Design interior

Trăind în stilul Bauhaus – designul fațadei și al interiorului

living-bauhaus-stil-casă-design-negru-alb-fațadă-grădină-simplă

Stilul Bauhaus este în prezent foarte la modă și este din ce în ce mai ales pentru designul casei, dar și pentru designul interiorului. Este un stil modern. Dar ce reprezintă mai exact stilul Bauhaus? În acest articol am dori să ilustrăm cu ce puteți face Trăind în stilul Bauhaus ar trebui să fie atent la. Cu sfaturile noastre vă puteți remodela rapid casa sau apartamentul pentru a crea un interior modern și în același timp confortabil.

Trăind în stilul Bauhaus – fațada

living-bauhaus-stil-galben-fațadă-design-accent-culoare-minimalist

Este tipic pentru casele construite în stilul Bauhaus că au forma unui cub. Există, de asemenea, un acoperiș plat, care se apropie și mai mult de aspectul cubului și fațadele mari ale ferestrelor care înlocuiesc pereții. Aceasta din urmă este posibilă prin faptul că grinzile sunt mutate spre interior. Acest lucru creează ferestre chiar și la colțurile caselor. Sunt create camere inundate de lumină care fac din viața în stilul Bauhaus o experiență plăcută.

Grădina în stil Bauhaus

living-bauhaus-style-garden-minimalist-straightness-pietriș-cărări-dale de piatră

Ceea ce este izbitor în a trăi în stilul Bauhaus este simplitatea și simplitatea. Acest lucru nu este important doar pentru casă, ci ar trebui să fie recunoscut și în grădină. Terasele ar trebui să aibă o formă pătrată, dreptunghiulară sau rotundă, iar cărările din grădină nu trebuie să fie curbate.

Culori pentru a trăi în stilul Bauhaus

trăind în stilul bauhaus living-zonă de luat masa-culori-roșu-galben-albastru-gri-modern

În ceea ce privește culorile, cele puternice sunt utilizate în principal pentru a trăi în stilul Bauhaus. Acestea includ mai ales culorile roșu, albastru și galben. Dar albul și negrul joacă, de asemenea, un rol major. Sunt folosite ca accente și apar atât în ​​fațadă, cât și în interior sub formă de mobilier și decorațiuni.

Mobilierul și materialele în stil Bauhaus

trăind în stilul bauhaus mobilier-formă-geometrică-perete-design-idee-abstract

În ceea ce privește forma casei, pentru mobilier se folosesc forme de cub și alte figuri geometrice. De exemplu, scaunele cu formă triunghiulară sau măsuțele rotunde nu numai că nu sunt neobișnuite, ci chiar sunt de dorit. Lemnul de altfel tipic și popular este înlocuit de metal cât mai des posibil pentru a trăi în stilul Bauhaus, dar nu este complet interzis. Mobilierul este cel mai bine realizat din oțel tubular, lămpile pentru chiuvetă sunt din aluminiu sau crom, iar bucătăriile sunt din oțel.

Aspect concret

living-bauhaus-stil-modern-beton-aspect-perete-living-raft-living-perete-scaun-mov

De asemenea, merită menționat sticla ca material care este la fel de important pentru a trăi în stilul Bauhaus și este combinat cu beton armat. Pereții cu aspect de beton sunt o alegere perfectă și conferă atât fațadei interioare cât și exterioare o eleganță modernă.

Mobilier modern

living-bauhaus-stil-pantonchair-negru-plastic-mobilier-idee-șemineu-perete-negru-accent

Piesele de mobilier populare sunt Pantonchair, care se caracterizează prin culori puternice, și fotoliul Wessily. Toate aceste piese de mobilier pot fi alese de minune într-o culoare puternică sau în alb sau negru. Pe lângă plastic, pielea este materialul predominant care conferă interiorului o anumită eleganță. Toate aceste materiale sunt importante dacă ați decis să trăiți în stilul Bauhaus.

Șezlong LC4 pentru configurarea stilului Bauhaus

living-in-the-bauhaus-style-living-room-coffee-table-triangle-chemine-red-accents

Șezlongul LC4 impresionează prin formele sale moderne și pielea elegantă. Este una dintre acele piese de mobilier care sunt perfecte pentru a trăi în stilul Bauhaus. După cum puteți vedea, cea mai mare parte este realizată din metal. Această suprafață lucioasă face un plus minunat pentru măsuța de cafea din sticlă și are o formă triunghiulară.

Metal, sticlă și piele

living-bauhaus-stil-lc4-șezlong-piele-birou-sticlă-gresie-deschis-gresie

Dacă doriți să vă faceți biroul deosebit de impresionant, alegeți un birou cu blat din sticlă. Un scaun din piele îmbunătățește aspectul elegant. Pentru a vă relaxa între ele, puteți alege din nou un șezlong LC4. Această idee este, desigur, potrivită și pentru a trăi în stilul Bauhaus în casa ta.

Fotoliu Wassily ca mobilier pentru a trăi în stilul Bauhaus

living-bauhaus-style-wassily-fotoliu-idee-alb-metal-picioare-masă-de-cafea-elegant

Asigurați-vă confortul cu fotoliul Wassily, care de obicei face parte din mobilierul minimalist și, prin urmare, merită un loc de cinste în stilul Bauhaus. Puteți alege singură culoarea pentru această piesă de mobilier pentru a locui în stilul Bauhaus. Setează accente colorate în roșu, albastru sau bani sau lasă-l cu o eleganță simplă în alb sau negru.

Stil scandinav Bauhaus

living-bauhaus-style-scandinavian-accents-deco-living-wall-white-modern

Doar pentru că ați ales stilul Bauhaus nu înseamnă că este singurul stil permis. Dacă nu doriți să vă lipsiți de lemn în interiorul dvs., în ciuda aspectului modern, îl puteți combina cu stilul scandinav pentru a trăi în stilul Bauhaus. Acest lucru este posibil, de exemplu, prin mobilier din lemn și metal. Când locuiți în stilul Bauhaus, nu uitați sticla și eventual betonul ca material.

Accente metalice în bucătăria Bauhaus

living-bauhaus-stil-idee-bucătărie-oțel-frigider-alb-masă-mese-dulapuri

Dacă o bucătărie din oțel este prea rece pentru dvs., setați doar accente cu acest material. Utilizați în această cameră pentru a trăi în stilul Bauhaus, de exemplu, mânere metalice sau alegeți un frigider cu o suprafață de oțel. Cu siguranță nici nu trebuie să menționăm scaune și scaune cu picioare metalice, nu-i așa??

Scaun atractiv de bar

living-bauhaus-stil-bucătărie-scaun-bar-alb-transparent-metal-scaune-culoare somon

Dacă doriți atrăgători adevărați în bucătăria dvs., puteți folosi scaune deosebit de bine. Există o mare varietate de modele pe care le puteți alege în conformitate cu stilul Bauhaus. Deși scaunul de mai sus se potrivește cu culoarea bucătăriei, carcasa transparentă a scaunului și cadrul din metal mat vă asigură că nu vă puteți lua ochii de pe el. De asemenea, găsim o combinație interesantă de tapițerie metalică și colorată pentru a trăi în stilul Bauhaus în atractivul spațiu de relaxare.

Strălucire pură!

living-bauhaus-style-gray-bed-bedroom-elegant-metal-mobilier-sticlă-masă

Dreptul ca o caracteristică tipică de viață în stilul Bauhaus poate fi găsit și în acest dormitor. Acest lucru este reprezentat în fiecare piesă de mobilier, fie că este patul modern, măsuța de cafea dreptunghiulară din sticlă sau raftul ultramodern din metal lucios. Dulapul nu este separat de dormitor de un perete, ci de uși glisante atractive.

Dormitor în roșu și negru

living-in-the-bauhaus-style-bedroom-red-accents-black-wall-design-metal

Roșu este reprezentat în acest dormitor de decorațiuni metalice pe perete, de pat, o pătură și un scaun atractiv din plasă de sârmă. În plus, un scaun Panton a fost folosit din nou pentru a se potrivi vieții în stilul Bauhaus, în culoarea tipică negru Bauhaus. De asemenea, nu lipsesc formele geometrice. Noptierele au o formă hexagonală atractivă.

Ideea de masă de cafea

living-bauhaus-stil-masă-de-cafea-idee-pas-formă-culori-colorate-metal-plastic

Am menționat deja că nu ar trebui să lipsească accentele de culoare atunci când trăim în stilul Bauhaus. Alegeți decorațiuni moderne sau astfel de măsuțe de cafea în diferite culori, combinate cu picioare metalice.

Masă de masă abstractă

living-bauhaus-style-dining-room-design-interior-metal-dining-table-round-round

Picioarele metalice, care au fost aranjate într-o confuzie, conferă mesei elegante și strălucitoare aspectul final. Poate ați observat și masa laterală? Dacă nu, atunci vrem cu adevărat să vă atragem atenția asupra lui. Este realizat din sticlă, ceea ce face ca decorurile colorate și alte lucruri să iasă în evidență minunat. A trăi în stilul Bauhaus este un lux pur, nu-i așa??

Trăind în stil Bauhaus – metal în baie

living-bauhaus-stil-baie-metal-monocrom-chiuvetă-oglindă-led

Nu vă zgâriați nici pe suprafețele metalice din baie. Acestea asigură un aspect elegant și subliniază stilul modern de amenajare. Dacă aveți suficient spațiu, puteți adăuga un scaun sau chiar un șezlong pentru o viață confortabilă în stil Bauhaus.

Baie alb-negru

living-bauhaus-stil-baie-design-alb-gresie-faianta-tigle-metalice-rafturi-negre

Un interior în alb și negru este o idee minunată pentru a trăi în stilul Bauhaus. Acest lucru a fost implementat și în această baie. Plăcile albe pun în evidență minunat rafturile din metal negru.