Paște și primăvară

5 idei pentru lucrări de primăvară cu copii la grădiniță sau acasă

Artizanat de primăvară cu grădinița pentru copii-ușă-cunună-flori-fetru

Copacii încep să înflorească și florile se arată încet în toată gloria lor. Trebuie să fie din nou primăvară! Așa că este timpul să faci niște obiecte de artizanat de primăvară! În acest articol avem câteva dintre cele mai frumoase idei despre cum să Meșteșuguri de primăvară cu copii compilat. Datorită instrucțiunilor detaliate, refacerea nu este deloc dificilă și distracția manuală este garantată pentru toată lumea.

Meșteșuguri de primăvară cu copii în școala elementară

Artizanat de primăvară cu grădinița de copii-flori-fetru-colorat

O coroană colorată de ușă te pune imediat într-o dispoziție bună! Acest proiect poate părea complicat la început, dar de fapt nu este. Va instrui răbdarea și concentrarea copiilor și le va arăta că munca grea contează.

Artizanat creativ de primăvară cu copii de toate vârstele

Obiecte meșteșugărești de primăvară, cu copii, grădiniță, coroană de ușă din polistiren

Aceste flori frumoase nu se vor ofili niciodată pentru că sunt făcute din fetru. Nu trebuie să investiți mulți bani sau timp pentru acest proiect. Aduceți copiilor materialele de care au nevoie și lăsați creativitatea să se elibereze. Creațiile nu trebuie să fie perfecte. Ca întotdeauna, accentul este pus pe dezvoltarea abilităților voastre practice.

Înfășurați coroana goală cu o panglică de satin verde

artizanat de primăvară-copii-grădiniță-ușă-coroană-din-poliuretan-spumă-alb-verde-satin-panglică

Pentru a face această frumoasă coroană de ușă, aveți nevoie de un blank din polistiren, pâslă în diferite culori și modele, panglică de satin de 4 cm lățime în verde, un pistol de lipit fierbinte, foarfece și butoane colorate.

În primul rând, inelul din spumă de poliester trebuie învelit cu panglică de satin. Fixați capătul benzii pe martor cu un blob de adeziv fierbinte și apoi înfășurați-l până când este complet acoperit. Fixează din nou capătul cu lipici fierbinte.

Decupați florile din fetru

Artizanat de primăvară cu grădinița pentru copii-flori-fetru-nasturi-stivuite

De asemenea, este posibil să puteți decupa diferite șabloane de flori pentru copii. Cheia pentru coroana perfectă de primăvară colorată stă în varietatea de forme și culori. Lăsați copiii să combine diferitele forme după gust și să le lipească împreună. Simțiți-vă liber să utilizați aceste șabloane ca ghid.

Atașați flori de pâslă la coroana goală

meșteșuguri de primăvară-copii-grădiniță-ușă-cunună-flori de fetru

Apoi, florile finite sunt fixate pe coroană cu adeziv fierbinte. Lasă florile să se suprapună puțin. Dacă se dorește, pot fi folosite și autocolante suplimentare pentru flori.

Meșteșuguri de primăvară cu copii mici – un copac înflorit

meșteșuguri de primăvară-copii-grădiniță-floare-copac-floare-de-cireș-copac-puncte

Florile fac parte din splendoarea primăverii. În special copacii roz, cum ar fi cireșii și magnoliile, sunt un adevărat punct de atracție. De aceea îi puteți face pe copii să picteze doar așa: copaci cu flori roz.

Tot ce aveți nevoie este un șablon, vopsele acrilice și creioane

meșteșuguri de primăvară șablon copac grădiniță înflorit

Materiale necesare: plăci de hârtie pentru vopsea, 4 creioane netezite, vopsele acrilice în 4 nuanțe de roz și un șablon de trunchi de copac.

Imprimați un șablon al unui trunchi de copac

meșteșuguri de primăvară-copii-grădiniță-floare-copac-șablon-print

Mai întâi tipăriți acest sau un alt șablon de trunchi de copac de pe web. Puteți lăsa copiii mai mari să își deseneze proprii copaci. Aceste șabloane sunt ideale pentru copii mici.

Puneți o farfurie de fiecare culoare pe placa de hârtie. Culorile nu trebuie să se întâlnească. Folosiți un creion pentru fiecare culoare.

Desenați puncte cu creion și vopsea

meșteșuguri de primăvară-copii-grădiniță-creion-acrilice-vopsele-pentru-a-face puncte

Lăsați copiii să înceapă cu prima culoare și să facă câteva puncte. Scufundați creionul o dată în vopsea este suficient pentru 2-3 flori pe copac. Este distractiv să privești cum vârful copacului iese din puncte.

Agățați operele de artă ale copiilor pe frigider

Meșteșuguri de primăvară cu magnet de frigider pentru grădiniță pentru copii pictură pentru copii

Frigiderul este unul dintre acele locuri din casă pe care fiecare membru al familiei le trece de câteva ori pe zi. Pentru toți brokerii de știri cărora le place să lipească liste de cumpărături sau note scurte pe frigider, acest gândac drăguț cu magneți este exact.

Artizanat de primăvară cu copii – obțineți pom-poms, ochi googly și cuiere de lemn

meșteșuguri de primăvară-copii-grădiniță-articole-articole-furnituri-șnururi-pompe

Materiale necesare: pompe în diferite culori și dimensiuni, markere permanente colorate, ochi googly pe care să se lipească, o bucată de cauciuc spumat în roșu, puncte adezive față-verso, curățator de țevi, magneți, pistol de lipit fierbinte, cleme din lemn, strasuri autoadezive.

Vopseste agrafe din lemn

obiecte de artizanat de primăvară-copii-grădiniță-frigider-magnet-lemn-șnururi

Colorează corpul gândacului tău cu marcatorul permanent adecvat. Pentru buburuză roșie, omidă – verde, albină – galbenă și fluture – roz. Lemnul absorb foarte bine cerneala. Sunt suficiente 1-2 straturi. Lăsați clema de lemn să se usuce câteva minute înainte de a vopsi partea inferioară și interiorul.

Lipiți pomponii pe clema de lemn

meșteșuguri de primăvară-copii-grădiniță-omizi-pomponi-șnururi de lemn

De îndată ce clema de lemn a fost deja vopsită, alegeți un pompon mare cu sclipici în verde și patru mai mici în alte culori. Lipiți pomponele colorate pe clema de lemn vopsită în verde.

Lipiți ochii googly pe capul omidei

meșteșuguri de primăvară-copii-grădiniță-omizi-pomponi-ochi-ochi-lipici

Lipiți ochii googly pe cap. Asigurați-vă că acestea sunt disponibile și în diferite dimensiuni și trebuie să se potrivească optic cu pomponul verde.

drăguță omidă dintr-un cuier de lemn

meșteșuguri de primăvară-copii-grădiniță-omidă-magnet de frigider

Magnet de buburuză

artizanat de primăvară-copii-grădiniță-buburuză-șnururi-roșu-negru

După ce clema de lemn este vopsită în roșu, faceți câteva puncte negre cu markerul. Un cerc mic de spumă roșie ar trebui să formeze aripile. Tăiați lipiciul în două, faceți câteva puncte negre și lipiți piesele așa cum se arată în imagine.

Aripi de buburuză din cauciuc spumos

meșteșuguri de primăvară-copii-grădiniță-buburuză-șnururi-magnet-frigider

Lipiți doi ochi googly pe un pompon negru și fixați-l pe clema de lemn vopsită în roșu. Tăiați o bucată mică dintr-un dispozitiv de curățat negru și îndoiți capetele spre centru pentru a crea antenele. Acestea sunt fixate între cap și aripi.

Condimentați clema de lemn cu pietre autoadezive

meșteșuguri de primăvară-copii-grădiniță-roz-papion-autoadeziv-strasuri

Câteva pietre autoadezive sunt poziționate pe clema de lemn vopsită roz. Doi ochi googly și două antene de curățare a țevilor sunt lipite de un pompon roz. Capul este fixat pe corp cu adeziv fierbinte.

Faceți aripi din curățatorul de țevi

meșteșuguri de primăvară-copii-grădiniță-roz-curățare-țeavă-aripi-confecționare

Pentru a face aripile fluturelui, luați în considerare legarea unui arc de la un curățător de țevi. Tăiați excesul și lipiți aripile pe corp.

albină facut de mana

meșteșuguri de primăvară-copii-grădiniță-albină-galben-negru

După ce clema de lemn este vopsită în galben, faceți câteva benzi cu markerul negru. Lipiți un pompon negru cu ochi googly ca un cap. Antenele de albine formează două bucăți mici de curățare a țevilor. Repetați aceiași pași ca și pentru aripile de fluture pentru a face aripile negre ale albinei.

Gărgăriță, omidă, fluture și albină

meșteșuguri de primăvară-copii-grădiniță-magneți-frigider-omidă-buburuză-albină

În cele din urmă, magneții sunt fixați pe partea inferioară a clemelor de lemn. De asemenea, puteți utiliza o bandă magnetică în locul magneților gata prefăcuți. În acest fel, magnetul poate fi ajustat exact la lățimea clemei de lemn.

Decorațiuni de primăvară pentru pervaz

meșteșuguri de primăvară-copii-acasă-flori-strasuri-nisip decorativ-borcan de zidărie

Bastoanele de înghețată sunt grozave pentru lucrările de primăvară cu copiii. Indiferent dacă este lipit sau vopsit, acesta funcționează impecabil. Sunt disponibile atât în ​​ambarcațiuni, cât și în consumabile medicale și nu costă mult.

Flori de primăvară Tinker cu copii

meșteșuguri de primăvară-copii-acasă-meșteșuguri-curățătoare de țevi-bastoane colorate de înghețată

Materiale necesare: spatule din plastic colorate sau bastoane de gheață, nisip decorativ verde, curățătoare de țevi verzi, paie, borcane de zidărie goale cu capac de flori, strasuri autoadezive și pistol de lipit fierbinte.

Puneți nisipul decorativ într-un castron

primăvară-meșteșuguri-copii-acasă-flori-decosand-verde

Puneți nisipul decorativ într-un castron pentru a ușura lucrul. Cu ajutorul unei linguri de măsurare, turnați nisipul în pahar până când acesta este aproape plin. Apoi înșurubați capacul la loc.

Se toarnă nisipul decorativ într-un borcan de zidărie gol

artizanat de primăvară-copii-acasă-sticlă-decorativă verde-nisip

Flori realizate din spatule colorate din plastic

artizanat de primăvară-copii-acasă-flori-palete-colorate-bastoane de înghețată

Luați patru bastoane de gheață în fiecare dintre culorile la alegere. Așezați primul stick de gheață pe verticală pe o farfurie de hârtie, puneți o păpușă de adeziv fierbinte în mijloc și așezați un al doilea stick de gheață deasupra, creând un semn plus. Următoarele două bețișoare sunt lipite în diagonală una peste alta.

Paie ca tulpini

obiecte de artizanat de primăvară-copii-acasă-flori-paie-bastoane de înghețată

O paie dungată, care ar trebui să reprezinte tulpina florii, este fixată pe spatele fiecărei flori.

strasurile autoadezive dau florilor o notă nobilă

obiecte de artizanat de primăvară-copii-acasă-bastoane de înghețată-flori-strasuri autoadezive

Apoi florile sunt decorate cu pietre autoadezive.

Meșteșuguri de primăvară cu copii – flori din spatule de plastic

artizanat de primăvară-copii-acasă-flori-decor-strasuri-lipici

Înfășurați curățătorul de țevi verde în jur

meșteșuguri de primăvară-copii-acasă-flori-materiale-ieftine

Florile finite se pun în nisip. Curățătorul verde pentru țevi este înfășurat în jurul paiului și reprezintă petalele.

Artizanat de primăvară cu copii – decorați ghiveciul de flori cu tehnica șervețelului

artizanat de primăvară-copii-acasă-ghivece-tehnică-șervețel

Florile în special așteaptă cu nerăbdare primăvara! Așa că meriți un plantator nou demn de frumusețea sa. Ia-ți niște ghivece albe din ceramică sau lut gata să decorezi ca o pânză goală. Acum este și momentul perfect pentru a le arăta copiilor tăi tehnica șervețelului! Alegeți doar șervețele cu motive proaspete de primăvară.

Oală de argilă acoperită cu hârtie de șervețel colorată

meșteșuguri de primăvară-copii-acasă-hârtie-șervețială-pătrate-colorate

Hârtia de țesut este o alternativă la șervețele, tăiați-o în bucăți pătrate și lipiți-le în vasul de lut. Lăsați bucățile să se suprapună ușor. Acest lucru creează gradiente de culoare interesante. Folosiți o pensulă și aveți grijă să nu rupeți hârtia.

Artizanat de primăvară cu copii – oală de lut pictată ca buburuzele

artizanat-de-primăvară-copii-la-acasă-buburuze-pictate-ghivece

O oală de lut este foarte ușor de transformat într-o frumoasă buburuză. Veți avea nevoie de vopsea acrilică roșie și neagră, un creion, perie și doi ochi mari pe care să-i lipiți.

Desenați contururile cu creionul

meșteșuguri de primăvară-copii-acasă-buburuză-de-lut-contur-pictură-ghiveci

Desenați contururile pentru buburuză cu un creion. Apoi aplicați vopseaua acrilică roșie și neagră așa cum se arată în imagine. În cele din urmă, puteți să vă lăsați copiii să facă punctele negre de buburuză cu amprentele lor. Sunt sigură că ar fi încântată!