Păr și coafuri

11 idei despre cum să condimentezi părul scurt cu accente

Părul scurt este elegant, măgulitor și foarte ușor de întreținut. În plus, îți poți schimba aspectul din nou și din nou – datorită varietății infinite de culori a părului care fac din părul scurt un ochi. Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a experimenta culoarea părului, acesta este locul! Vă vom arăta câteva dintre cele mai bune idei despre cum să condimentați părul scurt cu accente. De la caramel și cupru la blond platinat, există atât de multe opțiuni șic din care puteți alege pentru evidențieri.

Ce trebuie să știți înainte de a adăuga elemente esențiale părului

păr blond închis lungimea bărbiei cu reflexe argintii și blonde

Întrucât punctele culminante se referă la ușurarea firelor, trebuie să folosiți mai întâi un înălbitor. În funcție de culoarea părului cu care începeți, pot fi necesare mai multe decolorări pentru ca părul să fie suficient de deschis și pentru a obține aspectul dorit. Deci, dacă sunteți nou în colorarea părului, cel mai bun mod de a obține cele mai bune rezultate este să vă faceți o întâlnire cu un colorist profesionist. Cu un set de albire de la farmacie, totuși, vă puteți vopsi cu ușurință și părul scurt acasă. Setul conține de obicei o cremă de înălbire, o pudră de înălbire, un șampon de îngrijire și o perie de evidențiere. Urmați instrucțiunile de pe pachet pentru rezultatul dorit, apoi colorați-vă părul culoarea preferată a părului după aceea.

Idei pentru evidențieri în coafuri scurte

Cutie pixie cu accente blonde

Cutie pixie cu accente blonde

Nu există o modalitate mai bună de a da viață părului castaniu scurt decât cu o coafură elegantă pixie și lumini blond deschis. Combinația dintre părul castaniu și aspectele blond este cu adevărat uluitoare și oferă coamei dvs. doar dimensiunea potrivită pentru un aspect răcoritor.

Bob cu reflexe blond cenușie

păr castaniu și bob cu accente de blond cenușie

Ne plac coafurile bob, deoarece sunt super șic și ușor de coafat. Pentru a-ți condimenta bobul, optează pentru evidențierea blondului cenușiu. Această nuanță bej de blond cu un ton rece cenușiu arată minunat pe părul blond închis și brun deschis. De asemenea, este foarte măgulitor atunci când reflexele maro cenușă sunt combinate cu o abordare întunecată. Lăsați șuvițele din față mai ușoare, astfel încât să vă încadreze frumos fața.

părul scurt și întunecat, cu dungi deschise

Păr scurt, brun sau negru, cu accente roșii

părul negru scurt, cu dungi roșii

Ne plac tăieturile stratificate pentru părul scurt, deoarece pot adăuga tone de volum și pizzazz chiar și părului subțire. Vă recomandăm să adăugați evidențieri pentru a vă arăta aspectul și mai elegant. Dacă începeți cu o bază mai întunecată, cel mai bine este să optați pentru lumini roșu închis sau cupru. Așa că arată mai natural.

Păr scurt, cu fire argintii și blond

Părul brun scurt, cu fire argintii și blond

Aspectele argintii sunt la modă acum și arată minunat pe părul brun și blond. Pentru a îmbunătăți aspectul și mai mult, optează pentru o combinație de reflecții blond și argintiu. Așa îi dai părului tău un finisaj frumos, metalic. Datorită amestecului de culori, cel mai bine este să consultați un colorist profesionist.

Bob cu lungimea bărbiei cu blond alb platinat

Păr scurt, cu dungi purpurii

Păr scurt, blond deschis, cu accente purpurii

Evidențierile violet sunt o alegere excelentă pentru oricine dorește să condimenteze părul plictisitor cu aspect scurt, cu evidențieri. Această culoare poate crea un contrast superb în părul tău, indiferent dacă începi cu o bază întunecată sau deschisă. Nu sunteți sigur care nuanță de violet este cea mai potrivită pentru tipul dvs. de piele? Citește apoi articolul nostru „Vopsirea părului purpuriu: acestea sunt cele mai bune nuanțe de violet pentru tonul pielii tale”.

Păr scurt, brun, cu coafură bob și fire violet

Părul brun scurt, cu accente de blond caramel

Părul brun scurt, cu accente de blond caramel

Blondul caramel este o culoare excelentă pentru părul închis, datorită amestecului perfect de tonuri de maro închis și blond. Începeți cu o bază blondă mai închisă și aurie și aveți evidențieri mai deschise lucrate în lungimi și în jurul feței.

Caramel blond evidențiază pe părul de lungime medie

Părul brun scurt, cu fire de aramă

păr brun scurt, cu franjuri, cu accente de cupru

Această culoare elegantă a părului se referă la ușurarea ușoară a părului întunecat și jocul cu fire de cupru în același timp. Cu această culoare a părului, veți oferi părului mai multă adâncime și veți atrage atenția tuturor.

Păr scurt și brun, cu fire de aramă

Păr scurt ondulat cu accente roz

Păr scurt ondulat cu accente roz

Ieșiți din zona de confort și încercați câteva momente roz. Această culoare va adăuga o notă jucăușă și drăguță părului tău ondulat. Dacă începeți cu o bază întunecată, trebuie mai întâi să vă decolorați părul și abia apoi să aplicați nuanța de roz pe care o doriți. Puteți afla mai multe despre părul roz în articolul nostru Cum să vă vopsiți părul roz: acestea sunt 30 dintre cele mai bune nuanțe de roz (pentru fiecare tip de piele).

Evidențieri înghețate – evidențieri cu glugă

Evidențieri înghețate - evidențieri cu glugă

Înghețarea este o tehnică populară de eșuare pentru părul scurt, care acum revine. Amintiți-vă doar trupele voastre preferate de băieți din anii 90 și veți avea o privire asupra a ceea ce arată. Evidențierile înghețate sunt realizate prin înălbirea capetelor părului pentru a crea un efect multidimensional.

Păr scurt, brun, cu vârfuri blond

Părul scurt și cenușiu, cu dungi negre

Părul scurt și cenușiu, cu dungi negre

V-am arătat deja cât de elegant arată părul gri într-un aspect de sare și piper. Dacă doriți să vă condimentați coafura scurtă cu accente, atunci ar trebui să încercați cu siguranță această tendință de păr.

Aspect de sare și piper. Părul scurt și gri, cu dungi negre

Părul roșu scurt, cu accente blonde

Părul roșu scurt, cu accente blonde

Dacă părul tău strălucește în mahon sau roșu arămiu, poți adăuga accente interesante cu evidențieri blonde aurii. Vei evoca o minunată adâncime de culoare și mai multă plinătate optică în părul tău în cel mai scurt timp. Apropo, arama este o nuanță excelentă de roșu pentru femeile cu ochi verzi.

Coafură scurtă păr roșu cu fire blond