Pardoseli și gresie

Avantajele și dezavantajele parchetului de bambus – ce ar trebui să știți …

parchet bucatarie moderne electrocasnice noi echipamente accent

Piața arată întotdeauna corect preferințele clienților. În ultima vreme cererea pentru Parchet de bambus foarte mare, ceea ce înseamnă că este cea mai populară alegere dintre mulți cumpărători. Opțiunile cu parchetul de bambus sunt foarte diferite, mai ales în ultimii ani când acest tip de pardoseală este preferat datorită calității sale bune. Parchetul de bambus are mai multe avantaje decât dezavantaje, pe care vom încerca să le descriem în rândurile următoare.

Avantajele parchetului de bambus dintr-o privire

parchet zona de luat masa materiale naturale atmosfera modern elegant

Prima prioritate care trebuie remarcată este ușurința instalării. Acea Parchet de bambus se încadrează sub titlul de pardoseli exotice și poate fi găsit de obicei în versiunea pre-vopsită. Acest lucru economisește mult timp în timpul instalării, chiar și pe pardoseli aspre. Cu alte tipuri de parchet trebuie să vă așteptați la o mulțime de lucrări pregătitoare. Acestea includ șlefuirea, umplerea, vopsirea și toate acestea pot dura aproximativ una până la două săptămâni, în funcție de numărul dorit de straturi de vopsea și de dimensiunea suprafeței. Singurul lucru care trebuie făcut atunci când instalați parchetul de bambus este lipirea.

Un alt avantaj important este prețul scăzut. Uneori este de fapt mult mai mic decât prețurile altor pardoseli exotice, lemn de tec, lemn de trandafir, lemn de măslin și așa mai departe. Cele mai frecvente variații ale prețurilor parchetului din bambus sunt ca cele ale unui laminat scump. Acesta este unul dintre cele mai importante motive pentru care parchetul de bambus a devenit atât de popular în zilele noastre. Desigur, nu există nicio modalitate de a rata frumusețea ei, nu-i așa??

De ce să cumpărați parchet de bambus – alte avantaje

Parchetează diferite nuanțe de decor deschis sau întunecat

Culoarea naturală a unui parchet de bambus este gălbuie, dar există opțiuni special tratate și colorate care pot fi găsite în culori precum maro, negru, decolorat, roșu și alte nuanțe. Poate v-ați întâlnit deja cu cei presați sau carbonizați Parchet de bambus auzit? Este mult mai gros decât de obicei și, prin urmare, duritatea acestuia este mai mare.

Conform tabelelor de duritate pentru materialele pe bază de lemn, lemnul de bambus are o duritate și rezistență mai mari decât unele tipuri de stejar. Aceste date merită într-adevăr atenția dvs., mai ales dacă doriți să vă așezați camera de zi cu parchet de bambus. În principiu, aceasta este o cameră foarte ocupată și credem că parchetul de bambus este foarte potrivit pentru pardoseala de acolo.

O privire de ansamblu asupra dezavantajelor parchetului din bambus

semineu din lemn sufragerie idei de amenajare elegante covoare

Faptul că unele specii Parchet de bambus nu poate fi șlefuit. Dar, în ansamblu, majoritatea noilor și cunoscutelor tipuri de parchet din bambus pot fi lustruite după ani de zile. Întreținerea trebuie să fie aceeași ca pentru orice altă acoperire solidă a podelei. Este necesar să aveți grijă să nu permiteți inundarea acestui pardoseală, umiditatea din camere nu trebuie să fie prea mare sau prea scăzută, iar pietrele mici și alte impurități trebuie îndepărtate imediat de la suprafață.

De asemenea, trebuie să fiți informat, la fel ca toate celelalte parchete pre-vopsite, parchetul din bambus are un bob lung ca panourile de podea. Nu ar trebui să te deranjeze asta. Vedeți acest lucru ca o caracteristică pozitivă a parchetului dvs. de bambus, care subliniază optic frumusețea podelei de lemn, altfel netede, și completează aspectul ambianței dvs. Super, nu-i așa??

parchet culoare închisă avantaje dezavantaje contrast alb

parchet camera de joc camera pardoseala din lemn relocare. parchet aspect vintage piese de mobilier material lemn preferat

  parchet living elegant șemineu din piatră masă din sticlă

dormitor luminos, spațios, nuanță întunecată, elemente de decor