Bucătărie

Bucătărie mică de lux, cu design interesant de perete

panouri din lemn-design-perete-elegant

Cine a spus asta bucătărie mică nu poate fi mobilat luxos sau elegant? O idee interesantă a atras atenția tuturor. Nu numai luxos, ci și super elegant și confortabil – o adevărată bucătărie pentru familiile numeroase!

Bucătărie mică cu impact mare

confortabil-pervaz-ferestre-perne-bucătărie-modernă

Proiectul poate fi împărțit în două – pe de o parte, unul simplu minimalist bucătărie mică cu o insulă de bucătărie elegantă pe de altă parte, a fost amenajată o zonă confortabilă de relaxare pentru familie. Acest proiect interesant vine de la Moscova, Rusia. Arhitecții Geometrix Design au fost însărcinați cu mobilarea bucătăriei pentru un apartament modern – casa unei familii.

Bucătărie mică cu design creativ de perete

bucătărie cu iluminat LED mov

the bucătărie mică este alb lucios cu un blat de marmură neagră. Două scaune de bar negre sunt elementul de legătură între bucătărie și zona de luat masa. Designul creativ al pereților și prelucrarea lemnului fac ca camera să pară mai mare și să creeze iluzia mișcării. Pe un raft improvizat de pe perete sunt vaze cu flori proaspete și fotografii de familie. Lemnul elegant elegant, de aceeași culoare cu panoul de lemn de pe perete, face camera să arate mai spațioasă. O zonă de relaxare confortabilă, cu o bancă tapițată, decorată cu multe perne, creează o atmosferă primitoare. În contrast, masa din sticlă neagră strălucește ca accent în centru.

Bucătărie mică – modernă și practică

bucătărie albă minimalistă

the bucătărie mică din Proiectare Geometrix are un raft de sticlă deasupra mesei de luat masa – deci designul arată similar cu un bar. Pe cealaltă parte, pe peretele opus panoului de lemn, o oglindă era atârnată ca decor. Designul pare eclectic, dar foarte atent gândit – oglinda face camera mai luminoasă. Peretele din piatră naturală este un plus frumos care completează întregul interior. Inovator și interesant – așa puteți obține acest excelent bucătărie mică cel mai bine descrie. Iluminatul cu LED colorat a fost instalat deasupra mesei, astfel încât ochelarii să fie colorați în culori diferite de lumină. Cine ar crede unul bucătărie mică poate arăta atât de grozav?

Mică bucătărie modernă

design-modern-perete-bucatarie-mica

Interesant design de perete – apartament în Moscova

apartament-bucatarie-moderna-Moscova

Interesant design de perete în bucătărie

apartament-modern-oglinda-bucatarie

Alte 100 de idei pentru bucătărie