pepinieră

Casă de joacă din lemn – zonă de joacă confortabilă deasupra camerei copiilor

casă de joacă din lemn cameră pentru copii-dormitor-băiat-pat-scări-pluș-animal-perete-decor-tablă-vopsea-1

În acest articol ne-ar plăcea să vă oferim o experiență creativă și confortabilă Casă de joacă din lemn prezent. Biroul de arhitectură PROJEKT 95 a fost însărcinat să proiecteze un apartament la Moscova. Arhitecții au decis să creeze o minunată casă de joacă pentru copii într-unul dintre dormitoare pentru cei trei copii ai acestei familii. „Cuibul” este o cutie din lemn ridicată din care puteți vedea întregul dormitor. Casă de joacă din lemn oferă copiilor un loc liniștit și retras pentru a se juca și relaxa.

Casă de joacă din lemn într-un apartament din Moscova – ceva din Proiectul 95

Casă de joacă din lemn, material natural-pat-cameră pentru copii-jucărie de pluș-rechin-perete-literă-ușă-scări-2

Pentru a ajunge la „cuib”, trebuie să urci pe o scară care merge de-a lungul unui perete vopsit cu tablă. Vopseaua neagră și lavabilă pentru tablă este un alt aspect care atrage atenția în cameră. Peretele a fost scris și pictat cu mare grijă de copii. Copiilor le place să picteze pereți, mai ales atunci când mamei și tatălui nu le pasă. De asemenea, este practic să puteți șterge pur și simplu pereții pentru a elibera spațiu pentru noi idei creative. Peretele de tablă îi ajută pe cei mici să învețe și să încerce lucruri noi într-un mod jucăuș. În interiorul cuibului există o căptușeală moale care face jocul și mai confortabil. Casa de joacă și camera de copii simplă, dar practică, erau în mare parte mobilate cu lemn de culoare deschisă.

La casa de joacă din lemn se poate accesa prin scări

casă de joacă din lemn lemn material-plăci-vopsea ușoară-groasă-perete-vopsea-placă-neagră-design-perete-cu-litere-negre-3

„Cuibul” a fost construit din panouri din lemn masiv, astfel încât cei mici să-și poată petrece timpul liber în siguranță deasupra camerei. Stejarul conferă camerei copiilor un aspect cald și primitor. Dormitorul are un dulap mare care servește, de asemenea, ca o partiție a camerei alăturate. Patul mic are un compartiment de depozitare pentru lenjeria de pat și un pat extensibil pentru frați și prieteni. O casă de joacă ca aceasta este un vis devenit realitate pentru fiecare copil. La mai puțin de doi metri deasupra solului, poți să discuți cu prietenii, să te joci sau chiar să faci un pui de somn după-amiaza și să te distrezi mult.

„Cuibul” oferă copiilor un loc confortabil de joacă

casă de joacă din lemn băiat-cameră pentru copii-dormitor-scări din lemn-băiat-pat-scoate-perete-cu-litere-negre-4

Uită-te la ce se întâmplă în cameră de sus, complet relaxat și netulburat

casă de joacă din lemn scânduri-scânduri-băieți-saltea-cearșaf montat-perete-vopsea-negru-negru-scândură vopsea-etichetată-5