Paște și primăvară

Artizanat cu ouă de polistiren pentru Paști – idei creative și sugestii pentru decorațiuni colorate de Paște

Tinker cu ouă de polistiren pentru a decora mărgelele de fetru de Paști

Când cel mai colorat festival este chiar după colț în primăvară, se pune în fiecare an întrebarea cum să colorați cele mai originale ouă de Paște și să decorați apartamentul în mod creativ. Dintre nenumăratele idei de decor, am selectat câteva sugestii grozave pentru dvs. pe care le puteți imita cu ușurință acasă. Pentru a vă putea bucura de splendoarea Paștelui pentru o lungă perioadă de timp, punctul central al articolului nostru astăzi îl constituie ouăle din polistiren. Confecționarea cu ouă din polistirol de Paște este garantată pentru a fi foarte distractiv! Lasă-te inspirat de sugestiile noastre!

Punch flori din ramuri de hârtie cu ouă de polistiren pentru Paști

Crearea cu ouă din polistiren din Paște vă oferă posibilitatea de a utiliza multe tehnici diferite și de a crea ouă de Paște unice, individuale. Puteți folosi operele de artă mici și colorate ca decor sau le puteți da celor dragi. Cu primul nostru proiect de artizanat, puteți transforma ouăle din polistiren într-o pajiște de primăvară minunată în cel mai scurt timp.

pumn de hârtie care clipește cu ouă de poliestir spumant idei de decorare de bricolaj

Obțineți ouă din spumă de poliester în dimensiunea dorită, carton în culori pastelate frumoase și știfturi. Apoi scoateți câteva flori mici și acoperiți oul de polistiren cu ele. Indiferent dacă sunt monocrome, pestrițe sau cu un aspect ombré, aceste creații din spumă de poliester sunt un decor minunat pentru Paști.

hârtie de ștanțat care clipește cu ouă de polistiren din spumă decorațiuni de masă cu model

Puteți folosi, de asemenea, cercuri mici de hârtie pentru decorul extraordinar din spumă de poliester. Apoi atașați-le ușor care se suprapun și decorați masa festivă sau pervazul ferestrei cu ouăle de Paște finite. Alegerea modelului și a culorii depinde, desigur, în totalitate de dvs. și poate fi, de asemenea, coordonată cu restul facilității.

decorare cu paiete din aur negru, cu ochiuri de Paște

De asemenea, puteți decora ouă decorative de Paște din polistiren cu diverse paiete după conținutul inimii. Cu un astfel de decor, faceți camera strălucitoare și aduceți o notă de farmec în interior. Simțiți-vă absolut liber cu privire la culoarea, dimensiunea și stilul decorului dvs.!

Faceți paiete cu ouă de poliestir pentru idei de bricolaj de Paște

Tot ce trebuie să faceți pentru acest proiect de ambarcațiuni infailibil ar fi să atașați paiete strălucitoare. Paietele din diferite modele pot fi fie lipite, fie încleștate pe oul din polistiren folosind ace mici. Fii creativ și proiectează un model care va face ouăle decorative unice.

Ouăle din polistiren decorează idei de croșetat pentru Paști

Cei cărora le place să tricoteze sau să croșeteze pot croșeta ouă de polistiren de Paște sau pot tricota o copertă colorată pentru ei. Dacă legați o panglică frumoasă în jurul ei, aveți un cadou minunat, realizat manual, pregătit de Paști. Pentru ca marea haină tricotată sau croșetată să se potrivească perfect și să arate bine în coșul de Paște, încercați din nou și din nou pe oul din polistiren pentru a vedea dacă se potrivește.

Fire wrap motley polistiren spumant DIY idee alternative ouă de Paște

Dacă aveți resturi de lână sau dacă aveți fire colorate întinse acasă, le puteți înfășura pur și simplu în jurul ouălor din polistiren. Înveliți oul decorativ cu clei, veniți cu o combinație excelentă de culori și decorați ouăle de Paște așa cum vă place.

Decor de bricolaj cochetă cu ouă de polistiren spumant decor de masă buchet de vază de Paști

Dacă sunteți în căutarea de idei pentru o decorare de masă originală pentru Paște, s-ar putea să puteți crea un astfel de aranjament de ouă și flori de Paște. Pentru această idee minunată de decorare aveți nevoie de ouă din spumă de poliester în diferite dimensiuni, bețe de lemn sau frigarui de kebab, vopsea manuală în verde, galben și albastru, panglici cadou și o minge de poliestir și o găleată sau o vază în care se potrivește mingea. Tăiați mingea în jumătate și colorați-o verde.

Faceți buchet de flori cu ouă de poliestir pentru găleată de Paște cu bilă de poliuretan

Vei folosi aceste în loc de bureți pentru „buchetul” tău. Acum puneți ouăle din polistiren pe frigarui și colorați-le în culoarea dorită. Odată ce vopseaua este uscată, lipiți frigarui în spuma de poliester. Completați setul de ouă de Paște cu flori, arcuri și fluturi destul de proaspete sau artificiale. Amplasat lângă o siluetă decorativă de iepuraș de Paște, aranjamentul dvs. este o piesă centrală ideală.

ceartă cu ouă de poliestir de paște decor pui de pâslă folie

De asemenea, îți poți da seama de ideile tale creative pentru artizanat cu ouă de spumă de Paște cu ajutorul lânii de pâslă colorate. Dintre ouăle simple din polistiren puteți evoca opere de artă minunate, care sunt mult prea frumoase pentru a fi ascunse. Fie că sunt monocrome, punctate, înflorate sau dungate, ouăle de Paște din pâslă pot fi date, închise sau pur și simplu plasate oriunde în apartament.

clipește cu ouă de poliestir pentru decorarea fetelor de Paști

Dacă doriți să lucrați cu lână de pâslă colorată și spumă de poliester, aveți nevoie în continuare de un tampon din fetru din spumă și de un ac de împâslire. Așezați un ou de polistiren pe bază și așezați lâna în culoarea dorită pe ea. Acum începeți să simțiți oul din polistirol străpungând lâna cu acul de împâslire. Întoarceți oul la suprafață și străpungeți-l foarte des și aproape unul de celălalt.

tehnica anghinarei fabricarea țesăturii cu ouă de polistiren în spuma găini de Paști

O altă mare inspirație pentru artizanatul colorat de Paște sunt aceste ouă de Paște, care sunt create folosind așa-numita tehnică de anghinare. Cu această tehnică artizanală, triunghiurile realizate din panglică sunt atașate la oul din polistiren cu știfturi, ușor suprapuse. Deși tehnologia consumă puțin mai mult timp, veți fi uimiți de aceste capodopere colorate printre prieteni și rude.

decora ouă de Paște tehnica decoupage buclă polistiren din polistiren

Ouă de Paște încântătoare de frumoase sunt, de asemenea, create prin decupaj. Căutați șervețele cu un motiv frumos de Paște și separați stratul superior pentru prima dată. Decupați designul. Înveliți oul din polistiren cu lac de șervețel și așezați cu grijă motivul pe el. Fixați motivul cu un alt strat de lac lucrând cu pensula din centru spre exterior.

idei meșteșugări ușoare copii vopsesc ouă de polistiren decorare ouă de Paști

Dacă doriți să faceți obiecte de artizanat cu copiii de Paște, ouăle decorative de Paște din Styrofoam ar fi o bună ocazie pentru adolescenți să renunțe creativ și să proiecteze singuri decorațiunile de Paște. Lasă degetele tale mici fie să lipească resturi de hârtie peste ouăle din polistiren, fie să le vopsească după conținutul inimii tale.

frânghie naturală buton mușchi ouă de polistiren pentru a decora Paștele

Dacă doriți să aduceți o notă de natură în casa dvs., atunci materialele din natură, cum ar fi mușchi, iarbă sau crenguțe subțiri pentru obiecte de artizanat cu ouă de polistiren de Paști sunt potrivite în mod special. Puneți niște lipici pe ouul din poliester și așezați cu grijă bucățile de mușchi deasupra. Amplasat într-un cuib mic, creația ta este ideală ca cadou.

tinker polistiren decorativ servetele hartie panglica satinata

realizarea de decorațiuni cu ouă de polistiren decorând Paștele închide

pomponele colorate simțeau că poliesterul decorează ouăle

ouă de poliester spumă diferite dimensiuni hârtie culoare vopsea