Decor și sărbători

10 idei frumoase și unice de decorare asiatice

decor asiatic violet roz culori

Frumos și unic Idei de decor asiatice ofera diferite tehnici si metode pentru renovarea perfecta a apartamentului sau casei tale. Conceptele calitative și inspiratoare vor oferi fiecărei camere un aspect extraordinar și elegant. Diferitele motive și ornamente vor fi fermecătoare și răcoritoare și sunt perfecte pentru camera dvs. de zi, sufragerie sau dormitor. Am creat mai multe modele pentru tine – așa că visează și găsește inspirație nouă!

Idei de decor asiatic cu ornamente interesante

interiorul sufrageriei asiatice

Romi Studio este un birou de designer cu sediul în Indonezia. Cel mai recent portofoliu al său prezintă o gamă largă de Idei de decor asiatice, care sunt combinate cu pricepere cu vintage, minimalism sau alte stiluri moderne. Mai multe motive creează o schemă de decor uniformă, iar divizia tipică de camere din Asia oferă o organizare mai bună pentru casă.

Frumusețe și lux – idei de decorare asiatice

model asiatic exotic

Culoarea mov are un loc de frunte în designul interior al lui Romi. Un amestec de forme geometrice asiatice și design de pereți și fotoliu minimalist modern. Alegerea țesăturilor este impresionantă de la prima vedere – suprafețele aspre contrastează cu mătasea, în timp ce nuanțele de culoare de pe podea și de pe pereți sunt în armonie cu decorațiunile retro de pe rafturi – statui și ceramică. Îmi place pentru Idei de decor asiatice auzite, interioarele lui Romi au un gust artistic și există o fuziune perfectă între piesele de mobilier exotice și elementele metalice.

Idei de decorare asiatice cu o aromă modernă

idei de amenajare asiatice masă oglindă

Iluminarea unică și parchetul din lemn pun accentele și subliniază din nou confortul și confortul apartamentului modern asiatic, unde luxul este echilibrat printr-o întreținere ușoară. Combinația de bucătărie și sufragerie de la Romi reprezintă un design interior elegant în cazul în care Idei de decor asiatice vin în propria lor cu o oglindă minimalistă cu o formă interesantă. Vaze și plante dulci, ornamente în formă de soare și alte idei exotice îi așteaptă pe fanii artei și mobilierului asiatic..

Abigail

Perne roz și bonsai în camera de zi

Culori decorative asiatice

Decor asiatic cu pereți galbeni

Scaun din piele și dulap asiatic

Figurile mici ca decor

Elemente decorative și statui

Mobilier și decor cu ornamente asiatice

idee de decor oriental

Stil interior interior asiatic

sufragerie în stil asiatic