Placare de perete

Alegerea tapetului pentru camera de zi – 17 idei pentru designul modern al pereților

Camera de zi ar trebui să ofere întotdeauna rezidenților sau oaspeților o atmosferă plăcută. Pe lângă mobilier, tot interiorul și, mai ales, aspectul pereților sunt de o mare importanță. Tapetul pentru camere de zi este o afacere dificilă. Aspectul unei camere depinde nu numai de mobilierul acesteia, ci și de alegerea culorilor și designului peretelui. De aceea, am rezumat câteva idei și sfaturi elegante pentru un design modern de perete pentru dvs. Oferă interiorului tău o bucată de individualitate cu combinații frumoase de tapet pentru sufragerie.

Indiferent dacă spațiul dvs. de locuit este utilizat în mod formal, ca un lounge luxos sau ca o cameră de familie confortabilă – colecția noastră oferă modele adecvate și moderne pentru fiecare gust. Înfrumusețează-ți pereții casei cu culori și texturi extraordinare pentru a crea spațiul perfect. Creați o ambianță în camera de zi, unde vă puteți relaxa, discuta sau pur și simplu vă puteți bucura de șederea dvs. acolo.

Cu modelul potrivit, tapetele pentru sufragerie pot crea un aspect complet nou și pot evidenția anumite caracteristici ale camerei. Verificați exemplele noastre pentru mai multe inspirații și idei.

Dotați o nișă cu tapet de design pentru sufragerie

imagini de fundal pentru idei de sufragerie design de perete-exemple-nișă-model-floare

Utilizați exemplul de tapet pentru a profita la maximum de toate caracteristicile originale din spațiul dvs. de locuit. Acest tapet de design cu un model floral evidențiază tencuiala frumoasă din jurul nișei. Frumoasa canapea cu aspect retro se potrivește perfect cu ambianța. Nuanțele de verde și violet filtrează mobilierul moale pentru o schemă de culori simplă, dar sofisticată.

Alegeți verde pentru motive de grădină

imagini de fundal pentru idei de living design de perete-exemple-verde-gradina-frunza-motiv

Dacă doriți să vă proiectați casa de țară cu culori naturale într-o temă de grădină, tapetele verzi pentru camerele de zi sunt cea mai bună alegere. De exemplu, alegeți un design cu elemente florale sau scene din floră și faună. Completați tema principală cu mobilier care include o canapea rustică și perne cu motive de frunze, de exemplu.

Imagini de fundal pentru camere de zi în aspect de piatră

tapet-living-idei-perete-design-exemple-piatra-optica

Dacă ți-a plăcut întotdeauna aspectul cărămizii, poți folosi un astfel de efect pe placarea ta de perete. Aceste tapete de piatră pentru sufragerie creează o senzație rustică și confortabilă, care este sporită de canapeaua gri de acoperire.

Tapet bej pentru sufragerie

tapet-living-idei-perete-design-exemple-bej

Cu tapetul nobil bej puteți adăuga o notă de lux acasă. Motivele minunate din acest exemplu sunt o completare binevenită pentru orice cameră. Răsfățați-vă cu un design de perete de înaltă calitate cu tapet pentru camere de zi din vinil greu și o suprafață texturată frumoasă. Umpleți spațiul cu un design inspirat de epocă și o schemă de culori neutre bej pentru confort.

Tapet cu dungi orizontale pentru mai mult spațiu

imagini de fundal-living-idei-pereți-design-exemple-orizontal-cu dungi

Faceți un living mic să pară mare cu tapet cu dungi orizontale. Culorile neutre și texturile cu dungi sunt mereu în tendință și funcționează ca un simplu fundal pentru orice schemă de culori. Dungile din această imagine sunt largi, dar nuanțele lor moi deschid spațiul fără a fi bântuit.

Design de perete cu tapet 3D pentru sufragerie

tapet-living-idei-perete-design-exemple-3d

Un efect tridimensional pe pereți vă va uimi oaspeții sau membrii familiei. Puteți crea o atmosferă realistă în camera de zi cu ajutorul imaginilor de fundal foto 3D din propria dvs. casă. Alegeți modele sau fotografii neobișnuite cu umflături, ornamente, peisaje și orice poate adăuga aspectul unic al camerei dvs. de zi.

imagini de fundal-living-idei-pereți-design-exemple-3d-pădure

Decorează camera în care îți petreci cea mai mare parte a timpului cu modele incitante și elegante. În acest fel aveți o decorație grozavă care va dura mult timp și va fi admirată de fiecare dintre oaspeții dvs. Există suficiente imagini de fundal fascinante pentru camerele de zi în design 3D, care sunt un adevărat deliciu pentru simțuri.

Combinați gri cu galben sau alte culori

imagini de fundal-living-idei-perete-exemple-design-gri-galben-model-floral

Alegeți imagini de fundal moderne pentru camerele de zi cu modele florale și combinați-le cu gri, galben sau diverse scheme de culori. Utilizarea tonurilor neutre și gri creează o ambianță calmă, care poate fi însuflețită de culorile strălucitoare. Câteva fețe de pernă cu elemente potrivite completează totul.

Proiectați căminul cu tapet monocrom

imagini de fundal-living-idei-pereți-design-exemple-cămin

Imaginile de fundal alb-negru pentru sufragerie fac o impresie imediată. În acest exemplu, puteți vedea un frumos design lacrimal exotic, care atrage privirea asupra căminului alb pur. O bucată de tapet cu model îndrăzneț în zona centrală adaugă un efect dimensional interesant camerei. Totul contrastează cu schema de culori monocromă.

Utilizați tapet maro damasc pentru proiectarea pereților

tapet-living-idei-perete-design-exemple-maro-damasc-tapet

Alegerea culorilor și a modelelor este foarte sofisticată în acest living extrem de sofisticat și modern. Tapetul de damasc maro ciocolată oferă interiorului clasic o notă fermecătoare și caldă, care are un efect calmant. Canapeaua albă mică iluminează camera de zi, ceea ce o face să pară echilibrată și elegantă în același timp.

Tapet geometric pentru sufragerie

tapet-living-idei-perete-design-exemple-geometrice

Imaginile de fundal actuale cu modele geometrice sunt în prezent o variantă populară pentru proiectarea pereților. Combinațiile cu forme geometrice neobișnuite creează o atracție vizuală în casa ta. Numeroase moduri de utilizare a acestora sunt disponibile astăzi.

Tapet pentru sufragerie cu flori pentru un design creativ

tapet-living-idei-perete-design-exemple-flori

Pereții acestei camere de zi decorate cu ciocan au fost înfrumusețate cu tapet acoperit cu flori mari roșii și albe. Culorile contrastează frumos între ele prin proiectarea frunzelor în auriu și bej. Secțiunea de perete îmbrăcată se potrivește perfect cu perdelele elegante din cameră.

Tapet galben confortabil pentru sufragerie

tapet-living-idei-perete-design-exemple-galben

Aceasta este o variantă cu adevărat însorită și frumoasă, care poate adăuga un accent extatic strălucitor în camera dvs. de zi. Natura vioaie a acestui tapet de culoare pastel străpunge aspectul simplu al camerei și îi oferă o atracție interesantă și fermecătoare.

Design de perete cu tapet alb

tapet-living-idei-perete-design-exemple-3d-semineu

Decorul luminos al sufrageriei arată elefant, rafinat și luxos. Designul peretelui cu tapet alb mărește vizual interiorul și lasă să intre lumina. Unicitatea acestei culori constă în faptul că poate fi combinată cu toate celelalte nuanțe. Tapetul alb obișnuit este fundalul ideal pentru mobilier elegant și orice decor de perete. De asemenea, puteți utiliza o variantă 3D pentru mai multă textură și extravaganță.

Decor perete cu autocolante

imagini de fundal-living-idei-pereți-design-exemple-autocolante

Autocolantele sunt o alternativă versatilă la tapetul din sufragerie. Vopsiți peretele cu o culoare la alegere și adăugați probe de autocolante în poziția adecvată, astfel încât să se potrivească cu designul peretelui. Acest lucru poate fi mult mai ușor decât aplicarea tapetului. Siluetele de copaci atrăgătoare au fost decorate cu rame foto în această imagine – o posibilitate suplimentară de a personaliza aspectul camerei.

Tapet lichid

tapet-living-idei-perete-design-exemple-lichid-tapet-perete

O altă opțiune interesantă este tapetul lichid. Într-un amestec alb sau colorat, puteți adăuga elemente decorative sub formă de fibre de mătase, sidef, mica sau așchii de lemn. Stratul poate fi aplicat cu ușurință pe multe suprafețe.