Paște și primăvară

Realizarea de decorațiuni de Paște cu baloane: 11 inspirații grozave și sfaturi de artizanat

bricolaj cu baloane decor pasca buna dispozitie primavara decora idei

Baloanele colorate sunt o rețetă pentru o bună dispoziție. Îți evocă un zâmbet pe față la orice vârstă, cu orice ocazie și pur și simplu întotdeauna. Nu ai avut timp pentru decorațiuni atmosferice de petrecere? Obțineți rapid o mulțime de baloane colorate și umflați-le cu heliu, asta este tot ce trebuie să faceți. Ai uitat ziua de naștere a unui prieten de-al tău și acum îți lipsește cadoul? Nici o problemă. Obțineți câteva baloane cu heliu și scrieți ceva amuzant sau doar „La mulți ani” cu un marker permanent și gata! Baloanele vin în diferite culori și dimensiuni. În plus, atunci când este umflat, un balon convențional are o formă ovală care amintește de un ou. Din acest motiv, puteți face și decorațiuni minunate de Paște cu baloane.

Decoratiuni pascale Tinker cu baloane: vanatoare de oua

Decor de Paște cu baloane, vânătoare de ou, heliu

O petrecere pur și simplu nu funcționează fără baloane. Și se aplică și vânătorii de ouă, de care copiii se bucură cu adevărat. Cu toate acestea, poate fi dificil pentru copii mici să găsească ouăle în grădină sau pe pajiște și își pierd rapid interesul pentru căutare. Cu o pereche de baloane, jocul poate fi făcut mai interesant pentru cei mici.

Tinker cu baloane: baloanele cu heliu sunt întotdeauna mai amuzante

Decorațiunile de Paște cu baloane fac ca baloanele de heliu să vâneze ouă

Pentru vânătoarea de ouă cu baloane aveți nevoie de câteva baloane umflate cu heliu și o panglică îngustă sau o sfoară. Legați ouăle de baloane cu bandă decorativă și întindeți-le pe pajiște. Astfel, copiii mici se pot orienta pe baloanele care plutesc în aer.

Decorațiuni de masă Tinker pentru Paști cu baloane: idei pentru ultimul minut

Decorul de Paște cu baloane de masă de jucărie decorează galben

Baloanele pot fi minunat integrate în decorațiunile de masă de Paște. Alegeți baloanele colorate care sunt deja pe masă. Acesta este modul în care creați o imagine de ansamblu atrăgătoare. Pentru ca baloanele să plutească în sus și să nu cadă pe jos, se recomandă umflarea lor cu heliu.

Tinker cu baloane: decorațiuni de masă în culori pastelate de Paște

Decorul de Paște cu baloane de masă de decorare decorează ouăle de Paște de culoare pastel

Cu toate acestea, dacă doriți să așezați baloanele pe masă, le puteți umfla pur și simplu cu gura. Cu toate acestea, nu trebuie să exagerați, dar asigurați-vă că obțineți forma tipică de ou. Nu le umflați pe toate la fel, păstrați-le pe unele puțin mai mici și pe altele puțin mai mari.

baloane de tineri decorare de Paști decorare ouă de Paște culoare

Pentru ca baloanele de ou să nu zboare peste tot, le puteți aranja frumos și le puteți fixa în locurile dorite cu ajutorul benzii adezive. Împrăștiați niște iarbă decorativă între ele și decorați-le cu câteva ouă adevărate și / sau flori.

Copiii realizează decorațiuni de Paști cu baloane

baloane de tineri decor de Paști vopsea puncte dab idee

Baloanele sunt perfecte pentru artizanat cu copii. Vopsirea baloanelor este deosebit de ușoară și nu sunt necesare materiale speciale. Veți avea nevoie de vopsele acrilice și o perie sau burete.

Vopseste baloane

Baloanele Tinker Decoratiunile pascale vopsesc flori de primavara

Baloanele de o singură culoare sunt proiectate într-o clipită. Desigur, ar trebui să faceți acest lucru atunci când baloanele sunt deja umflate. Așadar, aveți suficient spațiu pentru a vă dezvolta creativitatea și imaginația. Nu ar trebui să fie figuri și forme complicate. Bulinele sunt un motiv frumos care poate fi reprezentat cu ușurință chiar și de cei mai tineri.

Decorează baloane de Paști

baloane de tineri copii decorare de Paști iepuraș bile de bumbac

Pentru cei care nu pot sau nu vor să picteze, baloanele pot fi frumos decorate cu ajutorul șabloanelor. Găsiți un șablon frumos pe internet, cum ar fi motivele tradiționale de Paști: iepuri, gâște etc. și imprimați-le. Apoi decupați motivul din hârtie de sârmă în orice culoare de mai multe ori și lipiți-l pe suprafața balonului.

baloane de bricolaj decorare de Paște iepuraș șablon bile de bumbac

Realizați decorațiuni de Paște jucăuș cu baloane: ouă de Paște din hârtie mache

baloane de tinere instrucțiuni de decorare de Paști ouă de Paște ochiuri de hârtie ouă surpriză

Știm cu toții tehnica hârtiei mache din lecțiile de artizanat de la școală. Bucăți mici de hârtie sunt stratificate cu pastă pe un formular sau un obiect. Când pasta se usucă, figura principală este eliminată și veți obține un fel de replică de hârtie goală a acesteia. Dacă doriți să obțineți o formă ovală, funcționează cel mai bine cu un balon.

baloane de tinere instrucțiuni de decorare de Paște ouăle de Paște umple plasă de hârtie

Conform principiului hârtiei mache, ouăle de Paște grozave pot fi tinerite cu baloane, care pot fi folosite ulterior ca decorațiuni sau pot fi oferite copiilor ca mici cadouri.

baloane de tineri decor de Paști ouă de Paște hârtie mache

Aici vă prezentăm două proiecte de bricolaj simple despre cum puteți să creați singuri ouă de Paște creative din hârtie mache cu baloane. Pentru aceasta, alegeți baloane ceva mai mici sau pur și simplu nu le umflați prea mult pe cele existente, ci până la un diametru de 20 cm sau puțin mai mic. Dacă baloanele sunt prea rotunde, faceți forma de ou dorită din ele, strângându-le puțin sau lipind benzi adezive largi pe ele.

baloane de tineri decorare de Paște hârtie machete ouă de Paște hârtie scor ouă

Puteți umple ouăle de Paște din hârtie mache cu bomboane și alte dulciuri mici sau le puteți închide decorativ. În al doilea exemplu, ouăle de hârtie sunt concepute ca piñatas colorate.

baloane de tineri decor de Paști ouă de Paște hârtie machetă puncte de hârtie

baloane de tineri decor de Paști ouă de Paște hârtie instrucțiuni

Realizați decorațiuni de Paște cu baloane: ouă de Paște din hârtie

Faceți singuri baloane decorațiuni de Paște pinata din hârtie mache

baloane de tineri decorare de Paște hârtie mache pinata

Realizați decorațiuni comestibile de Paște cu baloane: piñata comestibilă de Paște

baloane tiner decoratiuni de paste pinata faceti-va comestibili

Similar tehnicii din hârtie machetă, puteți face singuri decorațiuni comestibile imaginative de Paște cu ajutorul baloanelor. Pentru aceasta puteți folosi o cuvertură de ciocolată sau, alternativ, o cremă proteică ca pentru săruturile de bezea, pe care o lăsați să se usuce în cuptor la o temperatură foarte scăzută până când devin tari și crocante.

bricolaj baloane decor de Paște pinata instrucțiuni comestibile faceți-o singur

Când ați pregătit crema sau ați topit cuvertura, pur și simplu luați un balon umflat și întindeți crema sau cuvertura pe ea. Lasă o deschidere pentru a putea umple ulterior oul cu bomboane. Opțional, puteți să scufundați o parte din ea de mai multe ori în masa de zahăr și să faceți singur o coajă de ou comestibilă. Acest lucru poate fi apoi folosit în mod minunat ca decor de masă comestibil și puteți aranja ouă de Paște în ea ca într-un castron convențional.

baloane de tineri decorare de Paște comestibile pinata instrucțiuni

Realizați singuri decorațiuni comestibile de Paște: castron de ciocolată 

decorațiuni de Paști cu baloane Tinker faceți-vă propria castron de ciocolată

Baloane Tinker decorare de Paști decorate ciocolată comestibilă face un castron de ciocolată

Creați un joc creativ pentru copii de Paște cu baloane

baloane de tineri decorare de Paști iepuraș jucând baloane

O idee minunată pentru un joc de Paște pentru copii. Copiii ar trebui să-l ajute pe iepurașul de Paște cu câteva baloane de heliu, astfel încât să ricoșeze.