pepinieră

Tatuaj de perete pentru camera copiilor: decor frumos cu o atingere individuală

Autocolant de perete pentru băieții creșei stele lunare folie luminiscentă

Aproape orice altă cameră din casă nu îndeplinește mai multe funcții decât camera copiilor – aici se joacă, studiază și dorm. Prin urmare, designul unei camere funcționale și elegante se poate dovedi o mare provocare. Mobilierul modular cu economie de spațiu oferă numeroase opțiuni de amenajare, dar decorul imaginativ joacă rolul principal în zona copiilor – creează o ambianță primitoare și conferă interiorului o notă personală. Tatuajul de perete pentru camera copiilor este un clasic absolut – autocolantul înfrumusețează pereții, mobilierul și ușa, poate fi atașat rapid și ușor de îndepărtat, dacă este necesar. Distracția este garantată!

Decalcomanii de perete pentru camera copiilor pot fi atașate rapid și ușor de îndepărtat, dacă este necesar

Decalcomanii de perete pentru camera copiilor Puncte scandinave idei de decorare perete

Tatuajul de perete pentru camera copiilor se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare și s-a impus cu succes ca o alternativă la tapet și modele de perete. Apelul său se datorează faptului că permite un anumit grad de flexibilitate în designul camerei și conferă în același timp interiorului o notă individuală.

Tatuaj de perete pentru camera copiilor, de culoare stea, idei de decorare pentru fete

Autocolantele de perete sunt realizate din folie de vinil și atașate la perete folosind un adeziv ușor de îndepărtat. În acest fel, este posibilă îndepărtarea rapidă și fără reziduuri, dacă este necesar. Dar materialul are încă un avantaj decisiv – este foarte adaptabil și se aderă cu ușurință chiar și la suprafețe denivelate, cum ar fi plăci, lemn sau tapet din așchii de lemn. Aceasta este, de asemenea, diferența mare față de autocolantele de perete, care pot fi atașate doar pe suprafețe netede.

Tatuaj de perete pentru camera copiilor – ceea ce trebuie luat în considerare în timpul asamblării

Decalcomanie de perete-pepinieră-cameră pentru bebeluși-decorați-nori-soare

Autocolantele de perete pentru camera copiilor sunt extrem de ușor de asamblat – în orice caz, este necesară o anumită cantitate de pregătire pentru a se asigura că aderă rapid. În primul rând, suprafața este curățată temeinic, apoi autocolantul poate fi atașat mai întâi la un film de transfer și mai târziu pe perete. În cazul pereților proaspăt zugrăviți sau tapetați, instalarea trebuie întârziată cu cel puțin trei săptămâni – viitorii părinți în special trebuie să facă acest lucru cu Amenajarea camerei pentru bebeluși a planifica. În principiu, producătorii recomandă ca tatuajele pe perete să fie aplicate imediat ce sunt primite – deci este mai bine să le comandați numai atunci când camera a fost renovată.

Decorează cu dragoste camerele pentru bebeluși și camerele copiilor cu autocolante de perete

Decalcomanie de perete-pepinieră-fată-vintage-amenajată

Încă merită să vă gândiți la viitor atunci când planificați camera pentru bebeluși și investiți în mobilier funcțional pentru copii în culori neutre. O comodă cu un saltea de schimb, un pătuț care poate fi transformat într-un pătuț și un dulap în nuanțe de lemn alb sau cald sunt în mod tradițional parte a echipamentului de bază. Culorile pastelate deschise pe perete creează o atmosferă confortabilă și relaxează ochii. Pentru ca camera pentru bebeluși să nu pară plictisitoare, interiorul poate fi condimentat cu mai multe autocolante – florile, norii sau fluturii creează o ambianță primitoare. Tavanul poate deveni și punctul culminant al conceptului de cameră dacă este decorat cu motive frumoase / de exemplu lună și stele / din folie luminiscentă. Dacă locurile potrivite pentru autocolante din cameră au fost deja stabilite, decalcomaniile de perete pot fi ulterior înlocuite cu altele. În acest fel, interiorul neutru poate fi întotdeauna reproiectat. Motivele deosebit de populare pentru un tatuaj pe perete pentru camera copiilor sunt prințesele, pirații, jucătorii de fotbal și, bineînțeles, animalele drăguțe – o selecție largă de astfel de decorațiuni frumoase este disponibilă de la renumitul producător, de exemplu Graz Design disponibil.

Tatuaj de perete pentru camera copiilor – condimentează camera tineretului

Decalcomanie de perete-pepinieră-pat pentru bebeluși-soare-nori-autocolant

Tatuajul de perete condimentează, de asemenea, interiorul camerei pentru tineri – citate inspirate, motive pe tema muzicii, sportului și artei, hărți ale lumii sau modele fermecătoare cu o atingere retro – toată lumea o poate alege pe cea potrivită. Și dacă nu există suficient spațiu pe pereți pentru un autocolant, o imagine a ușii poate decora camera.

Decalcomanie de perete pepinieră cameră fluturi colț de perete