pepinieră

Idei unice de design și decorare a camerei pentru copii

Cameră pentru copii-design-decorare-jucării-depozitare-rafturi-sistem-Oeuf

Poate căutați în prezent unul unic Proiectare pepinieră-Concept? Când vine vorba de idei de proiectare, este clar că motivele eclectice moderne trebuie să ocupe un loc central. Astăzi vrem să vă atragem atenția asupra unor idei de design interior cu adevărat fantastice și descoperiri interesante care emană stil modern și fler retro. Scopul nostru este să arătăm ceva special, piese și concepte cu adevărat unice pentru proiectarea camerei unui copil, așa că iată ceva pentru pasionații care caută ceva ieșit din comun. Sperăm că vă veți bucura de următoarele idei și sfaturi!

Să începem cu mobilierul. Organizarea în grădiniță este de cea mai mare importanță. Oferiți un dulap adecvat în care dvs. sau copilul dvs. aveți suficient spațiu pentru cărți, jucării și multe altele. Cu acest dulap aici, în imagine, containerele pot fi înclinate sau poziționate plat!

Design și mobilier pentru camere pentru copii

Sistem de rafturi-bibliotecă-deschis-închis-rafturi-lemn-pepinieră-design

Același producător de mobilă, Oeuf, oferă această mini bibliotecă cu suficiente opțiuni de stocare pe rafturi. Această înălțime a raftului este foarte practică pentru cei mici, astfel încât copiii își pot lăsa cu ușurință obiectele preferate sau le pot atinge cu ușurință. În plus, piesa de mobilier adaugă un stil contemporan camerei oricărui copil.

camera pentru copii-mobilier-comoda-lemn-contur-in-turcoaz

Lemnul frumos este înconjurat de o margine ușoară în această comodă Kalon încadrată. Retro se întâlnește cu modernul – avem stil în această piesă care arată robust. Este disponibil într-o varietate de culori.

Mobilier de design pentru camere pentru copii în culori moderne

cameră pentru copii-design-perdele-model-auriu-pat-metal-pat-verde-menta

Cum îți place acest pat metalic în menta? Arată o parte din cap și deget de la picioare. Nu-ți place culoarea? Nu-ți face griji! O varietate de finisaje pastelate sunt de asemenea disponibile la Țara Nodului.

Modele la modă

camera-pentru-copii-design-deco-idei-cort-pentru-copii-cu-dungi-diagonala-negru-alb

Dă-ne un minut pentru a rezuma unele dintre cele mai tari tendințe de decorare a creșei de azi. Cu ajutorul imaginilor de mai sus, putem observa că mobilierul elegant și culorile bomboanelor sunt la curent. Se evidențiază o altă tendință modernă: liniile diagonale. Cortul pentru copii de la Ferm Living are o ramă pliabilă din lemn, două ferestre și modele moderne în negru, alb și neon.

camera pentru copii-textile-plapuma-cu-dungi-ferm-LIVING-lenjerie-de-pat moderna

Această plapumă cu dungi diagonale în alb și negru este disponibilă de la Ferm Living.

Jucării și accesorii pentru designul camerei pentru copii

camere pentru copii-design-decor-idei-moderne-balansate-cai-Kalon-colorate

Dacă îți plac formele moderne, vei fi loja Kalon cred că e grozav. Aceasta este o reinterpretare colorată a calului balansoar. Puteți alege dintre culorile roșu, galben, albastru, verde și roz. Sau comandați-le pe toate împreună dacă doriți ca casa dvs. să fie colorată!

Lenjerie de pat elegantă

camera-pentru-copii-lenjerie-de-pat-modelata-pentru-baieti-galben-lampa-de-podea

Lenjeria de pat pentru copii de la Olli Ella are un aspect nou, este caracterizat de modele moderne cu motive geometrice și forme luminoase. Imprimarea cu patru foi pe husa de plapumă este o atracție excelentă, dar se amestecă bine și cu alte modele și culori.

Nursery-Design-Bedding-Pattern-Geometric-Olli-Ella

Multe dintre cele mai populare modele de lenjerie de pat de astăzi prezintă amprente strălucitoare, așa cum se arată în imagine. Această lenjerie de pat este făcută de  Olli Ella a oferit.

cuvertură de pat-cu-stea-fulger-decorare-casă-textile-cameră pentru copii

Lenjeria de pat din bumbac proiectată de artistul Andrew Bannecker pentru The Land of Nod cu fulgere și stele colorate este foarte la modă.

diagonală-dungi-lenjerie de pat-neon-culoare-cameră pentru copii-Bramwell

Liniile diagonale sunt vibrante și solicitate în acest sezon. Aceste exemplare de amprente ale Design Bramwell sunt disponibile în roșu și galben, roz și mentă și multe alte culori!

accesorii pentru camere pentru copii-inimi-motive-alb-canapea pentru copii-Bramwell-Designs

Inimi pe lenjeria de pat! Atât de drăguț, atât de romantic! Uită-te la el! Lenjeria de pat nu a fost niciodată atât de colorată, capricioasă și modernă! Este oferit de Bramwell Design.

perne-aruncate-fluorescente-pentru-camere-pentru-copii-galben-stea

Culorile fluorescente sunt încă foarte în tendințe, iar această pernă stelară a ieșit Numero74 adaugă neon și capricios într-un mod îndrăzneț în camera fiecărui copil.

perna-design-dragoste-neon-litere-decoratiuni-cresa

“Love” aruncă pernă cu litere neon de la Numărul 72.

tabby-cat-perna-design-neon-culoare-camera-deco-copii-Ross-Menuez

Reprezentările drăguțe ale animalelor sunt încă la mare căutare în decorarea copiilor. Vedeți aceste amprente fotorealiste! Nu sunt toți grozavi? Pur și simplu excelent! Poate din cauza culorilor neon! Pot contribui dintr-o mare varietate de viețuitoare Sunt constienti Alegeți dintre opțiuni pentru câini, căprioare și raton. Vom rămâne cu pisica!

timpul de joaca

Opțiuni de depozitare-jucării-jucării-geometrice-tip-sac

Vrem să încheiem articolul de astăzi cu o gamă de jucării și opțiuni de depozitare a jucăriilor, care sunt pur și simplu cireașa de pe tort în designul decorat al dormitorului oricărui copil. Cum găsiți aceste pungi albe din PVC laminate de la Varpunen pentru depozitarea jucăriilor? Ne place aspectul lor postmodern.

depozitare-container-cameră-copii-jucării-idei-accesorii

Recipient VV Peach pentru depozitarea jucăriilor de la Varpunen.

Blocuri de construcții-jucării-pentru-copii-din-lemn-moderne-accesorii-idei-camere-pentru-copii

Set de joc Blockitecture din lemn de pin de Sunt constienti.

Proiectare pepinieră-jucării-gumă de mestecat-piese din lemn

În lumea designului de astăzi, sunt necesare forme simple, materiale naturale și culori vibrante, deoarece au un impact uriaș. Și jucăria Kiko Gatchagatcha vă va satisface cu siguranță toate nevoile!

Tanabata este realizat și de Kiko – o serie de 100 de domino în formă de stea. Copilul dvs. poate face o constelație de opțiuni de design fabuloase cu aceste piese colorate care creează magia cerului.

Copii-jucării-domino-stea-formă-constelație-creați

Este o sarcină interesantă să proiectezi creșa. Cu atâtea culori strălucitoare și modele îndrăznețe din care să alegeți, copiii dvs. se pot implica și ei în proces. Nu ezitați să cumpărați articole care sunt acum solicitate și care reflectă tendințele de top din lumea designului. Nu poți greși cu asta! Formele geo, culorile strălucitoare și modelele interesante sunt la fel de atrăgătoare pentru copii ca și pentru adulți … și nu se demodează niciodată!

Prin intermediul: decoist