Pardoseli și gresie

Plăci decorative din beton – idei originale pentru pardoseli

Acoperirea podelei din beton Ivanka

Vă vom face decorativul Gresie din beton de IVANKA, care poate fi pus împreună ca blocuri de construcție ca un puzzle. La fel de ușoare ca jocul copiilor, veselă și colorată, dar în același timp impresionantă și ultra modernă – plăcile sunt o idee creativă pentru acoperirea podelelor moderne.

Suprafață rutieră decorativă din beton

plăci decorative din beton-Ivanka Ungaria

Ivanka a fost fondată în 2003 de Katalin și Andras Ivanka. De atunci, compania s-a dezvoltat foarte rapid și și-a cucerit locul în lumea designului inovator. Astăzi compania este cunoscută pentru pereții săi unici din beton, scările monolite și, bineînțeles Gresie din beton cunoscut în toată lumea. Ele fac parte doar din gama extinsă de proiecte.

Combinații de culori cu plăci de beton

Pardoseli de beton din faianță Ivanka

În mod surprinzător, aceste plăci de beton sunt, de asemenea, distractive și plăcute de privit. Dacă există culori puternice într-un interior, atunci puteți Gresie din beton jenat de gri. Este posibil și invers – combinați tonuri de gri ale pereților cu pardoseli colorate.

Utilizarea inovatoare a materialelor comune

Pardoseli decorative din beton Ivanka

Aceste plăci conțin modele decorative frumoase care influențează efectul general. Ivanka lucrează cu artiști, designeri, arhitecți și ingineri pentru a crea anumite produse inovatoare precum Gresie din beton a dezvolta. Betonul nu mai este asociat cu lucrările de construcții, construcții și altele. Materialul este deja folosit în viața de zi cu zi ca acoperire a podelei.

Plăci de podea cu recunoaștere mondială

Pardoseli puzzle-gresie Ivanka beton

IVANKA este una dintre renumitele liste de clienți Liberty of London, de exemplu. Pardoseala “Flaster” din Gresie din beton a fost mutat la etajele recent renovate Beauty Halle. Ivanka se ocupă și de un subiect tabu în Europa – moartea. Designerii au creat colecția „Afterlifestyle” în 2010 și au prezentat operei de artă cu numele „See your tombstone” publicului.

Placi decorative cu modele florale

Plăci decorative din beton din flacon

Puneți dale mici împreună

pardoseală din dale de beton asemănătoare cărămizii

Paleta de culori – roșu și gri închis

gresie decorativă roșu-gri

Combinații de culori în gri deschis și albastru

plăci decorative beton gri-albastru