cu zi pentru școală / grădiniță sau pentru ocazii festive, cum ar fi petreceri de comuniune, nunta sau ziua de naștere, părul împletit este întotdeauna alegerea potrivită.

coafuri de împletitură pentru copii bandă de păr împletită

Dacă doriți să împletiți părul micuței voastre prințese și să faceți singuri coafuri frumoase, atunci l-ați găsit la noi! În articol veți găsi multe coafuri împletite pentru copii cu instrucțiuni pe care le puteți face acasă. Inspirați-vă din ideile noastre și încercați una dintre ele astăzi!

Coafuri ușor de împletit pentru copii

coafuri cu împletitură ușoară împletitură pentru copii împletituri franceze

Învățarea împletirii necesită, de obicei, multă răbdare și practică, dar dacă stăpânești tehnicile de bază, ești sigur că vei reuși în coafuri de împletitură complicate. Din această cauză, să începem cu una dintre cele mai simple împletituri – cea franceză. Funcționează cel mai bine cu părul lung, dar este potrivit și pentru lungimea medie a părului. Tot ce ai nevoie este o cravată și un pieptene simple.

Împletitură franceză

o singură împletitură franceză împletită fată

1. În primul rând, pieptănați părul copiilor înapoi și umeziți-l ușor dacă este necesar. Acest lucru le face mai ușor de prins. Apoi împărțiți o secțiune în partea de sus a capului și împărțiți-o din nou în trei fire.

2. Acum începeți împletitul. Mai întâi, așezați firul drept peste cel din mijloc și apoi repetați cu cel stâng. Repetați asta încă o dată.

3. Pentru a continua, luați puțin din părul din față către firul care este împletit și așezați din nou firul peste cel din mijloc. Repetați până când tot părul de pe cap este împletit.

4. Când ajungi la ceafă, împletește cele trei fire până la vârfuri într-o simplă împletitură țărănească. Asigurați-vă cu un elastic de păr la capăt.

Pentru varianta cu două împletituri franceze, împărțiți mai întâi părul în două părți egale și apoi repetați pașii cu părul din fiecare parte.

55 de coafuri pentru fete creative – coafură pentru micuța doamnă

25 de coafuri ușoare pentru fetițe în 2 minute sau mai puțin

Coafuri pentru copii pentru fete – coafuri cool împletite pentru vară

Împletituri olandeze: instrucțiuni și idei

coafuri pentru copii împletitură împletituri olandeze împletituri olandeze sclipici

Împletiturile în sine sunt foarte elegante și, prin urmare, perfecte ca o coafură festivă. Cu toate acestea, dacă ocazia necesită acest lucru, puteți condimenta puțin panglica. Pentru aceasta puteți folosi accesorii pentru păr, tatuaje pentru păr și arcuri și le puteți integra cu ușurință în coafură. Astfel de accesorii funcționează foarte bine cu împletiturile boxer. Este vorba despre împletituri olandeze care sunt împletite în partea din spate a capului. Sfat: împletiți împletiturile olandeze la fel ca cele franceze, singura diferență fiind că firele exterioare sunt plasate sub și nu peste mijloc.

Cum să modelați panglica de boxer:

1. Periați părul și trageți o parte de mijloc peste întregul cap, astfel încât să se creeze două secțiuni egale de păr.

2. Începeți dintr-o parte luând o suvită din față și împărțind-o în trei suvite mai mici. Acum împleti o împletitură olandeză aproape de capul tău.

3. Când împletitura ajunge la ceafă, fie legați părul în sus, fie continuați să-l împletiți la vârfuri și legați-l în partea de jos cu o cravată.

coafuri impletite pentru copii impletituri olandeze impletituri corset

Una dintre modalitățile de condimentare a împletiturilor pentru copii, cum ar fi împletiturile boxerului, este de a adăuga sclipici liniei părului. Puteți redenumi cu ușurință părul sclipitor amestecând niște pudră sclipitoare cu gel de coafare. Acum decorați linia părului din jurul împletiturilor cu o perie de vopsire a părului.

Împletitele de corset sunt o tendință de coafură cu panglică rece, care este perfectă pentru coafurile copiilor. Pentru aceasta aveți nevoie de o panglică din țesătură colorată, care este legată între două împletituri olandeze deja împletite. Panglica poate fi asortată la ținută, astfel încât să se creeze un aspect general frumos.

Tutorial video: împletituri drăguțe olandeze cu arcuri

Instrucțiuni pentru împletituri elegante de cordon

șnur împletituri coafuri copii fete instrucțiuni simple

Părul de coardă este ușor, dar împletiturile rezultate arată doar frumoase. Coafura este perfectă pentru fetele mici și poate fi înfrumusețată cu benzi de cauciuc colorate care se potrivesc ținutei. Tot ce trebuie să le coafezi este o periuță de păr, un pieptene de băț și benzi elastice.

coafuri împletit copii pur și simplu șnur împletit

Instrucțiuni pas cu pas:

1. Trageți o parte din mijloc prin tot părul și legați o parte cu o bandă elastică.

2. Împărțiți partea deschisă în două – sus și jos, trăgând despărțirea la nivelul urechii.

3. Împarte acum părul din vârful capului în patru fire egale și leagă-le pe frunte cu o bandă elastică mică. Apoi adăugați al doilea și reparați-l din nou. Continuați în același mod până când toate cele patru fire sunt legate între ele.

4. Repetați același lucru cu partea inferioară până ajungeți la ceafă.

5. Stiluiți coada de cal rezultată ca un șnur. Pentru a face acest lucru, împărțiți-l în două și răsuciți ambele fire în aceeași direcție. Apoi răsuciți șuvițele răsucite unul în celălalt pentru a face un cablu. În cele din urmă, legați cu un păr subțire elastic.

6. Repetați pașii cu cealaltă jumătate a părului și ați terminat.

Părul împletit lateral pentru școală

coafuri pentru împletitură părul păr lung împletit pentru copii

În viața de zi cu zi, părul nu trebuie să cadă pe față. De aceea, coafurile împletite legate pentru copii sunt o opțiune excelentă de styling pentru școală. Este ușor cu o panglică laterală.

Așa funcționează coafura:

1. Despărțirea pe lateral și pieptănarea prin păr.

2. Din partea în care se află cea mai mare parte a părului, tăiați două fire subțiri și traversați-le, cu cea inferioară venind peste cea superioară.

3. Acum ia un fir subțire de păr din părul de sus și unul de jos spre templu și integrează-l în zonele încrucișate. Continuați să utilizați aceeași metodă până când ajungeți în spatele urechii.

4. Luați restul părului, împărțiți-l în trei secțiuni și împletiți într-o împletitură clasică. Asigurați-vă cu o cravată de păr la capăt. complet!

Împletitură dulce Gretchen cu arcuri

coafuri împletite pentru copii coroană împletită cu instrucțiuni arc

Pentru o împletitură sau o coroană de flori Gretchen, părul copilului ar trebui să fie puțin mai lung. Totuși, coafura este foarte ușor de realizat. Singurul lucru important de reținut este că trebuie să fiți rapid atunci când împletiți împletituri pe copii. Nu pot sta mereu nemișcați mult timp și, de obicei, au nevoie de o distragere a atenției. Cel mai bine este să aruncați o privire atentă la instrucțiuni înainte de a împleti, astfel încât să puteți reproduce aspectul foarte repede. Veți avea nevoie de o perie de păr, cravate, știfturi și două arcuri lungi (de 2 ori mai lungi decât lungimea părului).

1. În primul rând porți o parte laterală și împarte părul în două.

2. Apoi fixați fiecare jumătate într-o coadă joasă și legați arcul peste elastic.

3. Împletiți cozile de cal într-o împletitură simplă, integrând arcul în două dintre fire.

4. Acum aduceți împletitura stângă peste cap și fixați-o la ureche cu un știft. Repetați același lucru cu panglica potrivită. Rețineți că capetele împletiturilor trebuie să rămână ascunse unele de altele.

5. Folosiți capetele panglicii sau două panglici noi pentru a lega un arc pe panglica stângă și dreaptă pentru a înfrumuseța coroana.

Faceți-vă chiar coafuri împletite pentru copii

coafuri pentru copii păr lung împletit împletit cu bule

Coafurile împletite pentru copii pot fi jucăușe. De aceea, am adunat câteva sugestii care sunt puțin mai complexe, dar asigură un aspect răcoros. Prima coafură este o împletitură cu bule care este legată. Panglica franceză din partea de sus a capului adaugă un alt efect jucăuș.

Împletitură cu bule

coafuri pentru împletitură pentru copii păr lung împletit păr legat

1. Începeți cu o împletitură franceză deasupra capului. Când ajungeți la locul în care va fi aranjată ulterior panglica cu bule, nu puneți păr suplimentar în panglică și împletiți o panglică țărănească clasică. Acest lucru adaugă un accent elegant coafurii.

2. Legați restul părului într-o coadă înaltă de cal folosind panglica mică.

3. Acum introduceți un alt elastic de păr la câțiva centimetri sub primul pentru a crea prima bulă. Pentru un efect voluminos, trageți puțin părțile laterale cu degetele.

4. Continuați până ajungeți la capătul împletiturii. Panglica împletită ar trebui să rămână în mijlocul tuturor bulelor.

Idei pentru coafuri pentru copii: panglică în zig-zag

coafuri copii instructiuni impletitura zigzag impletitura scoala

Majoritatea împletiturilor pentru copii sunt diferite variante ale împletiturilor clasice franceze și olandeze. Un alt exemplu în acest sens este panglica în zig-zag, care creează un model interesant pe partea din spate a capului.

Cum să împletiți în zigzag:

1. Despărțirea de la o ureche la cealaltă. Îndepărtați restul părului.

2. Luați o mică secțiune de păr deasupra urechii și împărțiți-o în trei secțiuni. Împletiți o bandă de cap pe cealaltă ureche fără a lega capătul.

3. Acum trebuie să împletiți o „curbă” pentru a crea zigzagul. Pentru a face acest lucru, lăsați părul legat să atârne și să schimbe direcția de împletitură. Adăugați numai fire noi din stânga.

coafura impletitura instructiuni copii impletitura zigzag

4. Când vă întoarceți în spatele urechii, împletiți o altă „curbă” și continuați să împletiți. În funcție de lungimea părului, determinați sfârșitul modelului și împletiți părul în mod normal până la capăt, pe care îl legați cu un elastic de păr.

Sus coafuri împletite pentru copii

coafuri împletite copii updo coroană de păr împletit

Vara, un updo este alegerea potrivită atât pentru femei, cât și pentru copii mici. Aici vă prezentăm ideea unei frumoase coroane împletite pentru fete care funcționează la fel de bine cu părul subțire pentru copii.

coafuri copii fete updo instrucțiuni

1. Începeți cu părul umed și faceți o despărțire laterală.

2. Pe partea în care se află cea mai mare parte a părului, luați o mică secțiune aproape de despărțire, împletiți o împletitură olandeză în partea din spate a capului și legați o coadă mică de cal. Termină acolo unde ar trebui să fie cocul mai târziu.

3. Pe de altă parte, împletiți o împletitură olandeză puțin mai mică decât cealaltă. Vrei ca ambele împletituri să se termine în același loc.

4. În cele din urmă legați cozile mici de cal într-un coc casual. complet!

Coafuri împletite pe jumătate deschise pentru copii

coafuri impletire idei fete par jumatate deschis par impletituri simple

Pe jumătate deschis, părul copiilor arată foarte drăguț. Mai ales atunci când este asociat cu câteva fire împletite. În imagini puteți vedea un exemplu de coafură simplă pe jumătate deschisă. Pentru aceasta, trebuie să împletiți doar două împletituri subțiri din fiecare parte a capului și apoi conectați-le în partea din spate a capului. Rezultatul este o coafură frumoasă – perfectă pentru școală sau o petrecere de ziua copiilor.

coafuri simple pentru copii împletitură pe jumătate deschisă

Tutorial video: Împleteste o bandă de păr