Pardoseli și gresie

Gresie pentru baie cu structură în culori moderne și modele pentru perete

Gresie cu structură în albastru și metalic pentru baie

Cunoscutul producător de țiglă Fap ceramiche are noua sa colecție Milano&Perete prezentat. Designurile unice de plăci impresionează prin structurile lor delicate, care seamănă cu tapetul, precum și cu o paletă de culori modernă, în tonuri pastelate subtile și pământ, în verde, albastru, bej, maro și alb. Colecția combină măiestria tradițională cu un stil contemporan, creând o atmosferă unică, rafinată și atemporală în fiecare baie. Aruncați o privire la diferitele modele de plăci structurate de la ceramiche Fap de mai jos și vă garantăm că vă veți îndrăgosti!

Placi structurate – o nouă colecție contemporană de la ceramică Fap

gresie de baie verde pentru perete culori naturale oglindă cu iluminare

Plăcile sunt oferite într-o dimensiune de 30,5 x 56 cm. Modelele eficiente variază de la variante romantice și mai subtile la modele geometrice și mai izbitoare, astfel încât toată lumea să poată găsi ceva care să se potrivească gustului lor. Cu această colecție de plăci de baie cu structură, echipa de la Fap ceramiche a dovedit că are un talent real atunci când vine vorba de găsirea și implementarea designurilor elegante..

Structurați plăcile din baie cu motive florale

Gresie cu structură gresie albă baie ovală modernă

la Damasco din Milano&Colecția de pereți este formată din plăci albe cu structură care dau impresia că sunt realizate din țesătură sau tapet. Aceste modele de plăci pot fi combinate cu plăci decorative subtile, care au și o textură frumoasă de motive florale. Există, de asemenea, un model similar în serie Kenzia. Mai precis, aici sunt prezentate motive de frunze simple și elegante, care dau impresia că tocmai ai ieșit din perete. Varianta ideală pentru o baie cu gresie structurată în alb.

Efectul metalic din baie creează un aspect luxos

Gresie cu structură metalică și chiuvete albastru-verzui

Metal rigid numiți-vă modelele eficiente cu optică metalică, pe care le puteți vedea în imaginea de acoperire și în imaginea de mai sus. Strălucirea impresionantă, creată atât de lumina naturală, cât și de cea artificială din baie, transformă aceste plăci structurate într-o adevărată bijuterie. Dacă alegeți acest model de țiglă, aveți de ales între două culori atractive – albastru cu un albastru-verde și moka cu o culoare bej.

Placi gri cu structură

Placile de structură în tonuri de pământ fac baia maro bej

Există, de asemenea, ceva potrivit pentru iubitorii de mozaicuri. Cei care preferă pătratele clasice vor merge probabil pe Mosaico decide în care elementele individuale sunt prevăzute cu structuri de suprafață diferite. Alternativ, totuși, poate, de asemenea Rundă pentru structură se pot alege plăci pentru perete. Lucrul special al acestora este forma lor rotundă, care este deosebit de eficientă în combinație cu plăcile principale unghiulare. Plăcile mozaic origami sunt, de asemenea, adevărate atracții. După cum sugerează și numele, acestea amintesc de origami. Acestea sunt oferite în două combinații de culori și, prin urmare, pot fi perfect combinate cu plăcile principale din colecție.

Combină plăci elegante în bej cu piatră naturală

baie minimalistă în bej și cu chiuvetă din piatră naturală

Așezarea plăcilor în baie albă cu iluminare indirectă

Proiectează baia în alb și albastru cu decorațiuni moderne în negru

Gresie cu structură în culori pastelate subtile verzi în baie

Gresie cu structură și motive florale, discret moderne, romantice

Plăcile cu structură și textură lasă motive ca efect de țesătură

Gresie cu structură în efect de mozaic origami pentru duș

plăcile de mozaic rotunde sunt pătrate moderne

Proiectat de Fap ceramiche.