Păr și coafuri

Coafuri Double Bun: Bunul dublu pentru o coafură răcoritoare și modernă!

Fie pentru o ocazie oficială, ca un look casual de zi cu zi sau pentru a supraviețui unei zile proaste de păr – actualizările în cele mai diverse variante sunt pur și simplu întotdeauna posibile! Coafură cu banane, coc dezordonat, cu sau fără breton – selecția de coafuri grozave pe care le-am putea încerca în viața de zi cu zi pare a fi fără sfârșit și cu siguranță există ceva pentru fiecare gust. Și adevărul este că orice femeie căreia îi place să experimenteze cu părul tău ar trebui să fie bună la cel puțin un updo. Magie în cel mai scurt timp și încă foarte șic – bunul vechi bun este clasicul prin excelență atunci când lucrurile trebuie făcute rapid. Dar de ce să ai un singur coc când poți avea doi? Coafurile cu coc dublu au făcut furori în anii ’90 și sărbătoresc o mare revenire în acest an! Și cel mai bun lucru? Coafurile la modă pot fi coafate într-o varietate de moduri și sunt potrivite în mod ideal pentru fiecare lungime a părului. De la chifle înalte până la chifle duble cu împletituri, adăugați o varietate rutinei dvs. de păr și încercați câteva dintre aspectele următoare!

Coafuri cu două chifle Coafură cu doi coci pentru tendințele coafurii lungi

Chifle duble, chifle spațiale, chifle duble – multe nume, aceeași coafură. Aspectul unghiular a fost realizat pentru prima dată de Carrie Fisher în primul film „Star Wars” – de unde și drăguțul nume „Space Buns”. Apoi a fost readus la viață în anii 90 de vedete precum Gwen Stefani, Mel B și, desigur, Spice Girls. Mai ales când vine vorba de modă, anii 90 se confruntă cu o mare revenire și din ce în ce mai multe tendințe apar din nou. Icoane de stil precum Gigi Hadid, Katy Perry și Miley Curys au zguduit coafura de mai multe ori și ne-au arătat cât de versatile pot fi coafurile cu coc dublu! De la jucăuș și casual la șic și elegant – chiar există de toate! Și dacă îți place să atragi atenția asupra ta cu creații atrăgătoare, atunci poți adăuga un accesoriu de păr rece sau chiar un vârf de sclipici. Deci, ce așteptăm? Iată cele mai frumoase coafuri de încercat!

Coafuri Double Bun: cocul adânc pentru un aspect jucăuș

Instrucțiuni pentru coafura cu coc mic. Două coafuri cu chifle

Coafurile cu coc dublu trebuie întotdeauna fixate? Nici măcar pe aproape! Coafura la modă este extrem de versatilă, iar cocul dublu profund este o coafură simplă, dar foarte elegantă. Și cel mai bun lucru? Aspectul este stilat foarte rapid și fără eforturi mari! Este atât de ușor:

 • Combinați bine părul și împărțiți-l în două secțiuni egale la mijloc. Legați secțiunile de păr într-o coadă de cal strânsă cu o bandă elastică adânc la ceafă.
 • Și acum este timpul pentru partea distractivă! Luați prima coadă de cal, răsuciți-o ușor și apoi înfășurați-o în sens invers acelor de ceasornic în jurul părului elastic într-un coc.
 • Fixați cu știfturi și repetați pe cealaltă parte.
 • Pentru a obține așa-numitul aspect dezordonat, puteți slăbi puțin câteva fire.
 • Set cu o mulțime de fixativ și voilà – coafura la modă cu dublu coc este gata!

Dulce și elegant: așa ușor este să faci cocul împletit

Hochstekcfrisuren cu Braids Bun Coafura Instrucțiuni Coafuri Two Buns

Nu vă puteți decide între un coc și o coafură împletită? Deci, ce zici de combinarea celor două pentru un aspect super trendy și modern! Una dintre cele mai bune modalități de a purta coafuri cu coc dublu este să le condimentezi cu împletituri! Coafura este perfectă pentru oricine caută ceva casual, dar elegant și o modalitate excelentă de a vă menține coama lungă de pe față! Astfel se evocă cocul dublu împletit:

 • Aduceți capul înainte și pieptănați-vă bine.
 • Pentru a face părul și mai aglomerat, puteți aplica niște ceară de păr la capetele părului.
 • Acum împărțiți părul în două secțiuni egale și legați-l într-o coadă de cal.
 • Împarte o coadă de cal în trei fire și împletește o panglică clasică franceză.
 • Împletiți împletitura franceză până la punctul în care doriți să stea cocul. Apoi asigurați-vă cu o cravată mică.
 • Ridică-ți capul și, când ești mulțumit de panglică, fixează-ți părul într-un coc.
 • Repetați de cealaltă parte și fixați coafura cu o mulțime de fixativ.

Coafurile cozonacului spațial cu breton sunt la modă

Două coafuri cu chifle Tendințe de coafură pentru actualizări cu breton păr lung

Micro, oblic, lung sau uzat lateral – coafurile ponei în cele mai variate variante și lungimi au fost o parte indispensabilă a lumii modei de ani de zile. Un ponei face fața să arate mai interesantă și face din fiecare coafură un adevărat ochi. Multe femei cred că pentru a obține un updo ar trebui să ascunzi cumva bretonul. Nu trebuie să fie! Updos-urile cu breton sunt șic, la modă și arată foarte interesant. În combinație cu un breton clasic, drept, coafurile Double Bun arată foarte măgulitoare și sunt coafura perfectă pentru o frunte joasă! Fie pentru un brunch cu fetele, o zi la plajă sau pentru un festival – aspectul funcționează întotdeauna și poate fi purtat minunat pentru orice ocazie.

Puteți legăna cocul dublu chiar și cu părul foarte scurt!

doua coafuri coc pentru par scurt Coafuri Doua chifle

Coafurile cu chifle duble sunt foarte versatile și sunt perfecte pentru toate lungimile părului! Deci, nu contează dacă ai părul foarte lung sau o croială pixie la modă – fiecare femeie poate încerca aspectul trendy! Cântăreața Miley Cyrus este dovada clară că cocul dublu cu părul scurt poate arăta la fel de răcoros și incitant și că nu ai nevoie de părul lung al lui Rapunzel.!

Accesoriile pentru păr dau cocului dublu o notă de farmec și eleganță

Coafuri cu Scrunchies Două chifle Coafuri Coafură Coafură păr lung

Stilurile de păr cu coc dublu sunt adevărate atracții și provoacă mereu agitație. Însă actualizările la modă nu pot fi condimentate doar cu împletituri jucăușe, ci și cu accesorii reci și moderne! Lăsați-vă înapoi în atmosfera casuală a anilor ’90, adăugând scrunchies sau prosoape de păr în diferite modele. Piesele la modă conferă stilului mai multă personalitate și asigură un aspect casual și unic. Devine și mai interesant atunci când asortezi culorile accesoriilor de păr la ținuta ta!

Coafurile pe jumătate deschise cu două chifle arată răcoritoare și moderne

Coafuri Two Buns Hair Coafuri pe jumătate deschise pentru părul lung

Părul deschis întotdeauna arată grozav, dar este destul de impracticabil, mai ales la temperaturi mai ridicate. Mai ales vara, cu toții preferăm să ne păstrăm părul de pe față și să continuăm pentru coada de cal clasică. Dar asta nu trebuie să fie! O alternativă excelentă și foarte elegantă este oferită de coafurile pe jumătate deschise, care oricum sunt foarte populare în prezent. Coafurile cu jumătăți de coajă cu două chifle sunt soluția perfectă pentru toți cei care iubesc actualizările și încă vor să-și etaleze capul de păr! Pentru a oferi părului un pic mai mult volum, puteți folosi un fier de călcat pentru a lucra în bucle ușoare sau în valuri de plajă.

Coafuri cu coc dublu cu diferență: două chifle una peste alta pentru un aspect interesant și rapid

actualizări rapide pentru păr lung ghid de coafuri cu doi coci

Nu ai timp dimineața și nu ai nervul să petreci ore întregi lucrând la coafura ta în fața oglinzii? Atunci ești întotdeauna pe mâini bune cu Haistyles Double Bun! Dar varianta originală este prea jucăușă și fată pentru tine? Avem soluția perfectă și pentru dvs. – pur și simplu coafați cocul unul peste celălalt! Pur și simplu împărțiți părul în două secțiuni, răsuciți chiflele ușor și sunteți bine să mergeți!

Sau de ce nu adăugați niște sclipici

Instrucțiuni pentru coafuri de festival. Coafuri pentru două chifle

Zile fierbinți, nopți lungi și momente bune cu prietenii: vara este chiar după colț și, desigur, ai nevoie de coafura potrivită! Îți place să atragi atenția și ești în coafuri extravagante și îndrăznețe? Nu așteptați ca sezonul festivalului să înceapă din nou și presărați doar sclipici peste păr. Particulele de sclipici se potrivesc cu fiecare culoare a părului și fac din coafurile Double Bun un adevărat ochi.

Coafuri Two Buns: O prezentare generală a celor mai frumoase coafuri de imitat!

coafura cu doi coci cu impletituri Coafuri cu doua coci

Puneți coafura tăiată și mai bine cu două chifle

Coafura Undercut pentru femei Două chifle Coafuri Tendințe de păr

Cocul adânc are un farmec unic, elegant

Două coafuri cu chifle coafură cu coc mic pentru păr lung

Coafurile cu coc dublu și părul roz au ca rezultat o coafură visătoare și jucăușă

Două chifle coafuri Updos cu instrucțiuni de împletituri

Coafuri cu coc dublu cu împletituri pentru un aspect jucaus și romantic

Tutorial coafura Space Buns pentru actualizări rapide cu împletituri

Actualizările la modă sunt foarte diverse și pot fi purtate pentru orice ocazie

Instrucțiuni pentru coafura cu coc mic. Două coafuri cu chifle

Coafurile pe jumătate deschise cu două chifle sunt perfecte pentru un aspect necomplicat, dar foarte modern

Două coafuri Buns Coafuri Bun pentru păr lung

Părul roz este una dintre cele mai tari tendințe de păr ale anului

Vopsea de păr roz Coafuri Tendințe Coafuri două chifle

De asemenea, vedetele sunt obsedate de cele două coafuri de coc

Gigi Hadid Coafuri Coafura Two Bun cu Bangs Two Buns Coafuri

Coafurile cu coc dublu cu breton dau un aspect foarte drăguț

Coafura Bun cu Bangs Two Buns Coafuri Updos pentru parul lung