Paște și primăvară

Coroane de uși Tinker pentru Paști: 4 idei de bricolaj pentru o coroană creativă din polistirol

Faceți coroane de ușă pentru Paști, creați-vă propriile idei de coroane de polistiren

O coroană de ușă de Paște asigură un aspect atrăgător și o stare bună de primăvară. Acest lucru vă întâmpină cu căldură la intrarea în casă și este un adevărat vestitor al primăverii. În mod tradițional, motivele de Paști, cum ar fi ouăle de Paști, iepurii, gâștele și florile de primăvară sunt folosite pentru decorațiunile de Paște, iar coroana de Paște poate fi, de asemenea, decorată generoasă cu ele. Decorul achiziționat este adesea lipsit de individualitate sau este prea scump. Coroanele de Paște necesită doar câteva materiale și pot fi, de asemenea, cusute cu puțin efort. Este deosebit de ușor de realizat cu un semifabricat din spumă de poliester ca bază de coroană prefabricată. Coroana din polistiren poate fi variată cu diferite materiale. În cele ce urmează vă prezentăm 4 idei de meșteșuguri grozave cu instrucțiuni.

Faceți o coroană de ușă pentru Paști din spumă de poliester: 4 idei minunate de bricolaj

Coroană de ușă Tinker pentru coroane de Paște Styrofoam coroană de iută înfășurarea pomponelor

Atunci când proiectați o coroană de ușă de casă pentru Paști, vă recomandăm întotdeauna să folosiți culori proaspete de primăvară, cum ar fi nuanțele verde, galben, turcoaz și pastel și materiale naturale. În plus, motivele populare de Paște pot fi interpretate și reprezentate cu imaginație.

Coroană de ușă Tinker pentru Paști: coroană din spumă de poliester cu iută

Coroană de ușă Tinker de Paști, coroană de poliester din iută shc, doar înfășurați instrucțiunile

O bază esențială pentru o coroană de ușă la Paște, care oferă, de asemenea, multe opțiuni de design, este o coroană de polistiren. Acesta poate fi decorat cu diferite materiale. Puteți să-l căptușiți cu țesătură, să-l înfășurați cu sfori sau cu o panglică decorativă drăguță și să-l decorați după cum doriți. Ar trebui să utilizați un adeziv adecvat, deoarece adezivul fierbinte topește poliuretanul, iar un adeziv cu alcool poate dizolva polistirenul. Cel mai bine este să folosiți un adeziv convențional, care este relativ potrivit pentru toate scopurile.

coroană de ușă pască coroană din polistiren spumant decorare cusut ușor

Funcționează deosebit de ușor dacă înfășurați coroana de poliestir cu un șir. Un cablu de iută este perfect pentru aceasta și nu aveți nevoie de lipici. Acum înfășurați golul complet cu cablul de iută, astfel încât spuma de poliester să nu fie vizibilă. În cele din urmă, lipiți capătul ronronului cu pistolul de lipit fierbinte.

usa coroana paste coroana din polistiren spumant tinker iuta sfoara decora

După ce ați înfășurat complet coroana din spumă de poliester cu șnur de iută, o puteți decora frumos. Nu există limite pentru imaginația și creativitatea ta. Puteți insera elemente decorative finisate, precum și să lucrați și să lucrați cu accente frumoase. Aici vă prezentăm o idee frumoasă pentru motive originale de Paște, realizând un iepuraș din pâslă albă și câteva pompe din lână în nuanțe de verde.

Faceți o coroană de ușă pentru Paști: coroană de polistiren cu mușchi

ușă coroană de Paști coroană de polistiren spumant tinker mușchi decora ouă de Paște

După cum am menționat deja, materialele naturale și motivele inspirate de natură sunt deosebit de populare la Paști. Deși o coroană de polistiren este de fapt fabricată din plastic, ea poate fi proiectată frumos în starea sa naturală. Aveți nevoie de mușchi decorativ, pe care îl puteți obține în aproape fiecare magazin de flori.

coroană ușă Paște coroană din polistirol instrucțiuni de bricolaj materiale mușchi

Elementele decorative care pot fi introduse în martor sunt utilizate în principal pentru decorare. Pentru aceasta primiți câteva plugin-uri cu motive de Paște, cum ar fi ouăle de Paști, pui și altele. Alternativ, le puteți face singuri fixând un fir mic pe partea inferioară a figurilor mici și făcându-le astfel potrivite pentru conectare.

coroană de ușă pască coroană din polistiren spumant instrucțiuni mușchi îmbracă-te

Înainte de a decora coroana, ar trebui să o căptușiți cu mușchi decorativ. Pentru a face acest lucru, aplicați mai întâi un strat gros de lipici sau lipici pe o parte și distribuiți mușchiul uniform peste el. Când lipiciul este uscat, întoarceți golul și repetați procesul.

coroană de ușă Paștă coroană de polistiren spumant tinker mușchi decorează ouăle mici de Paște

La final decorați cu inserțiile pe care le-ați ales sau ați jucat în prealabil. Elementele decorative din țesătură pot fi atașate la martor cu ace. În plus, puteți lucra știfturi cu cap de perle sau știfturi colorate în coroana din polistirol.

ușă coroană de Paști coroană de polistiren instrucțiuni tinker instrucțiuni mușchi ouă de Paști decora

Pentru a putea închide coroana de ușă de Paște, ar trebui să lucrați o buclă pe spate sau să atașați alternativ o bucată de sârmă de ambarcațiuni cu doi știfturi. În funcție de modul în care doriți să închideți cununa de Paști, o puteți face și cu o panglică decorativă drăguță.

coroană de ușă de Paști coroană de poliestirol tinker mușchi formă de iepuraș de Paște

Un blank din Styrofoam poate fi conceput foarte imaginativ și creativ pentru Paști. Nu numai că poți folosi diferite materiale, dar poți forma și coroana de Paște diferit, de exemplu ca un iepure.

Faceți o coroană de ușă pentru Paști: coroană din polistiren cu hârtie

coroană de ușă de Paște coroană din polistiren spumant hârtie tinker căptușeli de cupcake

Puteți face rapid o coroană de uși pentru Paști, cu puțin efort și materiale simple, cum ar fi hârtia. Un tampon important este un blank din polistiren. O idee minunată care poate fi realizată cu ușurință este să acoperiți complet spuma de poliester cu cupe de brioșe de hârtie.

usa coroana paste coroana din polistiren spumant tinker hartie briose cupe instructiuni

Mai întâi trebuie să îndoiți o mulțime de forme de brioșe în mijloc și să le modelați ca niște flori mici. Apoi legați o panglică frumoasă pentru a o închide și începeți să aranjați cupele de briose una lângă alta. Acestea pot fi fixate cu ușurință pe spuma de poliester cu un pistol de adeziv fierbinte prin aplicarea lipiciului fierbinte pe cupele de brioșe și nu direct pe poliesterul de poliester..

coroană de ușă Paște coroană din polistirol din hârtie tinker hârtie muffin matrite decorează în culori

Pentru ca coroana ușii de Paște să fie atmosferică, este mai bine să alegeți dulapuri de briose colorate și colorate puțin mai mici. În formă de flori mici, arată cu adevărat decorative și festive. Se pot seta și accente suplimentare.

usa coroana paste coroana din polistiren spumant tinker carcase de briose panglica decorativa

Puteți face rapid o decorație simplă, dar eficientă pentru coroana de Paști, din bandă colorată de washi, făcând o ghirlandă frumoasă cu ea și o bucată de cordon decorativ.

Coroană de ușă Tinker pentru Paști: coroană din spumă de poliester cu țesătură

coroană de ușă de Paște coroană de polistiren spumă țesătură decorare flori

O coroană din polistiren poate fi acoperită și cu o țesătură cu motive frumoase. În plus față de martor și o bucată de țesătură modelată, aveți nevoie și de un adeziv spray. Diferite motive pot fi folosite pentru decorare, care sunt lipite pur și simplu de coroana acoperită cu țesături cu ajutorul unui pistol de lipit fierbinte.

coroană de ușă de Paște coroană din polistiren spumant Instrucțiuni de îmbrăcat

Există două moduri de a acoperi o coroană de spumă de poliester cu țesătură. O opțiune este tăierea țesăturii sub forma unui inel puțin mai larg decât martorul și fixarea marginilor rămase pe partea din spate. Alternativ, puteți tăia țesătura în benzi sau puteți folosi o bandă pentru a înfășura complet golul. Cu această variantă ar trebui să rețineți că țesătura se va sfărâma. Cu toate acestea, poate fi un accent frumos.

coroană de ușă de Paște coroană de poliester spumant tinker țesătură îmbrăcați flori decora

În cele din urmă, puteți adăuga diferite elemente decorative și, în cea mai mare parte, multe elemente de casă. De asemenea, puteți refolosi materialele reziduale sau bijuteriile vechi. Pentru o stare de primăvară, folosiți motive florale, de exemplu câteva flori artificiale în culori vesele.

coroană de ușă de Paște coroană din polistiren din stofă

În plus față de motivele tradiționale de Paște, câteva elemente originale, cum ar fi pomponele, arcurile etc. foarte populare în prezent, pot fi încorporate într-o coroană de uși pentru Paște.