Paște și primăvară

Realizarea unei coroane de flori cu coji de ouă de Paște – 20 de idei de bricolaj pentru primăvară

Coroana Tinker cu coji de ouă-pene-idee-flori artificiale

Doriți să faceți o decorație de Paști cu ajutorul naturii, atunci avem o idee minunată pentru voi astăzi. Puteți face coroane grozave decorându-le cu coji de ouă. Câteva sugestii minunate despre cum să obțineți una Faceți o coroană de flori cu coji de ouă am pus împreună în acest articol. Creați în acest an o coroană de uși de Paște sau o coroană de masă foarte specială, creați starea de spirit perfectă de Paște și uimiți pe toată lumea!

Faceți o coroană de flori cu coji de ouă – idei pentru Paști și primăvară

faceți o coroană de flori cu coji de ouă aspect natural-materiale naturale-pene-casă-țară simplă

Cojile de ouă pot fi folosite pentru o coroană de diferite forme. Ouăle întregi și suflate, pe care le puteți colora și în avans, precum și bucăți de coajă de ouă sunt potrivite pentru decorare. Dacă doriți să faceți o coroană de flori cu coji de ou, așa cum s-a văzut mai sus, utilizați o coroană de polistiren, pe care o decorați cu jumătate de coji de ou și pene.

Faceți o coroană de flori cu coji de ou – instrucțiuni

Coroana de Tinker cu coji de ouă, idee de flori-do-it-yourself

Cu această coroană de flori, nu se observă la prima vedere că și cojile de ou au fost utilizate pentru proiectare. Când faceți această coroană de primăvară, combinați cojile de ouă cu crenguțe și câteva frunze și pomponi sau alte materiale naturale. Cel mai bine este să folosiți crenguțe de salcie, deoarece acestea pot fi îndoite cu ușurință într-un cerc. Cum să faci florile, cu care faci apoi cununa cu coji de ou, vei afla mai jos.

Realizați decorațiuni originale cu coji de ouă

Coroana de Tinker cu coji de ou instrucțiuni-ouă-jumătăți-materiale-ușor

Dacă doriți să faceți această coroană de ușă, mai întâi aveți nevoie de niște coji de ouă. Tăiați-le aproximativ în jumătate cu un cuțit. În cele din urmă, puteți procesa interiorul oului. Clătiți bolurile și lăsați-le să se usuce în interior sau uscați-le ușor cu șervețele de hârtie. Dacă doriți să faceți florile pentru coroană de flori cu coji de ou, sunt necesari încă câțiva pași.

Faceți flori din coji de ouă

faceți coroană de flori cu coji de ou ușor-idee-flori-bricolaj-vopsea-perie

Rupeți marginile jumătăților de coji de ouă ici și colo pentru a obține o margine ușor mai dreaptă. Aveți grijă să nu îndepărtați pielea interioară a oului, deoarece acest lucru va face coaja mai stabilă. De asemenea, veți avea nevoie de câteva bucăți mai mici de coajă de ou cu care să proiectați petalele. Apoi vopsiți cojile de ouă cu o pensulă și vopsiți înainte de a face cununa cu coji de ou.

Floarea terminată

coroană-coajă-ouă-tinker-lipici-flori-do-it-yourself-tinker-bobble-yellow-decoration

Așa ar trebui să arate floarea finită pe care o faceți pentru cununa de coajă de ou. Lipiți bucățile mai mici pe exteriorul jumătății de coajă de ou. În cele din urmă, decorați interiorul cu un pom-pom galben. Acum puteți face și decora cununa cu coji de ouă. Modelul servește doar ca o sugestie. De asemenea, puteți veni cu propriul dvs. aranjament.

Coroană în formă de ou

coroană-coajă-ouă-tinker-ușă-coroană-de-formă-ou-ovală-primăvară-flori-narcise

O coroană de flori nu trebuie să fie întotdeauna rotundă. Cu o formă diferită, coroana de Paști arată și mai interesantă. În acest exemplu, o coroană de ușă ovală a fost făcută din crenguțe, care a fost apoi decorată cu ouă suflate, coji de ouă și flori de primăvară cu ceapă. Dacă faceți o coroană de flori cu coji de ouă, puteți combina coji de ou întregi cu bucăți-

Coji de ou întregi pentru o coroană de flori

coroană-coajă-ouă-pene-de-picioare-lipici-ghirlandă-face-tu-singur-decor-de-perete

O astfel de coroană de flori o poți face foarte ușor. Orice număr de ouă sunt suflate și apoi acoperite cu pene. Cel mai bine este să folosiți adeziv spray. Apoi folosiți un ac lung pentru a fila șirul prin orificiile pe care le-ați făcut să sufle și legați cele două capete împreună la capăt. De asemenea, puteți decora zona dintre ouă cu fir.

Cojile de ou ca accent

coroană-coji de ouă-tinere-paie-face-te-primăvară-flori-bulbi-decorative-negri-pui

Dacă doriți doar să folosiți cojile de ou ca accent, le puteți decora și. Pentru coroana de mai sus, de exemplu, un pui negru a fost lipit în castron, de parcă tocmai ar fi eclozat. Cojile de ouă pot fi, de asemenea, transformate în cuiburi mici, pe care le puteți folosi și ca decor, dacă faceți o coroană de flori cu coji de ou.

Faceți tu coroane de primăvară

coroană-coajă-ou-tinker-idei-claxonate-ouă-de-pui-țesătură-floare-hârtie-tisulară

Dacă doriți să faceți această coroană de flori cu coji de ou, aveți nevoie de un inel din carton, precum și de jumătăți de coji de ouă și flori din hârtie sau țesătură. Lipiți cojile de ouă în grupuri în orice loc de pe inelul de carton și restul cu florile de casă. De asemenea, nu uitați arcul pe care îl puteți folosi pentru a atârna coroana.

Flori și coji de ouă

coroană-coji de ouă-ciuperci-mușchi-ramuri de salcie-pensule-plante

Partea inferioară a coroanei era acoperită cu mușchi, în care erau plantate panseluțe. Deci, dacă coroana este afară, unde poți uda cu ușurință flori vii în coroană, poți face și o astfel de coroană cu coji de ou. Bolurile și penele din mijloc servesc drept accente.

Coroană rustică de primăvară

inel coroană-coajă-ouă-rustic-idee-mușchi-crenguțe-polistiren

Când faceți o coroană de flori cu coji de ouă, puteți utiliza, în principiu, toate materialele posibile. Acoperiți un inel din polistiren, de exemplu, cu mușchi artificial și folosiți ramurile doar ca accent, ca în acest exemplu. Aspectul rustic al coroanei creează o atmosferă confortabilă în timpul sărbătorilor.

Faceți o coroană de mozaic – instrucțiuni pentru a o face singură

coroană-coajă-ou-tinker-mozaic-ușă-coroană-idee-flori-bricolaj

De asemenea, puteți proiecta o coroană de polistiren în acest fel. În general, mozaicul este o idee minunată de luat în considerare atunci când se face o coroană de flori cu coji de ouă. Dacă doriți să creați un mozaic colorat, colorați cojile de ou în culoare ouă înainte de a le tăia. Apoi puteți rupe jumătățile de ouă în bucăți mici.

Faceți o coroană de Paști

coroană-coajă-ou-tinker-stil-țară-inspirație-lenjerie-de-Paște-iepuraș-flori

După cum sa menționat deja, cojile de ou nu trebuie neapărat să fie sparte dacă doriți să faceți o coroană frumoasă cu coji de ou. Pentru această coroană de flori au fost folosite ouă întregi, care au fost suflate și colorate în avans. Acestea sunt combinate cu flori de țesătură și un iepure de in, care dau coroanei stilul casei de țară.

Folosiți coji de ouă din ouă suflate

coroană-coajă-ouă-tinker-ouă-colorare-suflare-lipici-lipici fierbinte

Coroana de Paști este deosebit de frumoasă dacă folosiți ouă de diferite dimensiuni. În acest scop, pe lângă ouăle de pui, puteți folosi și ouă de prepeliță, care au și un model frumos. Ouăle suflate sunt mai potrivite deoarece, pe de o parte, sunt mult mai ușoare și, pe de altă parte, desigur, nu se înrăutățesc și încep să miroasă în timp.

Idei pentru coroane artizanale

coroană-coajă-ouă-jucărie-masă-coroană-vaze-zambile-narcise-decorare perete

Vedeți mai multe idei despre coji de ou întregi și bucăți de coajă de ou mai sus. Găsim coroana de masă deosebit de interesantă aici. Dacă doriți să faceți o astfel de coroană de flori cu coji de ou, folosiți boluri care au doar vârful deschis. Apoi ouăle pot fi folosite ca vaze pentru florile de primăvară. Bolurile sunt potrivite și ca ghivece mici pentru flori vii.

Coroană de ușă pentru primăvară și Paște

coroană-coji de ouă-idei de tencuială-frânghie-originale-ghivece-decor-flori-primăvară-lalele

De asemenea, sunteți binevenit să faceți singur una dintre aceste coroane de uși. Puteți face o coroană de lux cu coji de ou în combinație cu o frânghie și ghivece mici pentru flori. Dacă doriți să faceți singuri o coroană de flori, cel mai bine este să folosiți orice flori de primăvară. Acestea pot fi proaspete, dar și artificiale și combinate cu ramuri verzi.

Coroana Tinker cu coji de ou într-un cadru

Coroană-cochilii-ouă-de-pasăre-coroană-de-iarbă-artificială-decor-cuiburi-cuiburi-de-Paște-decorare

Nici o formă rotundă nu a fost aleasă pentru această idee. Puteți crea rapid o coroană pătrată utilizând o ramă pentru imagine, pe care o puteți picta și după cum doriți. Interiorul cadrului a fost apoi decorat cu coji de ouă și iarbă artificială, precum și cuib. Dacă doriți să faceți o coroană de flori cu coji de ouă, nu sunt necesare materiale complicate.