pepinieră

Mobilarea și proiectarea camerelor pentru copii pentru gemeni – 30 de idei inspiratoare

cameră pentru bebeluși pentru gemeni covor galben-albastru-crem-băiat-fată-în zig-zag

Ești destul de norocos să ai gemeni? Atunci probabil că vă gândiți deja la modul în care puteți furniza cel mai bine grădinița, care a fost inițial destinată unui singur copil. Fie pentru fete, băieți sau pentru perechea de gemeni, avem câteva idei minunate pentru designul Cameră pentru copii pentru gemeni compilat. Există, de asemenea, câteva sfaturi pentru părinții gemeni care ar putea fi utile la înființare. Lasă-te inspirat și bucură-te de restul sarcinii și de orele de după naștere!

Idei cameră pentru bebeluși pentru gemeni

cameră pentru bebeluși pentru gemeni-mobilate-romantic-paturi-metalice-de culoare aurie-roz întunecat

Echipamentul twin este disponibil în diferite materiale. Desigur, și variantele de culoare variază. În timp ce unii preferă lemnul, există și alții cărora le place farmecul mobilierului din metal. Un exemplu excelent al celei de-a doua variante sunt aceste frumoase paturi metalice de culoare aurie, care nu numai că arată nostalgice, dar și elegante.

Configurați camera pentru bebeluși pentru gemeni cu mobilier alb

camera bebelusului pentru gemeni dulap simplu-romantic-vintage-fata-picturi-iepuras

Puteți proiecta o cameră pentru bebeluși complet albă, dacă nu știți încă genul copiilor, dar doriți să o amenajați deja. Când vine vorba de mobilierul din lemn, stilul vintage sau de casă la țară este popular în prezent, deoarece este romantic și are un aspect minunat. Această cameră pentru bebeluși pentru o cameră pentru bebeluși pentru gemeni este formată dintr-un dulap mic, două paturi și un scaun. Masa de schimb este pe cealaltă parte a camerei.

Ideea pentru fete

cameră pentru bebeluși pentru gemeni fată-idee-roz-alb-scaun-metal-stil-rustic

Patutul gemenilor poate fi ales într-o culoare neutră și apoi proiectat într-o culoare adecvată cu ajutorul pernelor, păturilor sau pernelor, în funcție de sex, dar nu trebuie să fie. Această cameră pentru copii pentru gemeni constă în principal dintr-o culoare albă sau cremă, care a fost combinată cu un roz vechi delicat. Interesant este și designul nișei cu o pictură pe perete.

Idee pentru o pereche de gemeni

cameră pentru copii pentru gemeni gemeni-albastru-roz-bej-covor-canapea

Aici puteți vedea o cameră pentru bebeluși setată în alb pentru o pereche de gemeni, în care fiecare pat a fost proiectat în funcție de sex. Camera pentru bebeluși pentru gemeni este spațioasă și oferă spațiu pentru o canapea care înlocuiește clasicul scaun de îngrijire medicală. Paturile pot fi folosite ca pat suplimentar și, datorită roților, pot fi mutate cu ușurință dacă este necesar.

Cameră în gri-bej

camera bebelusului pentru gemeni parchet-verde-mobilier-canapea-crem-perete vopsea-panouri 3d

În această cameră pentru copii pentru gemeni, gri-bej este culoarea principală. Cu aceasta, pereții au fost proiectați cu un efect 3D. Există, de asemenea, niște mobilier alb care face camera să pară și mai prietenoasă. Paturile pentru bebeluși din camera pentru bebeluși pentru gemeni sunt verzi și reprezintă accentele din cameră. Parchetul cald asigură și confort.

Mobilier din lemn de culoare închisă

cameră pentru bebeluși pentru gemeni pătuțuri-dulap-masă-lemn-albastru-schimbat

Mobilierul mai închis la culoare poate fi folosit și pentru camera bebelușilor pentru gemeni. În această cameră, acest tip de lemn nu se găsește doar în paturile cu aspect orb, ci și într-o serie de alte elemente. Tapetul cu modelul său în carouri arată, de asemenea, foarte atractiv și confortabil. Tonurile neutre de pământ sunt combinate cu unele mobilier albastru închis, cum ar fi masa de schimb și masa laterală.

Proiectați o cameră pentru bebeluși maritimi pentru gemeni

cameră pentru bebeluși pentru gemeni maritime-băieți-cameră-mobilier-albastru-alb

O cameră pentru bebeluși maritimi pentru gemeni în albastru și alb este potrivită în special pentru băieți. Tu decizi singur cât de mult albastru vrei să folosești pentru design. De obicei albul este culoarea principală, în timp ce albastru este folosit pentru a-l accentua. Unele simboluri nautice, cum ar fi ancore sau motive de navă, pot fi, de asemenea, utilizate pentru decorare.

Albul ca culoare principală

cameră pentru bebeluși pentru gemeni pătuțuri-alb-lemn-albastru-accente-nautic-marinar-tematic

Deoarece albul este culoarea principală, se creează un design mai delicat și mai subtil. Deși paturile din camera pentru bebeluși pentru gemeni par identice la prima vedere, ele diferă datorită motivelor utilizate pentru patul cu baldachin și perna de aruncat. În timp ce o ancoră este reprezentată pe una, cealaltă este împodobită cu o barcă.

Mobilier camere – idei pentru fete și băieți

camera bebelușului-gemeni-albastru-alb-băieți-scaun-de-alăptare-comoda-cal de balansoar din lemn

Albastrul și albul au fost, de asemenea, utilizate pentru design și decor în această cameră pentru copii pentru gemeni. Aranjamentul mobilierului ar putea fi din nou descris ca patchwork. Un fotoliu alb este combinat cu paturi gri și o comoda ca o masă de schimb. Rezultatul este un mix atrăgător care conferă camerei un farmec aparte.

Decorați peretele

cameră pentru bebeluși-gemeni-lumini-perete-gri-paturi-zăbrele-perete-decorează-cadre

Decorațiunile de perete fac fiecare cameră mai frumoasă. Nu este cazul doar în camera bebelușilor pentru gemeni. Totuși, rame pentru tablouri și alte decorațiuni pot fi luate în considerare. Dacă decorațiunile de perete sunt deasupra paturilor, asigurați-vă că au fost atașate bine și nu pot cădea sau lăsați un spațiu mic între perete și paturi.

Set de mobilier pentru copii pentru gemeni

cameră pentru copii-gemeni-tapet-dungi-model-bej-alb-paturi-una lângă alta

Dacă există o canapea în camera pentru bebeluși, pătuțurile pot fi folosite și ca pat suplimentar pentru gemeni. Desigur, paturile cu roți ar fi mai avantajoase în acest caz. În caz contrar, aceasta este o cameră pentru bebeluși extrem de romantică pentru gemeni. Modelele cu dungi sunt, de asemenea, foarte populare pentru proiectarea pereților. Acestea pot fi pictate pe perete cu vopsea sau alese sub formă de tapet.

Set complet camera single baby

cameră pentru bebeluși-gemeni-colț-fereastră-pat-șezlong-pătrat-modern-alb

O cameră pentru bebeluși complet albă are avantajul că acest mobilier neutru poate fi combinat cu orice altă culoare. Pe lângă albastru și alb pentru băieți și fete, a fost aleasă o nuanță de maro pentru perete în această cameră pentru bebeluși pentru gemeni. De asemenea, puteți vedea o modalitate de a amenaja o cameră mică aici.

Aranjați paturile după cum doriți

cameră pentru bebeluși-gemeni-cameră mare pentru copii-design-perete-albastru-bej-fotoliu-perdele-canapea

Modul exact în care ați instalat paturile depinde în mod natural de dimensiunea camerei și de cantitatea de mobilier și accesorii rămase. De obicei paturile pentru bebeluși sunt așezate una lângă cealaltă și separate doar una de cealaltă printr-o comodă sau o masă de schimb. Paturile pot sta longitudinal sau transversal. În unele cazuri, forma de L funcționează mai bine și uneori există paturi pe doi pereți opuși. Ceea ce funcționează cel mai bine pentru gemeni în camera bebelușului este ceva ce trebuie să încercați pentru dvs..

Mobilier albastru pentru gemeni

cameră pentru copii-gemeni-mobilier-albastru-deschis-elegant-mochetă-iluminat-indirect

Dacă ai băieți, poți alege mobilierul din camera bebelușului complet albastru. Un albastru deschis are un aspect foarte frumos și confortabil. Puteți combina mobilierul colorat cu o culoare neutră, cum ar fi bej, crem sau alb, sau puteți alege o culoare subtilă de accent, ca în acest exemplu pentru o cameră pentru bebeluși pentru gemeni, pentru care a fost ales galben pastel.

Design perete camera bebelusilor pentru gemeni

cameră pentru bebeluși-gemeni-verde-albastru-podea-albastru-perete-pictură-peisaj-copaci

Designul pereților este unul dintre acele elemente din fiecare cameră pentru bebeluși, care este probabil cel mai gândit. În cazul în care există un perete de accent sau culorile pastelate deschise sunt mai potrivite. Este mai bine să folosiți vopsea de perete sau tapet este alegerea mai bună. Până la urmă totul depinde de gustul tău. Picturile de perete sunt, de asemenea, o idee grozavă. În camera pentru copii pentru gemeni, pot fi atașate imagini de fundal cu un peisaj sau motive jucăușe și imagini.

Lumina din camera bebelușului

cameră pentru bebeluși-gemeni-design-perete-nobil-gemeni-cuplu-culori-neutre

Lumina din camera bebelușului nu trebuie să fie strălucitoare și intruzivă. La urma urmei, nu există lectură aici și este încă prea devreme pentru a face temele. Unele lumini de perete sau iluminare indirectă sunt complet suficiente și creează o atmosferă confortabilă care nu deranjează nou-născutul, ci mai degrabă le calmează. Un exemplu minunat este camera pentru copii a gemenilor de la etaj.

Paturi nobile pentru bebeluși

cameră pentru bebeluși-gemeni-paturi-tapițerie-matlasată-model-scaun-baldachin pat-bufet

Iluminatul indirect poate fi găsit și în această cameră pentru bebeluși pentru gemeni. Paturile elegante pentru bebeluși cu tapițerie și paturile cu baldachin sunt, de asemenea, atrăgătoare. Deoarece aceste paturi arată destul de masive, sunt mai potrivite pentru o cameră mare. Interesantă este și zona mică de relaxare din dreapta din imagine, care poate fi folosită pentru citire.

Proiectează camere pentru bebeluși pentru gemeni cu nume

cameră pentru copii-gemeni-inspirație-mobilier-nume-imagini-perete-cadru-decorare-idee

Nu este neobișnuit ca părinții să dorească să proiecteze camera pentru bebeluși pentru gemeni cu numele bebelușilor. Pentru aceasta sunt folosite fie rame de imagini, fie inscripțiile sunt proiectate direct pe perete. Numele sunt situate de obicei direct deasupra patului respectiv, dar pot fi brodate și pe o pătură sau pernă. O idee drăguță este varianta de mai sus cu o ramă rustică.

Cameră pentru bebeluși pentru băieți cu design de perete

cameră pentru bebeluși-gemeni-design-masculin-mobilier-decor-luminos-decor-covor-accesorii

În această cameră pentru bebeluși pentru gemeni, numele au fost din nou vopsite direct pe perete. Acest lucru are dezavantajul că poate fi îndepărtat numai prin revopsire. Dacă intenționați să reproiectați complet camera după câțiva ani, oricum, aceasta nu este o problemă. Tatuajele de perete sunt, de asemenea, o alternativă bună și, în multe cazuri, pot fi chiar îndepărtate din nou fără probleme..

Interior minimalist

cameră pentru bebeluși-gemeni-paturi-bebeluși-moderne-din-sticlă-tavan-suspendat-mentă-verde-perete-vopsea

Cei cărora le place stilul minimalist de amenajare pot alege, desigur, și acest lucru pentru camera pentru bebeluși pentru gemeni. Acesta este stilul mobilierului din acest exemplu. Desigur, nu ar trebui să lipsească culoarea într-o cameră pentru copii. Un perete verde mentă cu niște tatuaje frumoase de perete și un tapet roz împodobesc doi dintre pereții camerei.

Raft practic

camera pentru copii-gemeni-idee-original-tavan-raft-mobilier-roz-fotoliu-fata-rafturi-incorporate

Folosiți fiecare spațiu liber pentru decorare și spațiu de depozitare într-o cameră mică pentru bebeluși pentru gemeni. Camera acestei fete are un raft original care a fost proiectat direct sub tavanul jos. Este folosit pentru diferite decorațiuni vintage, care sunt, de asemenea, iluminate cu lumini încorporate. Un roz pastel frumos este culoarea principală.

Pictura pe perete

camera pentru copii-gemeni-camera mica-mobila-alba-murala-copac-orb

Această cameră frumoasă pentru băieți, cu pereți albaștri și mobilier alb, are o pictură de perete drăguță reprezentând un copac și o maimuță. Deoarece este o cameră mică pentru copii pentru gemeni, mobilierul a fost salvat. Paturile se confruntă. Între acestea există un fotoliu confortabil pentru alăptare. Pentru camere mici, alege cele mai deschise culori posibile.

Mobilier cu multe jucării

cameră pentru copii-gemeni-paturi-pentru-copii extravagante-retro-raft-scară-jucării

Chiar dacă majoritatea jucăriilor nu sunt folosite, mai ales la început, ele sunt un decor prietenos cu copiii și jucăuș. Și tocmai în acest scop jucăriile și animalele de pluș pot fi folosite în camera bebelușilor pentru gemeni. Proiectează diferite rafturi sau vitrine cu ele și creează o atmosferă potrivită pentru copii.

Cameră pentru bebeluși pentru gemeni cu perete cu accent violet

cameră pentru copii-gemeni-accent-perete-mov-alb-pătuț-covor-tip-punct-model-feminin

După cum ați văzut deja, puteți evidenția zona paturilor într-o varietate de moduri. În exemplul de mai sus, un perete de accent a fost proiectat în mov închis, care accentuează perfect paturile albe. Pentru a face peretele să arate puțin mai jucăuș, iepurașii mici au fost aleși ca decor. Mobilierul alb este combinat cu un parchet închis la culoare.

Cameră nobilă pentru bebeluși pentru gemeni

cameră pentru copii-gemeni-panouri-de-perete-nobile-decor-oglindă-covor-cu-aur-efecte-masă-de-schimb-minimalistă

Această cameră pentru copii pentru gemeni arată foarte nobilă, ceea ce nu se datorează doar culorilor, care amintesc de cele metalice. Panourile de perete cu designul lor original contribuie, de asemenea, la acest lucru, la fel ca și utilizarea oglinzilor, care nu numai că au un scop decorativ, ci și fac ca camera mică să pară mai mare. O comodă minimalistă ca o masă de schimbare creează un anumit fler modern.

Imagini de fundal la jumătate de înălțime

camera pentru copii-gemeni-parchet-rustic-parchet-laminat-dulap-usi-culisante-camera-pentru-copii-idee

Puteți utiliza, de asemenea, tapet pe jumătate de înălțime pentru designul peretelui, dacă unul complet colorat și acoperit este prea bun pentru dvs. Lăsați jumătatea superioară albă sau combinați-o cu altă culoare. Într-o cameră mică pentru bebeluși pentru gemeni, un dulap cu uși glisante este foarte bun, deoarece economisește spațiu.

Design cu modele

cameră pentru bebeluși-gemeni-model-perete-vintage-albastru-deschis-alb-model-covor-în-zigzag

Diferite modele sunt, de asemenea, o idee excelentă pentru crearea unei camere pentru bebeluși pentru gemeni și pentru designul interior în general. Aici nu a fost creat un perete frumos cu ajutorul modelelor. Covorul cu modelul său în zig-zag este, de asemenea, un adevărat punct de atracție. Deoarece există elemente albe în modele, acestea se amestecă minunat cu mobilierul alb.

Cameră pentru bebeluși modernă pentru gemeni

cameră pentru copii pentru gemeni negru-alb-modern-ferestre-perdele-plantă

Această cameră pentru copii pentru gemeni prezintă o altă idee modernă de mobilier. Albul și negrul au fost alese ca culori. Pentru a crea o atmosferă suficient de prietenoasă, negrul ar trebui folosit doar ca accent, iar albul ar trebui să fie culoarea principală. Paturile au bare interesante, transparente, iar covorul are un model modern.

Nume pentru gemeni – sfaturi valoroase pentru a găsi combinații grozave

Faceți tu cadouri originale pentru gemeni la naștere

Tort pentru gemeni – 30 de idei pentru ziua de naștere, botez, naștere & Duș pentru bebeluși