Frumusețe, design de unghii

Alegerea unei frumoase manichiuri și unghii pentru mireasă

mireasa-unghii-arta-idei-sclipici-alb

the Nail art al miresei este un detaliu important în ținuta generală a miresei. În primul rând, ar trebui să corespundă gustului și dorințelor miresei, apoi tendințelor modei și, nu în ultimul rând, stării unghiilor. Astăzi avem câteva idei pentru tine care te vor ajuta să le faci personală, unică Nail art al miresei găsiți pentru ziua voastră mare. Pentru a afla ce fel de manichiură este cea mai bună pentru mireasă, consultați următoarele sfaturi pentru alegerea celei Nail art al miresei la.

Arta chic de unghii a miresei în nuntă – o manichiură clasică, de o singură culoare

mireasa-unghii-arta-buchet-maini-fot

Aceasta este cea mai simplă variantă pe care o puteți alege pentru nuntă. Culorile deschise sunt potrivite pentru acest lucru, cum ar fi alb, crem, transparent, roz deschis, culoarea pielii. De asemenea, puteți folosi un lac sidefat cu o strălucire sau o ojă cu o culoare densă.

Astfel de Nail art al miresei o poți face singur fără ajutorul unei manichiuriste. Dar, deoarece ziua este specială, ca să nu spun cea mai specială zi din viața ta, ar trebui să alegi poate o manichiură mai specială. O manichiură de culoare solidă funcționează bine pentru mama miresei.

Tipuri de artă de unghii a miresei – manichiură franceză

nunta-manichiura-design-maini-deget-arta

Aceasta este aparent cea mai populară manichiură și este potrivită și pentru toate ocaziile. Miresele nu fac excepție.

Lungimea unghiilor depinde de gustul dumneavoastră și de starea unghiilor înainte de nuntă.

Nici manichiura pentru mire nu mai este o noutate. Așadar, nimic nu împiedică să ai unghiile perfect îngrijite în ziua ta cea mare.

Îngrijirea unghiilor începe cu mult înainte de nuntă. Dar dacă aveți unghii care se rup ușor sau aveți obiceiul de a ciuguli pe ele, nu vă faceți griji. Din fericire, există unghii artificiale sau posibilitatea de a prelungi unghiile prin diferite variante.

Clasica manichiură franceză poate fi proiectată și prin prelungirea unghiilor.

Puteți merge pentru asta Nail art al miresei alege intre:

Extinderea unghiilor cu gel

idei nunta franceza mainicure mireasa

Cu această variantă a Nail art al miresei Se utilizează gel UV sau gel cu extensie. Puteți afla mai multe despre cum se realizează acest tip de reînnoire pe internet.

Extensie cu acrilic

idei-mireasa-unghii-arta-franceza-manichiura

Această variantă a extensiei oferă o senzație de parcă unghia ar fi reală. Va dura până la trei săptămâni, în funcție de câtă grijă le acordați.

Extensie cu fibră de sticlă

Aceasta este o variantă unică a extensiei care folosește țesătură din fibră de sticlă. Unghiile devin tari, drăguțe și nu există îngroșări.

Să știți că alungirea unghiilor nu ar trebui făcută cu o zi înainte de nuntă.

Va dura timp să vă obișnuiți cu unghiile artificiale. Prin urmare, ar trebui să aflați la o manichiură la timp. Dacă ați decis să vă extindeți unghiile, faceți o întâlnire cu o săptămână înainte de nuntă.

Manichiură franceză cu decorațiuni

deco-unghii-design-mireasa-idei-trandafiri

În plus față de manichiura franceză ca bază, o mare varietate de decorațiuni poate fi folosită pentru Nail art al miresei a fi adaugat.

Decorațiuni pe unghie

mireasa-idee-manichiura-gri-alb-sclipici

Accentul este plasat pe un cui pe fiecare mână. În principal, degetul inelar este ales pentru aceasta, pe care va fi localizată și verigheta.

Unghiile pot fi decorate cu pietre:

Sau cu ornamente 3D și pietre, ca aici:

Decorarea în 3D este o variantă interesantă a artei de unghii a miresei:

frumoase-mireasa-manichiura-idei-nunti-maini

Un decor pe toate unghiile

De cele mai multe ori, tehnica picturii manuale este utilizată pentru acest tip de decor.

Cu siguranță nu există nici o manichiură care să nu iubească asta Nail art al miresei din simplul motiv că îți lași imaginația să se desfășoare.

Pentru Nail art al miresei Oja cu o singură culoare poate fi utilizată pe unghie. Albul este de obicei ales pentru aceasta.

Folosind șabloane sau tehnici diferite, pictura pe fiecare unghie poate fi diferită, așa cum este cazul cu acest design frumos de unghii:

În funcție de gustul miresei, pot fi adăugate și alte culori la unghia miresei:

design-chic-violet-auriu-stil-nunta-unghiilor

De cele mai multe ori, designul unghiei este asortat cu cel al rochiei de mireasă. Atunci când alegi detaliile manichiurii, ar fi bine să te ghidezi după detaliile rochiei tale.

În afară de tradiționalul lac de unghii alb, Nail art al miresei poate fi, de asemenea, din diferite culori, în funcție de ceea ce preferați, ce fel de design are rochia dvs. sau accentul pe care doriți să îl adăugați.

Dacă rochia ta este albă, poți adăuga o culoare unghiilor tale. Culorile albastru și verde, de exemplu, sunt o idee minunată:

Este bine de știut că decorul în sine, fie pe extensia unghiilor, fie pe unghia proprie, nu trebuie adăugat până cu o zi înainte de nuntă, astfel încât să dureze cu adevărat și să nu se dezlipească.

O altă idee pentru unghiile strălucitoare:

mireasa-unghii-lac-idei-design-hochziet

Pentru proiectarea Nail art al miresei Se poate folosi și oja care conține sclipici auriu sau argintiu.

O astfel de manichiură este o idee minunată dacă accesoriile tale, precum geanta sau pantofii, au un stil similar.

Interesante și atractive sunt unghiile decorate cu perle și cristale:

cristale-trandafir-mireasa-design-nail-art

De asemenea, puteți obține un piercing destul de potrivit, dacă doriți Nail art al miresei Selectați:

Sau vă puteți îndepărta de manichiură și puteți decora unghiile cu un inel pentru unghie.

Variantele pentru Nail art al miresei sunt infinit de mulți. Alte tehnici pe care le poți alege pentru designul unghiilor pentru nunta ta sunt manichiura cu aerograf și modelele de marmură de pe unghii. Această tehnică este extrem de ușoară și eficientă. De asemenea, o puteți face singur sau puteți alege ideile de manichiură pentru domnișoarele de onoare, domnișoara de onoare sau mama miresei.

Este o lege nescrisă că manichiura miresei trebuie să fie cea mai specială și frumoasă

design-chic-nunta-mireasa-design-trandafir

Ea este vedeta serii și este ziua ei cea mare, așa că toți ceilalți prezenți, adică domnișoarele de onoare, domnișoara de onoare, mama și toți ceilalți invitați, ar trebui să acționeze în consecință și să aleagă o manichiură care li se potrivește. Nail art al miresei nu turnat peste.

Decor elegant de primăvară cu manichiură franceză

romantica-mireasa-manichiura-idei-pene-albe

Combinație cu pietre de bijuterii

unghii-design-mireasa-idei-manichiura-delicata

Aurul, argintul și bronzul sunt, de asemenea, printre culorile nunții

aur-manichiura-idei-hochziet-mireasa-moderne