pepinieră

Proiectați camerele copiilor ca un spațiu cu oportunități de joc nelimitate

Proiectați camere pentru copii elegant-cameră-albastru-perete-rafturi-jucării

Camera copiilor este camera din apartament special concepută pentru cei mai mici rezidenți. Aici nu doar dormi, ci și te joci, înveți și dai drumul. Prin urmare, mobilarea camerei copiilor poate fi o adevărată provocare. Alegerea mobilierului, designul și decorarea pereților depinde de dimensiunea camerei și, bineînțeles, de dorințele copilului. În acest articol, veți găsi câteva proiecte elegante de creșă de care orice copil s-ar îndrăgosti. Acestea se disting printr-un design sofisticat și oferă oportunități nelimitate de învățare și joacă pentru cei mici. Doriți să proiectați o cameră modernă pentru copii și să le oferiți micuței voastre dragi plăcere, apoi lăsați-vă inspirați de ideile de design ale camerelor pentru copii!

Proiectați camere pentru copii cu o casă de joacă

Faceți camere pentru copii albastru-încorporat-în-dulap-zonă de joacă

Când amenajați camera copiilor, ar trebui să proiectați o cameră în care micuțul dvs. să se simtă confortabil și să-i placă timpul. Această cameră este folosită rar doar pentru dormit, deci ar trebui să existe o mulțime de facilități de joacă în ea. Jucăriile în sine nu sunt suficiente. Trebuie să utilizați spațiul disponibil în mod optim și să planificați suficient spațiu cel puțin pentru un colț de joacă.

Creați camere pentru copii în lemn-albastru-facilități de joacă-case-paturi

Mobilierul multifuncțional este un mod minunat de a optimiza spațiul din camera copiilor. Sunt foarte utile pentru această zonă a casei și oferă idei de amenajare excelente pentru camera copiilor. Casele de joacă de pe locurile de joacă și din grădină sunt foarte populare printre cei mici. Și ce zici de o casă de joacă în creșă? În camera prezentată mai sus, patul se află într-o alcovă și o scară duce la mica casă de joacă. Acolo copilul se poate juca, citi, lăsa abur și chiar invita oaspeții să viziteze. Posibilitățile sunt aproape nelimitate.

Proiectați o zonă de joacă în creșă

cameră pentru copii-design-scandinav-design-tapet-lemn-zonă de joacă

O zonă deosebit de populară în camera copilului este colțul de joacă. Puteți să le proiectați într-o varietate de moduri. Cu toate acestea, preferințele personale ale copilului ar trebui cu siguranță încorporate în concept – în cele din urmă, este vorba despre propriul spațiu. De exemplu, dacă le place să picteze și să facă obiecte de artizanat, luați în considerare o masă pentru copii și scaune potrivite la instalare. Un birou mic este la fel de potrivit și cu el poate fi amenajat un colț perfect în cameră.

cameră pentru copii-design-scandinavă-tablă-joc-colț-pat-iluminat

În ultimii ani, tablele pentru camerele copiilor au devenit foarte populare. Din ce în ce mai multe familii pictează un perete cu vopsea de tablă și permit astfel creativității copilului să se desfășoare. Spațiul de depozitare este, de asemenea, necesar în zona de joacă pentru a menține jucăriile copiilor în ordine. Comanda în grădiniță pare incredibilă, dar cu suficiente opțiuni de depozitare, atât obiectele mici, cât și cele mari pot fi depozitate. Cutii de depozitare, rafturi de perete și cutii de jucării sunt soluții bune de spațiu de depozitare pentru zona de joacă.

Proiectați camere pentru copii cu spațiu pentru învățare și joacă

camera pentru copii-design-built-in-garderoba-pat-design

Cu designul interior potrivit, chiar și o cameră mică pentru copii poate fi mobilată frumos și practic. În acest proiect, zona de dormit dintre dulapurile încorporate este proiectată și arată ca o căsuță frumoasă. Așadar, nu este potrivit doar pentru somn și povești grozave la culcare seara, ci și pentru jocuri distractive în timpul zilei.

camera pentru copii-design-construit-in-pat-casa-design-baldachin

Pe lângă un frumos colț de dormit, această cameră are suficient spațiu pentru a studia și a se juca. Zona de joacă este proiectată cu un baldachin de vis, iar lămpile creative de nor iluminează această zonă cu o lumină plăcută. Pufurile tricotate oferă locuri pentru părinți și prieteni, iar biroul din colț este ideal pentru a face temele la orice vârstă.

Proiectează camera copiilor în culori

camera pentru copii-design-decor-perete-mic-decor-suspendat-scaun-modern

Atunci când proiectați o cameră pentru copii, este important să alegeți mobilier care poate crește odată cu copilul. Nu doar pantofii și pantalonii sunt prea scurți pentru cel mic la un moment dat. Mobilierul pentru copii devine, de asemenea, prea mic și scăzut în timp, motiv pentru care mobilierul care crește odată cu copilul oferă o soluție practică pentru această cameră. Este vorba în primul rând de mobilier cu reglare pe înălțime, care poate fi adaptat la dimensiunea copilului dumneavoastră. Culorile joacă, de asemenea, un rol important în creșă. Acestea pot fi colorate pentru a crea o atmosferă atmosferică.

camera pentru copii-design-exemplu-culori-deco-tapiserie

Dacă doriți să colorați camera copiilor, cel mai bine este să folosiți culori și combinații de culori care să nu pară prea puerile. Culorile precum galben, verde, portocaliu și bej sunt ideale pentru un design de cameră pentru copii neutru în funcție de gen. Acestea sunt, de asemenea, o soluție excelentă dacă nu intenționați să renovați camera pentru adolescență.

Creați un colț de lectură în creșă

design-pepinieră-fată-roz-albastru-tapet-oglindă-covor

Dacă doriți ca copilul dvs. să fie entuziasmat de lectură, puteți crea un colț de lectură confortabil în camera copiilor, unde cititul este distractiv. Pernele confortabile ale scaunelor și pufurile grozave sunt ideale pentru acest lucru și fac colțul de lectură deosebit de primitor.

cameră pentru copii-design-idei-fată-lectură-colț-canapea-decorare perete

Corpurile de iluminat potrivite joacă un alt rol important aici, deoarece pentru citire este necesară o iluminare bună. Lămpile spot sunt cele mai bune, lumina vine de sus și oferă iluminare fără umbre. În acest proiect pentru camerele copiilor pentru fete, colțul de lectură este conceput ca o canapea confortabilă, care este, de asemenea, perfectă pentru a se alinta.

Proiectați camere pentru copii pentru frați

cameră pentru copii-design-frați-pat-supraetajat-ușă-interioară-autocolant-deco

Pentru familiile cu mai mult de un copil, există și opțiuni excelente de design pentru camera copiilor. Un pat supraetajat, de exemplu, este ideal pentru zona de dormit și este foarte popular printre majoritatea copiilor.

cameră pentru copii-design-idei-posibilități de joacă-tipi-cort-colț de lectură

Nici spațiul de depozitare și facilitățile de joacă nu ar trebui să lipsească. Copiii adoră casele de joacă mici și zonele în care se pot ascunde și juca jocuri distractive. O idee frumoasă pentru amenajarea camerei unui copil este un tipi care este minunat de potrivit pentru joacă, lectură și alintare. Ar trebui să faceți acest interior confortabil, de exemplu cu perne de scaune, pături pline de peluză și animale de pluș.

camera pentru copii-design-birou-idei-design-moderne

Cine a spus că biroul ar trebui să pară plictisitor? Acest design de creșă prezintă o idee minunată pentru un birou pentru copii care este proiectat ca o casă. Pe „acoperiș” există rafturi practice care oferă suficient spațiu de depozitare pentru cărți, caiete și chiar decorațiuni. Citirea, învățarea și jocul sunt cu siguranță distractive în această cameră pentru copii.

Proiect de creșă de frate cu paturi mansardate și tobogan

cameră pentru copii-design-frați-paturi-mansardă-birouri-scări

Următorul proiect pentru camerele copiilor este din nou conceput pentru frați – băieți și fete. Paturile mansardate pentru copii sunt proiectate în mod corespunzător în roz și albastru și arată similar cu casele mici. Sub fiecare pat există un birou și rafturi practice de perete pentru rechizite școlare. Când copiii și-au terminat temele, camera oferă multe oportunități de joacă. O tablă se extinde de la podea până la tavan, iar o scară din zona de joacă confortabilă duce la o casă de joacă grozavă.

cameră pentru copii-design-frați-slide-play-corner-great-idea

Casă de joacă este mobilată cu perne confortabile, lămpi frumoase și jucării, dar cel mai bun echipament este un tobogan. Acesta duce înapoi la nivelul inferior al camerei și este perfect pentru a juca acasă atunci când vremea nu este potrivită pentru locul de joacă din parc.

cameră pentru copii-proiectare-frați-posibilități-de-joacă-case-de-joacă-jucării