pepinieră

Design de leagăn pentru bebeluși din poveste, realizat din paleți din lemn, ca o semilună

design leagăn pentru bebeluși pat balansoar-cameră pentru bebeluși-lumini de zână-verspiet-scandinav

Pe măsură ce vă pregătiți pentru creșterea copilului, cu siguranță trebuie să faceți o listă cu toate lucrurile pe care bebelușul dvs. va trebui să le aibă. Leagănul bebelușului este doar unul dintre ele. Acest basm  Design de leagăn pentru bebeluși este special conceput pentru a-i oferi confort și protecție.

Designul leagănului pentru copii oferă liniște și confort

design leagăn bebeluș menta-verde-culoare-lemn-mobilier-bebeluș-saltea-confort

Aceasta dulce Design de leagăn pentru bebeluși are forma unei semiluni și un aspect natural de lemn. Patul balansat cu luna vă va ușura cu ușurință bebelușul să doarmă. Leagănul este realizat din paleți din lemn, fiecare placă individuală fiind prelucrată și lustruită pentru a asigura un nivel ridicat de protecție. Fiecare piesă este unică, realizată în întregime manual, cu grijă deosebită pentru bebelușul tău. Bebelușul va fi înconjurat de intimitate, confort și câteva momente dulci.

Design de leagăn pentru bebeluși realizat din paleți din lemn

Designul leagănului pentru bebeluși stil șablon-alb-lună-sertar-model-stea

Dacă aveți o astfel de frumoasă Design de leagăn pentru bebeluși bebelușul ar putea chiar să adoarmă mai repede, ceea ce este esențial pentru orice părinte. Odată ce ai devenit părinte, ai vedea cât de greu este să-ți faci copilul să doarmă. Așa vă pregătiți fizic și psihic pentru momente de genul acesta! Oricine este interesat de această piesă de mobilier unică o poate face Aici Găsi.

Designul pe suport

design leagăn bebeluș alb-lemn-jumătate-lună-stand-albastru-deschis dormitor

Dacă doriți să construiți singur designul leagănului, puteți alege în cele din urmă orice culoare pentru pictură și puteți adapta piesa de mobilier la camera bebelușului. În loc de leagăn, puteți implementa o mare varietate de idei și puteți proiecta patul după cum doriți și în funcție de nevoile dvs. Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu de depozitare, atașați pur și simplu patul la un sertar special creat. Dacă designul este prea mare pentru dvs., puteți construi și un leagăn mai mic pentru bebeluși și apoi așezați-l pe un suport frumos, ca mai sus. Nici nu trebuie să adăugați stelele. Ele servesc doar ca decor pentru designul leagănului pentru bebeluși.

Design DIY pentru camera bebelușului

bebeluș-leagăn-design-lemn-ușor-bricolaj-proiect-ușor-de-construit-mobilier-idee-cameră pentru copii

Idee de design pentru băiețel

baby cradle design euro palets perna baby boy

     Pat balansoar ca o semilună de basm

leagăn pentru copii design paleti din lemn leagăne în semilună

design roz pentru fete

baby leagăn camera bebelușilor paleti din lemn fată

bebelus cradle design paleti din lemn perna in forma de luna

saltea confort design paleti din lemn pentru bebelusi

bebeluș modern leagăn stele din lemn lustruit