Paște și primăvară

Idei rapide de artizanat pentru Paști – decor răcoritor pentru casa ta

 Idei meșteșuguri-vază de Paște-lalea-bomboane-iepuraș de marshmallow

Ce ar putea fi mai frumos decât să te pregătești pentru o sărbătoare? Iată câteva interesante Idei meșteșugărești de Paști, asta ar putea fi util pentru tine. Lăsați-vă imaginația să crească și creați decorațiuni surprinzătoare de Paște. Ambianța caldă și confortabilă creată de elementele decorative este responsabilă pentru senzația de bine în această zi.

Idei de artizanat pentru Paști – diverse combinații de culori

Idei meșteșugărești-decorațiuni-masă-Paști-flori-proaspete-iepure-gazon artificial

După febra Crăciunului vine răcorirea de primăvară și te gândești la accente colorate în mobilier și decor. Spre deosebire de decorul de Crăciun, unde predomină anumite culori – alb, verde, roșu și galben, decorul de Paște oferă opțiunea de a alege și combina culorile după cum doriți. Următoarele Idei meșteșugărești de Paști faceți referire la cele mai populare elemente decorative care sunt prezentate într-un mod neconvențional.

Idei de artizanat pentru Paști cu decorațiuni de Paște realizate din materiale naturale

Idei de artizanat-Paște-materiale-naturale-coajă-ouă-șnur-disc de lemn

Iată câteva cu adevărat izbitoare Idei meșteșugărești de Paști: cei care nu au chef să coloreze ouă ar putea tricota pălării de ouă de Paște. Decorațiunile de Paște din țesături pot fi un element excelent al decorațiunilor de Paște. Dacă nu puteți tricota, poate doriți să faceți rapid din textile vechi – de exemplu o eșarfă – rapid. Deoarece masa de luat masa poate fi punctul central al unei case în această zi, ar fi bine să o decorați impresionant.

De Paști, copiii sunt întotdeauna fericiți de dulciuri. Fursecuri de Paște în diferite forme – iepurași, ouă, inimi, flori, ai putea să-ți faci singur și apoi să le aranjezi de bună voie. Cereți copiilor ajutor pentru producție și apoi decorați împreună apartamentul. Fursecurile de Paște sunt gustoase și destul de rapide Idei meșteșugărești de Paști.

Lovitură de prospețime pentru tot apartamentul

Idei meșteșugărești-materiale-naturale-de-Paște-lanterne-lanterne-coajă de ou

Decorează masa cu fursecuri de Paște

Idei meșteșuguri-dulceață de Paște-borcane-iepuraș-biscuiți-bomboane

the Idei meșteșugărești de Paști v-ar putea ajuta să creați articole de decor cu adevărat interesante. Aceste decorațiuni atractive ar trebui plasate oriunde în casă ca accente mici, colorate. Decorați camerele de zi cu cărți de Paște auto-făcute sub formă de ghirlandă sau ca element unic pentru decorarea tavanului. Ei bine, acesta va fi un fior absolut pentru oaspeții dvs. atunci când vor veni în vizită în dimineața Paștelui.

Decor de Paște din hârtie și sticlă

Creați-vă propriul decor de hârtie pui de iepuraș de Paște

Aici mai ai încă 2 rapide Idei meșteșugărești de Paști: folosiți hârtie și diverse panglici colorate pentru a decora sticle mici, colorate, pahare sau cupe pentru ouă. Tăiați conuri mici de hârtie dintr-o foaie de hârtie colorată și vopsiți ochii și gura pe ochelari.

Creați-vă propria carte de Paște

Carte de Paște iepuraș albastru auto-făcut

Idei de decor apetisante pentru a vă face de Paști

Tort Iepuraș de Paște Iepuraș de ciocolată albă

Tort verde cu cuib de pasăre de Paști

Decor de masă tort-tort de Paște verde

Decorațiuni de Paște brodate – pălării cu ouă

Idei tricotate pălărie cu ouă-artizanat pentru Paști

Idei de decorare iepuraș de Paște Paște colorat

Idei decorative de pahare de ouă de Paște

Ouă pălărie de tricotat Propriile tale idei de artizanat Decor de Paști

Cookie-urile de Paște - creați idei meșteșugări bucătării de iepurași

Decor de sticlă coroană de idei de Paști