Păr și coafuri

Blondele pentru femeile de peste 50 de ani: aceste 15 culori de tendință ale părului acoperă perfect părul gri

Tendințele de frumusețe de astăzi se bazează pe o față proaspătă și tânără. Puteți ajuta cu corectori, creme pentru riduri și tampoane pentru ochi anti-îmbătrânire. Dar culoarea potrivită a părului ne poate face și să arătăm cu câțiva ani mai tineri. Cu toate acestea, pentru femeile cu vârsta peste 50 de ani, alegerea culorii potrivite este o provocare majoră, nu numai că ar trebui să arate cât mai natural posibil și să acopere discret părul cenușiu, dar ar trebui, de asemenea, să fie ușor de întreținut și potrivit pentru utilizarea de zi cu zi. Vă aducem 20 de idei pentru tonuri de blond pentru femei peste 50 de ani, care vă vor oferi prospețime.

Blondele pentru femeile de peste 50 de ani: „Blondă cu căpșuni”

Strawberry Blonde acoperă părul gri

Părul cenușiu ne face deseori să arătăm bătrâni și obosiți. În schimb, doar o vizită la coafor și o nouă culoare a părului vă pot ajuta. Blondele cu o culoare roșie arată deosebit de bine la femeile cu pielea deschisă. Părul este mai întâi decolorat și apoi colorat cu nuanța de căpșuni potrivită. Pentru ca părul să strălucească mult timp după colorare, ar trebui să-l terminați cu o luciu la fiecare două luni.

Tendința părului 2021 Culoarea părului blond căpșuni pentru femeile de peste 50 de ani

Vedete precum Connie Britton arată cum: actrița americană de 54 de ani își iubește coama blondă cu căpșuni.

Evidențiază părul blond căpșuni pentru femeile de peste 50 de ani

Cum să implementați tendința: dacă nu sunteți sigur dacă vă va plăcea cu adevărat nuanța de căpșuni, puteți înălbi părul și apoi rafina doar firele individuale cu blond căpșuni.

Blondele pentru femeile de peste 50 de ani: blondul platinat este la modă

Păr blond platinat și tăiat pixie pentru femei peste 50 de ani

Blondul platinat este cea mai deschisă nuanță de blond din paleta de culori a părului. Se pare că este fată și casual și este, de asemenea, foarte ușor de îngrijit. Cu toate acestea, culoarea inițială este o condiție prealabilă importantă pentru un rezultat final reușit. Dacă sunteți în mod natural blond închis sau dacă purtați în prezent părul blond închis, atunci puteți alege culoarea trend. Femeile cu părul închis la culoare ar trebui să aleagă mai bine o culoare diferită.

Păr blond platinat pentru femei cu vârsta peste 50 de ani

Culoarea părului blond platinat vă poate epuiza și părul. Prin urmare, este potrivit pentru femeile cu păr sănătos și scurt. Părul scurt este de obicei mai ușor de îngrijit. Deoarece sunt, de asemenea, tăiate mai des, sunt și mai sănătoase decât o coamă lungă.

Acoperiți părul gri cu culoarea blondului platinat

Dacă alegeți nuanța blondă, atunci ar trebui să vă îngrijiți părul cu măști și tratamente cel puțin de două ori pe lună. Tunderea regulată a coafurii tăiate cu bob sau pixie este, de asemenea, o necesitate absolută.

Blondele pentru femeile de peste 50 de ani: Blondestick Broomstick

bat de mătură care acoperă părul blond pentru femeile de peste 50 de ani

„Broomstick Blonde” nu este de fapt o nuanță de culoare, ci o tehnică de colorare. Este vorba despre următoarele: Coaforul alege o nuanță pentru abordarea care se apropie cât mai mult posibil de culoarea ta naturală a părului. Apoi, luminile sunt colorate într-o nuanță mai deschisă. Această tehnică face strălucirea părului fragil și gri și, în combinație cu o tunsoare adecvată, poate evoca un anumit volum în păr.

culoare de păr blondă de mătură, la modă, pentru femeile de peste 50 de ani

Blondă cremoasă cu accente de vanilie

Culoarea părului peste 50 de ani blond crem cu evidențieri vanilate în jurul feței

Următoarea culoare a părului măgulește femeile cu un ten palid și o coafură casual de vară cu valuri de plajă. Nuanța crem-blondă este, de asemenea, împrospătată cu evidențieri vanilate care încadrează fața și îi conferă prospețime.

Culoare blond ombré pentru femei peste 50 de ani

Culorile părului pentru femeile de peste 50 de ani care acoperă părul gri sunt ombre blonde

Femeile peste 50 de ani care au părul gri până la umeri și doresc o culoare ușor de îngrijit ar trebui să opteze pentru un gradient de culoare moale între abordarea gri și o nuanță blondă naturală.

Balayage cu miere și caramel

Blondele pentru femei peste 50 de miere și caramel

Mierea și caramelul sunt două nuanțe care merg bine împreună. Ei profită la maximum de femeile cu un ten de piersici. Tenul pare uniform, ridurile sunt evocate (deoarece culoarea părului atrage atenția, cu greu observați ridurile din jurul ochilor).

Culorile părului care ne fac să arătăm cu 5 ani mai tineri: Blonde Foilyage

Blondele pentru femeile cu vârsta peste 50 de ani care fac foilajul mai tânăr

Femeile peste 50 de ani care doresc să-și acopere părul gri pot opta pentru tehnica de vopsire a foliei. Combinația de balayage și colorarea evidențierilor cu folie creează accente strălucitoare în păr. Poate că cel mai mare beneficiu al acestei tehnici este că nu trebuie să vă vopsiți tot părul. Un coafor cu experiență poate crea o tranziție între culoarea naturală a părului și punctele culminante.

Folosind tehnici precum foilage și balayage, sunt evocate și alte tonuri de blond rece. În galeria foto de mai jos puteți afla ce alte culori de păr sunt în prezent în tendință.

Culoarea părului miere brondă pentru femeile de peste 50 de ani

Culoarea părului miere brondă pentru femeile de peste 50 de ani

Radacini blond miere

Părul blond miere pentru femei de peste 50 de ani acoperă părul gri

Culoare blondă rece a părului blond

Blondele pentru femei peste 50 de blond cenușie

Culoare par pentru femei peste 50 de ani: castaniu și miere

Culori de păr la modă pentru femeile de peste 50 de ani care acoperă părul gri, maro roșcat și miere

Păr ombré cu rădăcini de păr întunecat

Blondele pentru femei de peste 50 de păr ombre cu rădăcini de păr întunecat

Jennifer Aniston mizează pe „Butterfly Blonde”

Blondele la modă pentru femeile de peste 50 de ani fac ca tânăra să arate blondă cu unt

Blondul platinat este cea mai trendy culoare a părului pentru 2021

Femeile de peste 50 de ani au culoarea părului care acoperă părul gri