Paște și primăvară

Artizanat cu aluat de sare de Paște – evocați decorațiuni creative de Paște cu copiii

Primăvara vine cu culorile sale strălucitoare și este timpul din nou pentru proiecte creative DIY cu copii. Diferite figuri pot fi făcute cu ușurință din aluat de sare și apoi decorate. Acestea sunt apoi potrivite pentru decorațiuni creative de Paște pentru apartament sau grădină. Aici veți găsi o mulțime de idei grozave pentru Artizanat cu aluat de sare de Paști, pe care o poți imita alături de copii.

Faceți figuri mici din aluat de sare de Paști

Aluat de sare pentru Paște de primăvară-jucărie-figuri-iepure-fluture

Puteți face orice număr de figuri din aluat de sare care sunt perfecte pentru decorarea casei. În primul rând, alegeți motive potrivite pentru Paști și găsiți tăietori de cookie-uri potrivite pentru ei. Unele figuri de aluat de sare, cum ar fi ouăle de Paște, pot fi, de asemenea, decupate cu ustensile comune de bucătărie. Puteți decora figurile făcute din aluat de sare după cum doriți și le puteți folosi ca parte a decorațiunilor de Paște.

Decorează buchetul de Paște cu figuri din aluat de sare pentru Paști

Aluat de sare pentru pandantive de Paște de Paște-buchet de tinere-vază-Paște

Dacă buchetul de Paște este o parte importantă a decorației dvs. de Paște, puteți face figuri frumoase din aluat de sare împreună cu copiii și puteți decora ramurile cu ele. Ouăle de Paște decorate colorat din aluat de sare sunt perfecte pentru acest lucru și sunt un decor atmosferic pentru buchetul de Paște.

Idei de aluat de sare cu o rețetă pentru tineri și bătrâni – 7 mari inspirații meșteșugărești

Realizați decorațiuni de Paște DIY – 10 obiecte de artizanat simple, cu instrucțiuni pentru a vă crea

Tinker cu benzi de hârtie de Paști: 6 idei simple cu instrucțiuni

Aluat de sare ouă de Paște

Aluat de sare pentru Paște-ouă-Paște-clătire-ghirlandă-grădină-fă-te

Faceți ghirlande cu aluat de sare

Aluat de sare pentru ghirlanda de Paște-clătit-decorarea camerei copiilor

Puteți face cu ușurință etichete colorate de Paște din aluat de sare și le puteți folosi pentru decorare. Nu sunt potrivite doar pentru buchetul de Paște, ci pot fi folosite și pentru a face ghirlande frumoase. Cu o ghirlandă colorată de figuri din aluat de sare puteți decora camera copiilor sau chiar grădina de Paști.

Decorați felicitări cu figuri de aluat de sare

Aluat de sare pentru idei de ambarcațiuni de Paște-felicitări-felicitări-Paște-etichete-fă-te

Cifrele din aluat de sare de Paști pot fi folosite și pentru realizarea de felicitări și etichete cadou. Cu o figură făcută de sine cu un motiv de Paște, puteți oferi fiecărei felicitări o notă personală și vă puteți surprinde familia și prietenii cu un mic cadou.

Proiectați figuri din aluat de sare ca etichete cadou pentru Paști

Cifre-de-aluat-de-Paște-sărate-vă-faceți-etichete-cadou

Dacă ați pregătit deja mici cadouri pentru familie, le puteți decora cu o etichetă de cadou creativă. Cifrele din aluat de sare pot fi decorate și chiar etichetate după dorință, deci sunt perfecte ca etichete cadou drăguțe.

Faceți căni de ouă din aluat de sare pentru Paști

Aluat-aluat-Paște-ouă-cupă-Paște-iepuraș-vopsea-tinker

O altă idee creativă pentru un proiect de bricolaj cu aluat de sare pentru copii sunt cupe de ouă în diferite forme. Copiii pot alege un motiv popular de Paște și pot proiecta cupe de ouă, de exemplu, ca iepuri, pui sau fluturi. Nu există limite pentru creativitatea ta.

Faceți coroane de Paști cu aluat de sare

Aluat sărat-Paște-artizanat-Paște-cunună-decorare-Artizanat Paști

Aluatul de sare amintește de modelarea argilei și poate fi folosit pentru a face la fel de multe figuri diferite. La Paște puteți face singuri coroane de Paște ca decor și vopsiți și decorați-le creativ. Pe lângă coroană de flori, puteți face și ouă de Paște mici, frunze verzi și flori din aluat de sare de Paște și puteți decora coroana mică cu ele.

Rețetă ușoară de aluat de sare de Paști

Aluat sărat de Paște artizanat rețetă ingrediente ingrediente instrucțiuni

Aluatul simplu de sare este făcut din sare, făină și apă. Pentru aceasta, două părți de făină și o parte de sare sunt amestecate împreună și frământate cu apă pentru a forma un aluat neted. Cu toate acestea, există și multe rețete rafinate care conțin alte ingrediente precum amidonul de porumb și uleiul.

Frământați aluatul de sare cu copiii

Aluat-sarat-de-Paste-trage-cu-copii-pregateste-aluatul-aluat

Copiii pot ajuta la preparare și mai ales la frământarea aluatului de sare. Chiar și copiii mici se distrează foarte mult frământând pentru că le place întotdeauna să facă o mică mizerie. Așa că îi poți lăsa pe cei mici să se alăture, dar trebuie să ai grijă de ei tot timpul.

Rulează aluatul de sare

aluat-aluat-de-Paște-aluat-frământat-rulat-rulou

Dacă tu și micii ajutoare ați obținut masa de aluat dorită, acum puteți face cifrele din aluat de sare pentru Paști. Dacă doriți să decupați diferite forme, aveți nevoie de câteva tăietoare de biscuiți cu motive de Paște. Înainte de a tăia, mai întâi aruncați aluatul. Cel mai bine este să folosiți un sucitor și hârtie de copt, astfel încât aluatul să nu se lipească de sucitor.

Artizanat cu aluat de sare pentru Paști – proiectarea ouălor de Paște

Aluat-aluat-sarat-reteta-reteta-aluat-aluat-ruleaza-in-forma-decupat

Cele mai ușoare figuri de aluat de sare de făcut sunt ouăle de Paște. Au o formă clasică pe care o puteți imita chiar și cu o ceașcă de plastic dacă nu aveți un tăietor de biscuiți potrivit. De asemenea, puteți tăia o formă simplă de ou cu un cuțit.

Faceți găuri pentru umerașe

Aluat-aluat-de-Paște-Tinker-Paște-etichetă-găuri-pentru-umplere

Dacă doriți să faceți etichete frumoase de Paște din aluatul de sare, atunci ar trebui să introduceți o gaură în fiecare ou de aluat de sare înainte de coacere, unde ulterior va fi filetat. Folosiți o frigarui de lemn sau pur și simplu o scobitoare pentru aceasta.

Coaceți cifre din aluat de sare

Aluat-aluat-ouă-de-Paște-Paște-tinere-coace-etichete-de-Paște

Înainte de a decora cifrele din aluat de sare, acestea trebuie coapte la cuptor. Practic, aluatul de sare poate fi și uscat la aer, dar durează câteva zile. În cuptor, ar trebui să așezați cifrele de aluat de sare pe o foaie de copt cu hârtie de copt la Paște și să coaceți la o temperatură scăzută timp de aproximativ o oră..

Tinker cu aluat de sare de Paști cu copiii

aluat-de-aluat-sărat-cu-copii-cu-vopsea-ouă-de-Paște

Acum puteți decora figurile întărite și complet răcite din aluat de sare de Paști cu copiii după cum doriți. Pentru un decor modern de Paști, ar trebui să folosiți culori care se potrivesc cu interiorul dvs. și cu restul decorului de Paște. Alternativ, puteți face ouăle de Paști colorate și puteți veni cu modele jucăușe împreună cu copiii.

Idei populare pentru decorațiunile de Paște realizate din aluat de sare

Cifre-aluat-de-Paște-sărate-idei-de-a-decora-ouă-de-Paște

Dacă te-ai hotărât asupra ouălor de Paște făcute din aluat de sare, atunci poți folosi câteva dintre ideile noastre ca inspirație. Motivele populare pentru obiecte de artizanat cu aluat de sare la Paște sunt mai presus de toate iepurașul de Paște, găinile, puii, mieii și oile. Dacă figurile de aluat de sare sunt concepute ca ouă, atunci pot fi decorate la fel de colorate ca adevăratele ouă de Paște.

Faceți umeraș pentru figuri din aluat de sare de Paști

Aluat sărat Paște aluat sărat figurează motive ouă de Paște păsări

Dacă doriți să faceți strălucirea decorațiunilor de Paște, acestea pot fi vopsite cu lac de șervețel. Acum puteți termina figurile decorate cu un cuier potrivit. Pentru aceasta se poate folosi o panglică de satin colorată, un șir simplu sau chiar un fir.

Aluat de sare ouă de Paște ca decor pentru buchetul de Paște

Aluat-aluat-cifre-de-Paște-ouă-de-Paște-tinte-buchet-de-Paște-decorare

Ouăle de Paște de casă făcute din aluat de sare sunt perfecte ca decor pentru ramurile buchetului de Paște. Pentru ca tufa de Paște să fie frumos decorată, ar trebui să faceți mai multe figuri de aluat de sare. Dacă au mai rămas ouă, ele pot fi folosite și pentru a face felicitări și ghirlande frumoase pentru Paști.

Creați un buchet colorat de Paște

Aluat-sarat-de-paste-artizanat-buchet-de-pasca-decoreaza-cifre-aluat-sarate-colorate

Dacă sărbătoriți Paștele cu copii, puteți decora tufa de Paște cu o mulțime de culori distractive. Puteți proiecta un proiect DIY cu cei mici și puteți realiza figuri colorate din aluat de sare ca decor pentru Paști. Pe lângă multe culori diferite, decorațiunile pot fi proiectate și în diferite forme, precum animale sau flori.

Faceți animale din aluat de sare de Paști

Aluat-aluat-de-pasăre-primăvară-ambarcațiuni-idei-pui-remorcă-de-Paște

Cu ajutorul tăietoarelor potrivite pentru biscuiți, puteți proiecta figurile de aluat de sare ca animale populare de Paști și de primăvară. Un pui mic în galben, iepurași drăguți de Paște și oi albe și miei sunt decorațiuni perfecte făcute din aluat de sare pentru Paști.

Vopseați figuri de aluat de sare în culori vii de Paște

aluat-aluat-figuri-de-Paști-vopsea-vopsea-pensulă

Cel mai bine este să folosiți vopsea acrilică pentru a decora frumos cifrele din aluat de sare după coacere. Realizați o paletă mare de pictori pentru copii cu multe culori diferite, potrivite pentru decorarea unor motive frumoase de Paște.

Decorați creativ figuri cu aluat de sare cu copiii

aluat sărat-Paști-tineri-copii-haos-culori-vopsea

Dacă faceți obiecte de artizanat cu copii la Paște, ar trebui să vă pregătiți pentru o mică mizerie. Acoperiți suprafața de lucru cu reviste sau hârtie pentru a preveni deteriorarea accidentală sau vopsirea. Copiii pot folosi în continuare mănuși pentru a-și proteja mâinile de pete.

Idei colorate pentru decorațiuni de Paști realizate din aluat de sare

Aluat sărat-Paști-figurine-tachelate-decupate-vopsea

Dacă doriți să realizați un decor colorat din aluat de sare, atunci figurile precum ouăle de Paște, florile și fluturii sunt cele mai potrivite. Animalele precum puii și oile au o anumită culoare în care sunt pictate. Pe de altă parte, copiii pot decora ouă și flori după bunul plac și le pot face colorate.

Proiectați figuri de aluat de sare cu motive de Paște într-o singură culoare

Aluatul sărat Paștele de aluat sărat figurează motive idei de jucărie

Dacă preferați figuri monocrome ca decor, puteți vopsi figurile din aluat de sare într-o singură culoare în loc să le faceți colorate. Aici pot ajuta copiii, în special copiii mici. Alegeți două sau trei culori și decorați manualele de Paște numai în aceste culori.

Decorați dulciurile cu etichete cadou

Salty-aluat-figuri-de-Paști-bomboane-etichete-cadou-nume

Figurile monocrome din aluat de sare de Paști pot fi etichetate cu vopsea sau chiar cu un stilou și concepute ca etichete mici de cadou. Cu acesta poți, de exemplu, să împachetezi creativ dulciuri pentru copii sau să faci cadouri personalizate pentru familie.

Selectați motive potrivite pentru obiecte de artizanat cu aluat de sare de Paști

Aluat-aluat-Paște-idei-meșteșuguri-morcovi-Paște-iepuraș-vopsea

Alte figuri de aluat de sare care se potrivesc foarte bine pentru artizanatul de Paști sunt iepurii cu morcovi. Acestea pot fi ușor tencuite cu tăietoare de biscuiți potrivite și pictate de copii. Aveți nevoie de culoare portocalie și verde pentru morcovi drăguți și alb sau gri și roz pentru iepurașii de Paște.

Combinați motivele de Paște și de primăvară în decorul de Paște

Aluat-sărat-Paște-Paște-remorcă-jucărie-cu-figuri-de-copii

Deoarece Paștele este un festival în primăvară, puteți combina motivele de Paște cu decorațiuni pentru primăvară atunci când decorați. Dacă ouăle de Paște sunt făcute din aluat de sare de Paște, fluturi frumoși și flori de primăvară, cum ar fi lalele, pot fi jucate cu ele.

Idei creative de artizanat din aluat de sare de Paști

Aluat-de-aluat-sărat-cu-copii-urme-de-iepuraș-de-copii

Dacă sunteți în căutarea unor idei interesante de artizanat de aluat de sare pentru Paști pe care să le puteți face cu copiii, atunci puteți lua în considerare acest iepuraș de Paște creativ. Este realizat din aluat de sare, iar amprentele copiilor sunt folosite pentru proiectarea urechilor de iepure.

Faceți un iepuraș de Paște cu urme de picioare

Aluat-aluat-Paște-creativ-idei-meșteșuguri-pascale-iepuraș-amprentă

Mai întâi, proiectează capul de iepure și apoi ajută-i pe cei mici să-și lase amprentele pe urechi. Apoi, amprentele digitale pot fi folosite pentru a proiecta ochii și nasul și o scobitoare pentru a proiecta gura. După coacere, iepurașii de Paște pot fi vopsiți și folosiți ca decor creativ.

Colorează aluatul de sare și realizează figuri colorate

Aluat sărat-aluat-Paște-de-colorat-figuri-tinerețe-idei-copii

Dacă faceți lucruri cu aluat de sare de Paști, puteți vopsi mai întâi aluatul în loc să-l pictați după aceea. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este cu colorantul alimentar, pe care îl adăugați atunci când pregătiți aluatul.

șabloane gratuite pentru imprimare

Meșteșuguri de Paște șablon pentru laba de iepure pentru copii

În cele ce urmează veți găsi câteva șabloane pe care le puteți imprima gratuit și utiliza pentru proiectele dvs. Pur și simplu descărcați imaginea selectată, imprimați-o și utilizați-o ca șablon pentru aluatul de sare. Aceste șabloane ar fi foarte utile dacă nu aveți la îndemână tăietori de biscuiți.

Siluete de iepuri

Paște meșteșuguri copii șablon iepuraș vedere laterală siluetă

gagică

Artizanat de Paște șablon pentru copii pui siluetă

miel

Easter-tinker-kids-template-lamb