Păr și coafuri

Coafura Meg Ryan – Aspectul iconic din anii 90 și modul în care s-a schimbat de-a lungul anilor

coafura meg ryan astăzi franjuri bob pas tăiat

Deși nu este la fel de faimoasă astăzi ca atunci, Meg Ryan este fără îndoială una dintre icoanele lumii cinematografice. Pe lângă rolurile sale din filme precum „Harry și Sally”, „Orașul îngerilor”, „Sărutul francez” și „E-mail für Dich”, drama a crescut și în popularitate prin coafura sa. Croiala iconică, cu margini, a purtat numele actriței de mai bine de douăzeci de ani, iar femeile doresc în continuare să obțină o coafură Meg Ryan la coafor. Ceea ce face faimoasa coafură și alte câteva înfățișări populare ale vedetei de la Hollywood pot fi găsite în articol.

Povestea din spatele celebrei „coafuri Meg Ryan”

coafura meg ryan anii 90 arată franjurat tăiat scurt

Coafurile din film și televiziune sunt foarte populare în rândul femeilor. Mai ales când vine vorba de o tunsoare inovatoare precum coafura Meg Ryan, o mulțime de femei vor să obțină același aspect. Cu toate acestea, povestea coafurii iconice este mult mai amuzantă decât crezi. Faimoasa tunsoare a fost realizată din greșeală grație stilistului actriței în timpul filmărilor filmului „French Kiss”.

povestea iconică a coafurii meg ryan

Ryan spune că în film a jucat rolul unei femei care ajunge la Paris fără bagaje, bani sau un loc unde să stea și, prin urmare, nu are ocazia să se spele pe păr. Așa că avea nevoie de o coafură care să arate bine și cam rău în același timp. A avut loc un accident cu fierul ondulat în timpul unei repetiții cu aparatul de fotografiat, o parte din părul lui Meg fiind ars de stilistul ei și lăsat înfășurat în jurul fierului curling. Stilistului i sa cerut apoi să tundă părul actriței pentru a îmbunătăți denivelarea și așa a apărut coafura Meg Ryan.

Cum arată coafura iconică Meg Ryan din anii 90?

coafura meg ryan clasică anii 90 franjuri tăiate scurte bob

Tăierea scurtă, cu franjuri, a lui Meg Ryan din anii 90 este încă populară în aceste zile. Este rapid și ușor de stilat, nu trebuie să arate perfect și creează un aspect modern. Faimoasa coafură este de fapt un bob cu franjuri pe care actrița l-a purtat în diferite variante de stil.

În povestea de dragoste „E-Mail für Dich”, Meg a purtat coafura ei cu franjuri, uscate cu suflare și cu o despărțire laterală. Lungimea părului nu corespunde de fapt unui bob în sens clasic, ci mai degrabă o lungime de tranziție între tunsoare scurtă și bob. Această coafură poate fi încă comparată cu aspectul popular din pat, deoarece nu arată prea stilat și arată foarte natural.

filme de coafura meg ryan orașul îngerilor wuschelkopf tăiat pas cret

Scurtul bob a primit o actualizare pentru rolul ei din „Orașul îngerilor”. Actrița a îmbrăcat croiul cu mai multe niveluri într-o croială rotundă și a decorat cu frumoase mini bucle. Capul creț a devenit apoi unul dintre cele mai populare look-uri pentru femeile cu părul scurt și creț.

Cine se potrivește cu tăietura în trepte?

coafura meg ryan franjurat pas tăiat blond

Stilistul lui Meg Ryan, care a născut iconica coafură Meg Ryan, împărtășește faptul că există încă femei care vin la ea în studio dorind celebra croială pentru ele. Deoarece coafura depinde puternic de tipul de păr și de forma feței, stilistul ar trebui să respingă cererea pentru unele dintre femei. Dar cine se potrivește de fapt cu aspectul?

Meg Ryan are o față mică, îngustă, care este accentuată de tunsori scurți. În ceea ce privește tipul de păr, croiala cu niveluri scurte este potrivită în special femeilor care au părul mai gros. Volumul și plinătatea joacă un rol vital în coafura Meg Ryan.

Ce coafură poartă astăzi Meg Ryan?

coafura meg ryan curly bob current astăzi

Surprinzătoare sau nu, actrița nu s-a despărțit niciodată de bobul ei. Chiar și atunci când și-a purtat părul mai mult, revine mereu la popularul croi în straturi. Meg Ryan poartă în prezent un bob care este puțin mai lung decât faimoasa croială din anii 90, dar arată la fel de bine la ea. Prin urmare, această coafură este potrivită și pentru femeile cu vârsta de peste 50 de ani.

Cele mai populare coafuri ale lui Meg Ryan cu sfaturi de stil

coafuri de meg ryan bob lungime bărbiată cu franjuri

De la tunsori lungi, stratificate, până la binecunoscutul ei bob sfâșiat, coafurile Meg Ryan sunt o inspirație pentru femeile din întreaga lume. Mai jos am adunat câteva dintre cele mai populare look-uri ale actriței de-a lungul anilor, pe care le poți încerca și pentru tine.

Anii 90 arată

coafura meg ryan cu franjuri bob bărbie lungime anii 90

Pentru coafura clasică Meg Ryan, ar trebui să îndrăznești tunsul scurt și să îi ceri coaforului un bob scurt, stratificat. Puteți crea aspectul perfect cu o ușoară despărțire laterală și breton lung oblic. Cu cât părul este mai desfrânat, cu atât coafura este mai autentică.

Coafura la începutul anilor 2000: tăietură stratificată cu păr drept

coafura meg ryan franjurat bob neted blond în trepte

La începutul anilor 2000, actrița și-a schimbat capul creț cu un bob de lungime medie, cu niveluri. Tăierea în trepte funcționează atât cu părul gros, cât și cu cel puțin mai subțire și subliniază perfect contururile feței.

coafura meg ryan de-a lungul anilor 2000 bob tăiat pas

coafura meg ryan pe parcursul anilor 2000 bob step cut

Lungime medie, cu niveluri și franjuri

coafura meg ryan franjurat pas tăiat aspect popular anii 90

Coafura de lungime medie Meg Ryan poate fi combinată minunat cu o bretonă oblică. Deși acest aspect nu este la fel de la modă astăzi ca pe atunci, există totuși femei pe care arată grozav.

Pasul cu franjuri tăiat cu părul mai lung

coafuri meg ryan de-a lungul anilor bob lungimea umărului cret

Cunoscuta coafură sălbatică Meg Ryan a primit o actualizare în anii 2000. Actrița încă purta părul sfâșiat și stratificat, dar puțin mai mult. Un bob lung, cu franjuri, ca acesta, poate fi redenumit cu ușurință și rapid, cu un pic de mousse și un uscător cu difuzor.

imagini de coafura meg ryan franjurate bob step cut

Coafuri Meg Ryan cu părul lung

coafuri de meg ryan păr lung straturi netede

În 2006, Ryan a apărut pe covorul roșu cu un aspect nou – o coamă lungă și elegantă. Tăierea cu niveluri mai lungi a fost considerată marca comercială a unei alte actrițe la acea vreme – Jennifer Aniston, care a intrat în centrul atenției cu rolul ei în sitcom-ul american „Friends”..

coafuri lungi de bucle blond meg ryan

Meg Ryan a purtat și părul lung combinat cu bucle, dar aceste înfățișări au rămas cumva în umbra coafurii sale iconice din anii ’90.

filmele de coafura meg ryan ondulează părul lung

Fringed Bob – Marca comercială a actriței până în prezent

coafura meg ryan cret wuschelkopf bob franjurat

Coafura actuală a vedetei de la Hollywood, Meg Ryan, amintește de marginea ei iconică croită din anii 90, dar este mai puțin sălbatică. Actrița a înlocuit capul creț cu un bob elegant, ușor ondulat, dar încă stratificat.

coafura meg ryan niveluri bob tăiat franjuri

coafura meg ryan iconic tăiat franjurat în trepte

coafura meg ryan bob cu franjuri scurte pe jumătate

coafura meg ryan cu franjuri bob lungime bărbie blondă