pepinieră

Masa de schimb in camera bebelusului – 10 idei functionale, dulci

Masa de schimb in camera bebelusului -max-lemn-alb-luminos-covor-elefant

unu Masa de schimb in camera bebelusilor este o piesă de mobilier care poate face viața de zi cu zi mult mai ușoară pentru părinți. Copilul mic este înfășurat de mai multe ori pe zi și o zonă confortabilă de acest tip cu spațiu suficient de depozitare dedesubt va fi cu siguranță un avantaj. Înălțimea potrivită, sertarele și compartimentele în care prosoapele, scutecele și toate accesoriile necesare pot fi depozitate la îndemână sunt ceea ce face ca această piesă de mobilier să fie atât de populară. Lucrul frumos al acestei piese de mobilier este că poate fi transformat rapid și mai târziu, când camera bebelușului devine o cameră pentru copii, poate fi folosită și.

Masa de schimb funcțională din camera bebelușului economisește timp și spațiu

Masa de schimb in camera bebelusului -FAMILLE-GARAGE-sertare-colorate-compartimente-interesante-design-modern

Garajul Famille de Alexander Seifried pentru Richard Lampert este o piesă de mobilier funcțională care poate fi reproiectată de-a lungul anilor pe măsură ce copilul crește. Dacă este necesar, puteți converti masa de schimb pentru a crea o masă sau un pat mic. Materialele utilizate sunt sigure pentru copii și fabricate în mod durabil.

Masa de schimb in camera bebelusului ca dintr-un basm

Masă de schimb în camera pentru bebeluși-arcuite-cu-sertare-volute-roz-mathy-bols

Designerii din Belgia au creat o serie de mobilier special pentru fetele care visează mereu lumea basmelor și a prințeselor. Tipice pentru toate părțile colecției „Volute” sunt formele rotunjite și culorile bogate, care sunt disponibile sub formă mată sau lucioasă.

Masa de schimbat in camera bebelusului-pat alb-volut-mathy-by-bols-baby

Masa de schimb in camera bebelusului – compartimente offset pentru uz practic

Masa de schimb in camera bebelusului -madaket-mathy-by-bols-faecher-offset-design-wood

Madaket este, la fel ca și cealaltă lucrare a designerului belgian, o masă de schimb practic pentru camera pentru bebeluși care poate găsi ulterior o nouă utilizare. Compartimentele eșalonate și dulapurile mici oferă suficient spațiu de depozitare pentru mai multe lucruri. Designul simplu al acestei piese de mobilier și al celorlalte piese din serie permit combinații funcționale care sunt minunate potrivite pentru toate vârstele.

Masa de schimb in camera bebelusului -madakett-mathy-bols-gray-compartiment-offset-door-dressing

Design funcțional – masă de schimb în camera bebelușului cu mai multe funcții

Masa de schimb in camera bebelusului -leander-light-wood-raft-white-sweet

Leander  este o masă de schimb și birou într-una. Puteți regla înălțimea și când timpul de înfășurare a trecut, pur și simplu mutați placa superioară în jos. Sertarul poate fi scos și se creează un birou practic.

Când masa de schimb devine birou

Masa de schimb in camera bebelusului -leander-lemn-deschis-de-lemn-laptop-birou-statie de lucru

Masă pentru schimbarea spațiului pe roți

Masă de schimb în camera bebelușului-design-modern-îmbrățișări-fabrică-harlem-weiss-roluri

Colecția Harlem de Fabrica de îmbrățișări și toate celelalte mobilier de la producător sunt realizate din materiale ecologice și durabile. Simplă și funcțională, această comoda poate fi folosită pentru scăldatul copilului. Trebuie doar să scoateți placa de schimb și să puneți o cadă în locul ei. Rulele cu dopuri permit, de asemenea, utilizarea în zone umede.

Modernul întâlnește clasicul

masă de schimbare-cameră pentru bebeluși-alma-maro-chitară-fereastră-blană-covor-pat nbaby

Alma este o comoda cu un design modern din lemn masiv de mesteacan. Accesoriul de schimbare este detașabil și garantează o utilizare suplimentară la sfârșitul timpului de schimbare. Modelul este disponibil într-o versiune întunecată și deschisă.

Masa de schimbat-camera pentru bebelusi-alma-lemn-lumina-caramida-perete-fereastra ursului-de-pluș

Mic și practic, fără margini ascuțite

Masa de schimb-camera bebelusului-luxo-maro-alb-lemn-aspect-perete-culoare-albastru

Luxo este o masă de schimb în camera pentru bebeluși, care este proiectată în întregime în alb sau cu un aspect de lemn de culoare închisă pentru fronturi, și combină tradiția și designul modern. O formă moale, ușor curbată și mânerele integrate creează o suprafață atractivă. Materialele utilizate nu conțin formaldehidă și sunt fabricate la un standard ridicat. Construcția constă exclusiv din lemn masiv și nu are părți suplimentare mai mici sau margini ascuțite.

Masa de schimbat-camera bebelusului-luxo-alba-mica-moderna-sertar-perete-culoare-maro

Masa de schimbat-camera bebelusului-negru-alb-sertare-patut-parchet-podea-tablou-perete

Masă de schimb alb simplă în camera bebelușului

Masa de schimbat-camera pentru bebelusi-sertare albe-camera pentru copii-pat pentru bebelusi-spot-pe-squre

Vetro se caracterizează printr-un design modern, inovator și arată simplu și elegant în camera copiilor. Iubitorilor de stil scandinav le va plăcea cu siguranță masa de schimb din camera pentru bebeluși. Accesoriul de schimbare este detașabil, astfel încât sertarul să poată fi folosit și în mod diferit.

În mod tradițional în alb – design tipic scandinav

Masa de schimb-camera bebelusului-camera alba-scandinava-design-oliver-mobilier

Masa albă de schimb în camera pentru bebeluși din Oliver Furniture este un exemplu excelent de mobilier clasic scandinav pentru zona pentru copii. Piesa de mobilier se caracterizează prin linii clare, o culoare albă mată, forme simple și un design excelent realizat din lemn de înaltă calitate. Ce ai mai putea cere??

Mobilier clasic în două nuanțe pentru camere pentru bebeluși

Masa de schimbat-camera pentru bebelusi-max-albastru deschis-alb-lemn-clasic-inca-dreptunghiular

Masa de schimbare Maxx emană farmecul și aspectul romantic al vechiului mobilier clasic într-un mod mai modern. Modelul este disponibil în alb cu accente în diferite nuanțe delicate. Fabricată în SUA, această piesă de mobilier este o întoarcere contemporană în stilul cabanei americane.