Placare de perete

Placari moderne de perete – perete de sticla, perete de piatra sau beton expus

perete de sticlă pentru bucătărie modernă

Ce este mai bun pentru casa ta – perete de sticlă, zid de piatră sau beton expus? Vă prezentăm cele mai noi tendințe pentru placare de perete moderna de la studiouri de designer renumite.

 Placari moderne de perete – perete decorativ din sticla

design de perete creativ design de perete din sticlă

Materiale și modele

Materiale de perete din sticlă Livinglass

Când trecem design modern de perete vorbește, vino Livinglass în cauză – compania a lansat recent o nouă colecție de pereți de sticlă. Au dezvoltat un nou proces de fabricație, în special pentru acest lucru, care permite integrarea oricărui obiect sau material în sticlă cu grosimea mai mică de 2-3 mm. Deci, puteți integra flori, frunze de copac, chiar și jeleu în pahar. Prin urmare, desenele de la Livinglass se caracterizează prin numeroase decorațiuni colorate și creative. Sticla oferă protecție UV și este deosebit de durabilă. Poate fi folosit și în baie și este ușor de curățat. De la lemn la flori roșii până la diferite elemente mici – toată lumea își poate alege motivul preferat.

Placi de perete moderne – panouri din lemn cu iluminare integrată

iluminat modern de placare a peretelui

Panouri din lemn – modele și culoriModele de perete din lemn

Cine a crezut că zidurile ar trebui să fie simple? Lamellux dovedește cu ultima sa colecție că placare de perete moderna   poate fi colorat și inovator. O combinație elegantă de lemn și rășină oferă oricărui interior un aspect futurist la modă. Panourile de perete de designer sunt oferite în numeroase culori de pereți, decorate cu diferite modele și sunt disponibile opțional cu iluminare integrată. Setează accente și joacă-te cu culori și finisaje, găsește-ți designul preferat!

Beton expus cu iluminare

Mobilier pentru casă panouri din beton expus

Zid de beton expus

Ideea de ecran concret cu față corectă

Compania Litracon a creat un beton expus care are proprietățile tradiționale ale materialului – rezistență și textură. Materialul este translucid datorită fibrelor de sticlă. Betonul expus arată interesant și amintește mai mult de un ecran care lasă să treacă umbra și lumina. Materialul poate fi furnizat în blocuri, dale sau panouri de perete.

Materialele ecologice înlocuiesc lemnul

material ecologic-perete din lemn

Kirei a prezentat un material ecologic care poate înlocui cu succes lemnul. Este durabil, ușor și are un aspect natural. Materialul a fost utilizat în construcția de mobilier și este oferit în diferite dimensiuni.

Perete de sticlă 3D cu modele elegante

Model de material de perete din sticlă

Model elegant

Joel Berman model de perete din sticlă Elisse

Ellise este numele noului design de la Joel Berman Glass Studio. Se caracterizează prin modele elegante, care atrag atenția. Pot fi folosite ca pereți despărțitori, panouri de perete, decorațiuni sculpturale, uși, plăcuțe de bucătărie sau balustrade.

Placare moderna de perete cu cuart

 gresie modernă șic

 Gresie albă

Gresie baie baie stil alb clasic

Suprafețele de cuarț ale Caeserstone aduce o nouă dimensiune în interior – și anume, sunt tridimensionale! Modelele clasice frumoase și combinațiile elegante – alb-negru vor decora orice casă. Sunt fabricate folosind o tehnologie brevetată și conferă camerei un caracter aparte.