Păr și coafuri

Calendarul lunar pentru păr – nu subestimați beneficiile!

Calendar lunar sfaturi privind poziția părului femeie coafuri frumoase

Calendar lunar pentru păr, în care poate fi aleasă ziua potrivită pentru tăierea părului, a fost deja pusă împreună în timpuri străvechi după o lungă observare a lunii și a influenței sale asupra sănătății și creșterii părului.

Calendarul lunar pentru păr promite o coafură drăguță

Tunsori foarfece sfaturi utile coafura

Fazele lunii influențează în principal creșterea părului. Dacă îl tăiați în timp ce luna devine mai mare, părul va crește mai repede decât dacă îl tăiați când luna devine mai mică. Dacă îți place să-ți schimbi părul des și des, ar trebui să poată crește rapid. În acest caz, ar trebui să introduceți o dată în Calendar lunar pentru păr alege unde este luna fie în primul, fie în al doilea trimestru. Dar dacă obții exact opusul și vrei să mergi mai rar la coafor, ar trebui să alegi o zi în care luna devine mai mică. Un calendar lunar vă poate ajuta în acest sens. Tunderea părului în timpul lunii care se micșorează întărește rădăcinile părului și le împiedică să cadă. Creșterea dvs. va fi suficient de lentă.

Calendarul lunar pentru păr îți oferă sfaturi utile

Calendar lunar tuns parul coafor vizita idei sfaturi

La luna nouă ar trebui să evitați să vă tăiați părul, deoarece viața se va scurta în aceste zile. Din păcate, nu se explică de ce este așa. La fel ca fazele lunii, și zilele lunii joacă un rol major. Ciclul lunii durează 30 de zile, fiecare zi având caracteristicile sale speciale. Datele într-una Calendar lunar pentru păr sunt alese în funcție de influența lunii asupra creșterii și sănătății părului. Zilele sunt împărțite în benefice, neutre și nefavorabile. Un astfel de calendar vă poate ajuta să alegeți ziua potrivită pentru a vizita coaforul în funcție de ceea ce doriți să schimbați despre părul dvs..

Calendarul lunar 2014 și de ce ar trebui să-l urmați?

Calendarul lunar 2014 pentru grădinărit – avantaje și dezavantaje ale fazelor lunii

Mai mult succes cu calendarul lunar 2014 în diferite domenii ale vieții

Calendar lunar păr femeie blond cu păr scurt coafură frumoasă

Păr calendar lunar maro roșu blond varietate de culoare

Să ai o coafură cu straturi precum cea a stelelor