Pardoseli și gresie

Gresie mozaic cu cristale Swarovski de la Bisazza

Gresie mozaic sticlă Bisazza cristale Swarovski

Seria Crystal de Placi mozaice cu cristale Swarovski este doar una dintre ofertele surprinzătoare și elegante ale producătorului italian de țigle Bisazza. Tratarea plăcilor ca pe o operă de artă este obiectivul urmărit de companie de ani de zile.

Plăci de mozaic din sticlă – decor elegant pentru pereți

Placi Bisazza-cristal Swarovski negru

Pentru cei care doresc să adauge un pic de strălucire acasă, acestea ar fi șic Placi mozaice cu cristale Swarovski soluția perfectă. Designul luxos ar putea deveni accentul principal în baia sau camera de toaletă.

Design mozaic – motive unice

Cristal Swarovski motiv pentru caval de mare Bisazza

Plăcile de pui sunt în negru sau albastru, cu elemente albe și aurii. Bisazza sunt, ca întotdeauna, foarte originale – splendida colecție de sticlă lucioasă Placi mozaice este disponibil și cu motive variabile. Primul pe care vi-l prezentăm este motivul clasic al coralilor și al calilor de mare. Fundalul albastru profund din baie amintește de oceanul lumii și de locuitorii săi misterioși.

Design neobișnuit de perete – motive cu cristale Swarovski 

plăci de mozaic negru-colecția Bisazza Crystal

Celălalt motiv interesant „Cranii & Coroane ”(cranii și coroane) interpretează tema legendară despre pirați și vânătoare de comori – cele negre Placi mozaice sunt foarte extravagante și pline de farmec. Motivele „fulgerului”, „stelelor” și „ploii” sunt, de asemenea, cu siguranță impresionante.

Plăcile mozaice ca obiect de artă 

Placi de mozaic negru Bisazza

Designul peretelui cu acest decorativ Placi mozaice von Bisazza este cumva magic. Cu toate acestea, cristalele Swarovski strălucitoare sunt un simbol al luxului și eleganței. Vedeți întreaga gamă de obiecte de artă de la Bisazza și lasă-te inspirat de frumoasele modele.

Coroana ca motiv – țiglă neagră

Swarovski Crystals Tile Crown

Placi mozaic albastre cu incrustații

Gresie mozaic cristale albastre Swarovski