pepinieră

Mobilarea completă a unei camere pentru bebeluși – ce trebuie să luați în considerare atunci când alegeți mobilier pentru copii

Camera bebelusului complet mobilier patut convertibil

Părinții care urmează să știe deja – cine să fie Mobilați complet camera pentru bebeluși mi-ar plăcea să fie dificil. Deoarece mobilierul pentru copii în zilele noastre trebuie să îndeplinească multe cerințe – pe de o parte setul de mobilier pentru camera pentru bebeluși trebuie să arate bine, pe de altă parte trebuie să fie extrem de durabil, sigur și ușor de întreținut. Oh, da, și mobilierul pentru copii trebuie să poată crește odată cu tine. Și totul la un preț rezonabil. Nu este ușor, dar vom încerca să vă oferim o prezentare generală a variantelor.

Mobilați camera pentru bebeluși complet – gândiți-vă la viitor

Camera bebelusului mobilier complet garderoba roz pat pentru bebelusi masuta de schimb

Atunci când aleg mobilierul pentru bebeluși, viitorii părinți ar trebui să se gândească mai întâi la ce să se aștepte de la setul pentru bebeluși. Dacă primul copil este, atunci camera pentru bebeluși va fi probabil folosită din nou mai târziu în viață. În acest caz, merită să investiți în mobilier din lemn masiv și de înaltă calitate. Dacă al treilea frate este deja așteptat, o variantă mai ieftină din lemn adevărat are sens. Indiferent de alternativă în cele din urmă aleasă, mobilierul ar trebui să aibă un sigiliu TÜV – acest lucru garantează sănătatea și siguranța copilului.

Mobilați complet o cameră pentru bebeluși – în ce constă un set de mobilier?

Camera bebelusului mobilier complet maritim tema baieti marinari pat baldachin

Majoritatea producătorilor oferă facilități complete pentru camere pentru bebeluși. Seturile de mobilier constau practic dintr-un pat pentru bebeluși, o masă de schimb și un dulap. Doar câteva dintre companii sunt cu adevărat flexibile – iar mobilierul nu poate fi de fapt schimbat după propriul gust. Prin urmare, camera trebuie măsurată înainte de cumpărare. Cel mai bine este să întocmiți o schiță chiar la început și să marcați poziția ușii și ferestrei, precum și direcția de deschidere pe acestea. Abia atunci poți alege mobilierul.

Mobilați camera pentru bebeluși complet – cu sau fără o masă de schimb?

Camera bebelușului complet mobilier dulap pat pentru bebeluși cu sertare în creștere

Masă de schimb cu o înălțime confortabilă – acesta este practic un sifonier cu un blat de schimbare. Ar trebui să ofere suficient spațiu pentru ca bebelușul să se întindă. După un an, eseul poate fi apoi eliminat. Masa de schimb este în mod tradițional sprijinită de un perete, dar poate sta și în colț. Alternativ, părinții pot opta pentru un pat cu o unitate de schimbare – aceasta este o opțiune de economisire a spațiului pentru camere mai mici pentru copii sau atunci când mai mulți copii trebuie să împartă o cameră.

Mobilarea completă a unei camere pentru bebeluși – cât de mare ar trebui să fie garderoba?

Camera bebelusului mobilier complet garderoba convertibil pat junior schimbare

Dulap – atunci când cumpără o cameră pentru bebeluși, oamenii de multe ori nu acordă atenție dulapului. O greșeală, deoarece cu cât copilul crește mai mult, cu atât este nevoie de mai mult spațiu de depozitare în camera copiilor. Un dulap cu două uși, rafturi și o șină de îmbrăcăminte este ideal. Variantele care economisesc spațiu sunt echipate cu uși glisante.

Mobilați complet camera pentru bebeluși – patul pentru copii convertibil

Camera pentru bebeluși mobilier complet pat grătar schimbare sertare spațiu de depozitare

Patut – o piesa de mobilier functionala care creste odata cu tine. Patul pentru bebeluși este mobilierul pentru camera copiilor. Deoarece paturile convertibile și ale căror laturi ale grilei pot fi îndepărtate pot fi folosite ulterior ca pătuțuri, paturi de zi sau chiar locuri suplimentare. Patutul nu trebuie așezat direct sub fereastră. De preferință, așezați patul chiar lângă un perete interior.

Mobilați complet camera pentru bebeluși – culorile mobilierului și decorațiunilor pentru bebeluși

Camera bebelusului mobilier complet iepuri motive-producator fete Marea Britanie

Mobilierul pentru bebeluși a fost deja selectat – acum nu mai rămâne decât alegerea culorilor. Părinții ar trebui să prefere să aleagă culori pastelate. Paturile, comoda și dulapurile în culori neutre sunt foarte benefice și pot fi ușor combinate cu alte mobilier sau decorate într-un mod imaginativ mai târziu. Fronturile dulapului și paturile pentru bebeluși pot fi condimentate cu autocolante de perete colorate. Animalele și florile sunt perfecte pentru acest scop.

Înfrumusețați mobilierul pentru copii cu minunate autocolante de perete

Camera bebelușului mobilier complet masă de schimb dulap dulap cu două uși autocolante

Chiar și mobilierul simplu pentru bebeluși poate fi condimentat cu tatuajul potrivit pe perete – animalele drăguțe și modelele florale pot da caracterului camerei bebelușului.

Camera pentru bebeluși în culori pastelate deschise arată îmbietoare

Camera bebelușului mobilier complet masă de schimb dulap dulap cu două uși autocolante

Culoarea verde a peretelui are un efect calmant și natural și formează fundalul perfect pentru decorarea imaginativă – aici, fațadele albe ale dulapului au fost lipite cu tatuaje de perete cu flori.

Amenajează o cameră pentru bebeluși jucăușă

Camera bebelusului mobilier complet lemn de stejar optica moderna

Cea mai recentă tendință în proiectarea pereților pentru camerele pentru copii – un perete este vopsit, iar tapetul este atașat de celălalt. Împreună cu mobilierul modular cu elemente roz, ele arată vesele și primitoare.

Cameră modernă pentru bebeluși în culori neutre

Camera bebelușului complet decorată mobilier băieți dulap motive iepuraș

Camera pentru bebeluși în stil scandinav este simplă și puristă. Mobilele pentru bebeluși atrăgătoare din lemn nu lasă niciodată ochii să plece. Iar motivele drăguțe de iepure conferă caracter camerei de pe unitate.

Și două sugestii pentru mobilier clasic de cameră pentru bebeluși

Mobila camera camera bebelusului Princess Baby Paris

Pat pentru bebeluși cu baldachin și decor de perete cu fluturi

Camera bebelusului mobilier complet pat printesa baldachin pat bebelus

Toate mobilierele sunt disponibile de la Newjoy