Okupite se

Okupite se

5 najboljih bijelih tinta za tetovaže – opsežan vodič + najbolji brendovi

Većina tetovaža izrađena je crnom tintom. Međutim, ponekad zasjenjivanje ili zalijevanje crne tinte nije dovoljno za izradu detalja i isticanja na tetovaži. U takvim slučajevima bijela tinta je neophodna. Bez bijele tinte nijedna tetovaža ne može dobiti tako realan, zasjenjen, istaknut i detaljan konačni oblik.

U sljedećim odlomcima pružit ćemo vam opsežan vodič za bijelu tintu za tetoviranje, kao i podijeliti s vama neke od naših omiljenih marki bijele tinte. Dakle, bez daljnjih odlaganja, krenimo!

Bijela tinta: sve što trebate znati

tetovaža cvijeta bijelom tintom na ruci ženaKreditna: @bambino.techno

Zašto je bijela tinta za tetovaže važna?

Bijela tinta za tetovažu bitna je, kao što smo spomenuli, u slučaju da dizajn tetovaže zahtijeva isticanje određenih aspekata tetovaže ili zahtijeva određeni učinak ili uzorak. Nijedna druga tinta ne može postići takve rezultate, pogotovo kada su u pitanju realistične tetovaže slične životu. Bez bijele tinte mnoge bi tetovaže izgledale dosadne i imale bi pokvarenu dimenzionalnu pojavu.

Je li bijela tinta prilagođena koži?

Profesionalni umjetnici tetovaža koriste samo marke bijele tinte za koje su njihovi proizvodi testirani od strane dermatologa i drugih profesionalnih tetovaža. U većini slučajeva takve marke bijele tinte proizvode svoje proizvode samo od prirodnih sastojaka. Zato se neki brendovi bijele tinte nazivaju i ‘prilagođenima veganima.

S druge strane, postoje marke bijele tinte koje koriste životinjskih sastojaka i otrovnih kemikalija za poboljšanje pigmenta i boje na koži. Takva se tinta ne preporučuje za uporabu na koži jer može potaknuti iritaciju kože i oštećenje kože. I u većini slučajeva bijela tinta životinjskog sastojka ne traje dugo i potiče blijeđenje boje.

Međutim, zdravstveni rizici povezani s bijelom tintom isti su oni koji su povezani s crnom tintom. Oboje moraju biti bez otrovnih sastojaka i pravilno se koristiti, s čistim i dezinficiranim alatima.

skrivene žene s tetovažom Mickey white inkKreditna:@srednji_miš

Traje li bijela tinta koliko i crna tinta?

Nažalost, bijela tinta blijedi mnogo brže od crne. Budući da je pigment već svijetao, osjetljiviji je na blijeđenje, osobito ako je tetovaža izložena sunčevoj svjetlosti ili UV svjetlu. Međutim, neke marke bijele tinte proizvode dugotrajnije bijele tinte. Međutim, u takvim slučajevima tinta je mnogo skuplja, pa čak i tada traje kraće od crne tinte.

Boli li više tetoviranje bijelom bojom?

Sve u svemu, rekli bismo da tetoviranje bijelom tintom više boli. Razlog tome leži u nekoliko važnih aspekata;

 • Tetoviranje bijelom tintom vrši se tek nakon završetka dijela s crnom tintom.
 • Bijela tinta prelazi preko crne tinte, što zahtijeva opetovano tetoviranje na određenim, već tetoviranim područjima.
 • Igla za tetoviranje mora ići dublje kako bi bijela tinta pravilno položila preko crne tinte.
 • Tetoviranje bijelom tintom zahtijeva više istezanja kože, što kožu čini tanjom, a proces bolnijim.

Očigledno, tetoviranje bijelom tintom može biti manje bolno u slučaju da je tetovaža manja ili postavljena negdje gdje je koža deblja i nema toliko živčanih završetaka. Međutim, ako radite tetovažu koja je djelomično ili potpuno bijela, na primjer, ili se radi na vrlo osjetljivim područjima, možete očekivati ​​veću razinu boli.

Možete li se riješiti tetovaža bijelom tintom?

Riješiti se tetovaže nevjerojatno je teško, bez obzira na boju tinte. No, neki čimbenici osiguravaju lakše čimbenike uklanjanja; na primjer, ako je tinta crna ili je koža svjetlije boje, uklanjanje će biti brže i učinkovitije. Sve se to odnosi samo na lasersko uklanjanje; druge metode nisu ni približno učinkovite kao lasersko uklanjanje tetovaža.

No, što se tiče tetovaža bijelom tintom, stvari se mogu dodatno zakomplicirati. S obzirom da je lasersko uklanjanje tetovaža najučinkovitija metoda uklanjanja, bijele tetovaže mogu biti teške.

Razlog tome leži u činjenici da bijela tinta reflektira lasersko svjetlo umjesto da ga upija. Zbog toga lasersko svjetlo ne može zagrijati tintu i otopiti je, kao što to čini s crnom tintom. Stoga tetovaže bijelom tintom mogu zahtijevati dvostruko veći broj laserskih uklanjanja u odnosu na tetovaže crnom tintom.

I, takvo putovanje može biti prilično skupo; u nekim je slučajevima skuplji od same tetovaže.

bijela tinta tetovaža prst ženaKreditna: @petak_jones

Mijenja li bijela tinta boju dok se liječi?

Općenito govoreći, visokokvalitetna bijela tinta ostat će bijela čak i kad tetovaža potpuno zacijeli. No, u nekim slučajevima tinta može postati pomalo siva ili žuta, ovisno o tonu kože na kojoj se tinta koristila.

Na primjer, ako se bijela tinta koristila na tamnijoj boji kože, vjerojatnije je da će tinta tijekom procesa ozdravljenja postati sivkasta ili smećkasta. Mnogi u zajednici tetovaža krive ovaj fenomen zbog načina na koji naše oči percipiraju bijelu boju na koži bogatoj melaninom. Čini se da tinta ostaje bijela, ali izgleda druge boje zbog refleksije melanina u boji.

No, bez obzira na ton kože, bijela tinta će s blijeđenjem izblijediti i promijeniti boju. To je samo način na koji ova vrsta tinte stupa u interakciju s kožom. Nije toliko otporan na oštećenja kao crna tinta, pa ga je gotovo nemoguće dodirnuti ili popraviti kad počne blijeđenje.

Pročitajte i:

Tetovaže bijelom tintom: 6 prednosti i 4 nedostataka

Tetovaže bijelom tintom na tamnoj koži: 20+ najboljih dizajnerskih ideja

Koje marke bijelih tinti za tetoviranje su najbolje?

1. POWER WHITE Millennium Moms White Tattoo tinta

POWER WHITE Millennium Moms White Tattoo tintaSaznajte više detalja o Amazon

 • Najprodavanije na Amazonu
 • Bogato i pigmentirano
 • Živopisan i otporan na blijeđenje
 • Povoljno
 • Visoka kvaliteta
 • Veganski i nikad testiran na životinjama

Bijela tinta za bijelu tetovažu Power White Millenium Moms trenutno je jedna od najprodavanijih marki bijele tinte na Amazonu. Razlog tome leži u njegovoj visokoj kvaliteti, pristupačnoj cijeni te iznimnoj glatkoći i dosljednosti.

Ova bijela tinta napravljena je da traje dulje od prosječne bijele tinte i zadržava bogati i pigmentirani izgled godinama koje dolaze. Trenutno se preporučuje u zajednici tetovaža kao jedan od najboljih izbora za isticanje tetovaža ili potpuno bijeli dizajn tetovaža.

Provjerite najnoviju cijenu na Amazonu Idi na vrh

2. Dinamična bijela tinta za tetoviranje

Dinamička bijela tinta za tetoviranjeSaznajte više detalja o Amazon

 • Visoka kvaliteta
 • Dugotrajno
 • Nema problema s blijeđenjem
 • Bogato i pigmentirano
 • Ostaje živahno na koži
 • Ne mijenja boju dok tetovaža zacjeljuje
 • Veganski i nikad testiran na životinjama

Za napredniju opciju, odlučili smo na popis uvrstiti i dinamičku bijelu tintu za tetoviranje. Za nešto višu cijenu, ova bijela tinta za tetovaže čini čuda. To je prethodno raspršena tinta namijenjena samo za profesionalnu uporabu. Tinta se lako miješa s drugim bojama tinte, što tetovaži omogućuje stvaranje vlastitih nijansi i mješavina.

Tinta se proizvodi u SAD-u pa znate je li sigurna i ugodna za kožu; Kad smo već kod toga, tinta je potpuno veganska, ima neotrovne kemikalije i sastojke i nikada se ne testira na životinjama. Ako kao umjetnik tetovaža tražite kvalitetu i performanse, bijela tinta Dynamic je za vas!

Provjerite najnoviju cijenu na Amazonu Idi na vrh

3. Viking Ink White Ultra Tattoo tinta

Viking Ink White Ultra Tattoo tintaSaznajte više pojedinosti

 • Svijetla i pigmentirana
 • Dugotrajno
 • Povoljno
 • Ostaje bijelo i nakon zacjeljivanja
 • Savršena konzistencija – nije vodenast
 • Veganski i nikad testiran na životinjama

Mnogi umjetnici tetovaža smatraju važnim nabaviti visokokvalitetne proizvode po nižoj cijeni, ako je moguće. I ne može svaka marka tinte ispuniti takva očekivanja. No, bijela tinta za tetoviranje Viking Ink spada u kategoriju visokokvalitetne i najbolje cijene.

Ova bijela tinta nevjerojatno je pigmentirana i svijetla. Dizajnirana je da dugo traje i ostane bijela čak i nakon potpunog zacjeljivanja tetovaže. Neke bijele tinte postaju zelenkaste ili sivkaste dok zacjeljuju, ali ova ne. Kvaliteta, performanse i dosljednost savršeni su uz Viking Ink.

Provjerite najnoviju cijenu na Amazonu Idi na vrh

4. Kuro Sumi Samurai tinta za bijelu tetovažu

Bijela tinta za tetoviranje Kuro Sumi SamuraiSaznajte više detalja o Amazon

 • Svijetla i pigmentirana
 • Visokokvalitetne izvedbe
 • Savršena ne vodenasta konzistencija
 • Živopisan i dugotrajan
 • Veganski i bez okrutnosti
 • Povoljno

Još jedna marka bijele tinte koja pruža kvalitetu i vrijednost je Kuro Sumi. Njihova bijela tinta poznata kao Samurai White jedna je od najboljih na tržištu i jedna je od vodećih tinta za tetoviranje u posljednja dva desetljeća.

Tinta je dizajnirana korištenjem netoksičnih kemikalija i napravljena je za dugotrajne, svijetle i pigmentirane učinke. Također je vegan i bez okrutnosti, što znači da je napravljen od prirodnih sastojaka i nikada nije testiran na životinjama. Dakle, ako tražite visokokvalitetnu, pouzdanu bijelu tintu koja je također pristupačna, idite uz bijelu Kuro Sumi Samurai; s ovim ne možete pogriješiti!

Provjerite najnoviju cijenu na Amazonu Idi na vrh

5. StarBite Colors Tattoo Ink Brite White

StarBite Colors Tattoo Ink Brite WhiteSaznajte više detalja o Amazon

 • Visoka kvaliteta
 • Živopisan i dugotrajan
 • Sigurno i pouzdano
 • Otporan na blijeđenje
 • Sterilizirana i ozračena
 • Pigmentirano i svijetlo čak i nakon zacjeljivanja tetovaža
 • Veganski i nikad testiran na životinjama

Još jedna autentična marka tinte koja postoji već godinama je StarBite. Njihove tinte su nevjerojatno dobre i visoke kvalitete. Nećete morati potrošiti ni bogatstvo na StarBite bijelu tintu jer su njihove cijene i dalje pristupačne.

Ova bijela tinta dolazi sterilizirana, ozračena radi sigurnosti i zapečaćena. Ima dug rok trajanja i dizajniran je da dugo traje i na koži. Tinta ima savršenu konzistenciju i s njom je vrlo lako raditi. Možete ga koristiti za isticanje i popunjavanje boja ili za miješanje s drugim tintama i stvaranje vlastitih nijansi. Tinta je proizvedena u SAD -u i zadovoljava sve standarde kvalitete i sastojaka.

Provjerite najnoviju cijenu na Amazonu Idi na vrh

Dakle, vrijedi li bijela tinta?

Kupujete li kvalitetnu bijelu tintu, svakako se isplati. Bez bijele tinte ne možete postići savršene odsjaje niti poboljšati dizajn tetovaže. Bijela tinta ključna je za visokokvalitetnu tetovažu i svaki bi tetovaž trebao razmisliti o njezinoj upotrebi.

Međutim, moramo istaknuti da s bijelom tintom može biti teško raditi ako tek počinjete. Na primjer, visokokvalitetna bijela tinta je gušće konzistencije pa je za određene učinke potrebno razrijediti. Međutim, ako ga previše razrijedite, tinta je beskorisna.

Bijela tinta zahtijeva određene razine vještine i stručnosti. Amaterskim tetovažima ne preporučuje se rad s bijelom tintom bez odgovarajuće prakse. Također zahtijeva znanje o tonu kože i načinu na koji se bijela tinta ponaša na koži bogatoj melaninom.

Završne misli

Nadajmo se da je naš opsežni vodič u vezi s bijelom tintom bio od pomoći. Marke bijele tinte koje smo preporučili sve su veganske i bez okrutnosti, pa su sigurne i pouzdane. Budući da je ovaj članak namijenjen profesionalnim tetovažama, svakako nas obavijestite ako postoji nešto što nismo naveli, ali je jako važno za ovu temu.

Za više informacija o svijetu tetovaža svakako provjerite naše ostale članke; ima za svakoga ponešto, znatiželjnike, amatere i profesionalce.

Read more
Okupite se

10 najboljih poklona za umjetnike tetovaža 2021

Što kupujete tattoo umjetniku? Naravno, možete im kupiti nešto vezano za tetovažu, naravno, ali dar mora biti jedinstven. U suprotnom bi se vašem tetovažu to moglo učiniti uobičajenim ili dosadnim.

Dakle, dar mora biti dobro osmišljen, a mogućnosti se moraju suziti tako da umjetnik tetovaža prepozna da ste dobro razmislili o odabiru dara. Dakle, bilo da želite zahvaliti svom tetovažaru na izvrsnom poslu, pokloniti mu nešto za rođendan ili neku drugu proslavu, na pravom ste mjestu.

Pretražujemo Internet u potrazi za najboljim, najunikatnijim darovima koje možete dobiti od tattoo umjetnika. Dakle, bez daljnjih odlaganja, krenimo!

10 najboljih ideja za darove za umjetnike tetovaža: detaljni pregledi

Privjesak za mini strojeve za tetoviranje

Privjesak za mini strojeve za tetoviranjeSaznajte više detalja o Amazon

Ako tražite zanimljivu i jedinstvenu ideju za dar za koju nije potrebno da potrošite stotine dolara, ovaj privjesak za ključeve će vam dobro doći.

Odlučili smo započeti s idejom poklona koja je pristupačna i istovremeno cool. Privjesci za ključeve uvijek su cool, pogotovo ako su povezani s vašim djelom i umjetnošću. Dakle, zašto svom umjetniku za tetoviranje ne nabavite mini privjesak za ključeve koji izgleda poput stroja za tetoviranje.

Ovaj određeni privjesak za ključeve je;

 • Izdržljiv i lagan, pa neće dodati težinu ključevima i biti težak u džepovima
 • Napravljen od cinka i metalnog materijala, pa znate da će poklon trajati
 • Urađeno vrlo detaljno i ima zanimljiv dizajn
 • Privjesak za ključeve također je jedinstven privjesak
 • Uniseks i pogodan i za muške i za ženske umjetnike tetovaža

Kao što vidite, s ovim privjeskom ne možete pogriješiti, pa ga svakako provjerite!

Provjerite najnoviju cijenu na Amazonu Idi na vrh

Izvorna knjiga povijesti tetovaža

Izvorna knjiga povijesti tetovažaSaznajte više detalja o Amazon

Još jedna izvrsna ideja za dar za vašeg tetovaža je knjiga koja se prisjeća povijesti tetovaža i tetoviranja. To je sjajan način da svom umjetniku tetovaža pružite nešto zanimljivo, jedinstveno i možda korisno.

Ova je knjiga jedna od najprodavanijih u pogledu obrazovanja tetovaža i same umjetnosti tetoviranja. Nevjerojatno je temeljit i sadrži nevjerojatne ilustracije tetovaža. Knjiga također sadrži povijesne zapise o tetoviranju i tekstove poznatih tetovaža, novinara liječnika, antropologa, romanopisaca, kriminologa itd..

Obuhvaća teme povijesti tetovaža u starogrčkoj i rimskoj kulturi, tetovažne kulture u Europi i Americi u 19. stoljeću i još mnogo toga. Knjiga završava esejima poznatih i kultnih suvremenih tetovaža kao što su Don Ed Hardy, Chuck Eldrige, Lyle Tuttle i Tricia Allen.

Provjerite najnoviju cijenu na Amazonu Idi na vrh

Dekor salona za tetoviranje

Dekor salona za tetoviranjeSaznajte više detalja o ETSY

Dakle, ako želite ostaviti dojam i iznenaditi svoje umjetnike tetovaža uistinu jedinstvenim darom, razmislite o personaliziranom tepihu za tetoviranje.

Svaki umjetnik tetovaža osigurava da njihov salon izgleda jednako kao i umjetnost i profesionalnost. Općenito, tetovaže moraju biti čiste i super uredne. Dakle, koji je bolji način da trgovina ostane čista i elegantna od osobnog, jedinstvenog tepiha.

Tepih dolazi u 3 veličine i može imati standardni ili prilagođeni dizajn tepiha. Da biste stvorili personalizirani tepih za svoje umjetnike tetovaža, jednostavno možete poslati sliku, logotip, tekst i željenu shemu boja. Kako bi tepih bio usklađen s tetovažom, pobrinite se da ima karakterističan i prepoznatljiv dizajn.

Provjerite najnoviju cijenu na ETSY -u Idi na vrh

Kit za crtanje umjetnika Castle Art Supplies

Kit za crtanje umjetnika Castle Art Suppliessaznajte Više detalja o Amazon

Zamišljen i koristan dar najbolji je dar koji možete dobiti. Dakle, darovanjem umjetničkog kompleta za crtanje umjetniku za tetoviranje označavate obje kutije. Ovim darom ne samo da ćete tetovažici pružiti novu opremu, već ćete im uštedjeti i mnogo novca u slučaju da su morali zasebno kupiti različite dijelove kompleta.

Ovaj komplet za crtanje umjetnika sastoji se od 40 komada;

 • Vrhunske grafitne olovke
 • Pastelne olovke obložene drvetom
 • Papir za miješanje panjeva
 • Olovke od drvenog ugljena
 • Gumeni mikser s dva vrha
 • Grafitni štapići
 • Oštrači
 • Plastično i gnječeno brisanje
 • Blok brusnog papira i još mnogo toga …

Komplet dolazi s torbom za nošenje i iskačućim postoljem. Ovo je savršen poklon za svakog umjetnika tetovaža. Zato, kad ste u nedoumici, uvijek idite na poklon koji će vam biti od koristi, bez obzira na to je li namijenjen tetovažici ili nekom drugom. Kupnjom korisnog poklona pokazujete da promatrate njihov posao, hobije i potrebe, što je ponekad čak i vrijednije od samog poklona.

Provjerite najnoviju cijenu na Amazonu Idi na vrh

Zabavna šalica za kavu umjetnika tetovaža

Zabavna šalica za kavu umjetnika tetovažaSaznajte više detalja o ETSY

Šalice za kavu uvijek su izvrsna ideja za dar. Uvijek se mogu koristiti i poslužiti kao prekrasan podsjetnik na prošle proslave i rođendane.

Ova šalica nije samo izvrsna, već je i jedinstvena. Sadrži slatku poruku sa smiješnom dosjetkom i slatku ilustraciju Baby Yode koja nadopunjuje poruku. Šalica je ručno izrađena od visokokvalitetnog keramičkog materijala. Neće se lako slomiti, a pogodan je za mikrovalnu pećnicu i pranje posuđa.

Otisak na šalici jednako je postojan kao i sama šalica. Izrađen je pomoću trajne keramičke tinte koja vjerojatno nikada neće izblijediti.

Provjerite najnoviju cijenu na ETSY -u Idi na vrh

Hustle Butter balzam i maslac za njegu

Hustle Butter balzam i maslac za njeguSaznajte više pojedinosti

Koju stvar svaki umjetnik tetovaža mora imati u svojoj tetovaži? Naravno, trebaju im tinta, stroj i stolice, ali trebaju im i bitni proizvodi za njegu. Jedan od najboljih proizvoda za njegu tetovaža na tržištu je Hustler maslac. Napravljen je od karite maslaca i posebno dizajniran za zacjeljivanje tetovaža.

Vaš umjetnik tetovaža vjerojatno ima na desetke tetovaža, što znači da će u budućnosti vjerojatno dobiti još tetovaža. Dakle, dajući im tako pažljiv dar, pokazujete da vam je stalo do njihovog zdravlja i njihovih tetovaža. Hustler maslac savršen je odabir za takav dar; održat će tintu vašeg tetovaža svježu i živu.

Općenito, pri kupnji proizvoda za njegu drugih ljudi pazite da ne sadrže vazelin jer može začepiti pore, pa čak i uzrokovati infekciju kože. Uvijek se odlučite za proizvode bez nafte.

Provjerite najnoviju cijenu na ulta.com Idi na vrh

Brightech LED povećala podna lampa

Brightech LED povećala podna lampaSaznajte više detalja o Amazon

Tetoviranje je rad koji zahtijeva mnogo vremena i vremena. Nije tajna da tetovaži satima rade samo na jednoj tetovaži. U takvom slučaju potrebna im je sva koncentracija i pomoć. Stoga bi savršen dar za umjetnika tetovaža bila LED podna lampa s povećalom.

Ova svjetiljka je dizajnirana za fokusiranje izbliza, što može biti izuzetno korisno tijekom tetoviranja zamršenih i detaljnih dizajna. Svjetlo je, oponašajući prirodnu dnevnu svjetlost, pa ga čak i tetovaže s oštećenjem vida mogu koristiti bez problema. Budući da se LED svjetlo ne zagrijava, tetovaža može koristiti svjetiljku udobno blizu tijela i područja za tetoviranje bez ozljeđivanja kupca.

Iako se kupnja lampe može činiti dodatnom, vjerujemo da će vaš umjetnik tetovaža zasigurno cijeniti ovaj dar. Nevjerojatno je korisno, a izgleda i super i profesionalno.

Provjerite najnoviju cijenu na Amazonu Idi na vrh

Vintage Tattoo Print zidni umjetnički plakat

Vintage Tattoo Print zidni umjetnički plakatSaznajte više detalja o ETSY

Za svakog umjetnika tetovaža njihova je tetovaža utočište. To je mjesto gdje ne samo da rade, već stvaraju umjetnost i upoznaju zanimljive ljude. Zato i trgovinu treba stilizirati u skladu s tim. Jedan od načina da doprinesete uređenju trgovine svojih tetovaža je nabavljanjem ovog sjajnog, ručno izrađenog plakata za ispis tetovaža.

Zidna umjetnost uvijek je zanimljiv i jedinstven dar, osobito ako je kvalitetan i posebno dizajniran za predviđenu svrhu. Ovaj ispis prikazuje zmiju i orla na ilustraciji u stilu tetovaže. Papir je izniman i starinski, a sam je papir, kako je rekao autor, muzejske kvalitete.

Otisak, nažalost, ne sadrži okvir, ali čak i tako, sam je po sebi dovoljan dobar dar.

Provjerite najnoviju cijenu na ETSY -u Idi na vrh

Yuelong stroj za miješanje tinte tetovaža

Yuelong stroj za miješanje tinte za tetoviranjeSaznajte više detalja o Amazon

Još jedan nevjerojatno koristan dar za umjetnika tetovaža bio bi ovaj stroj za miješanje tinte s tintom. Takav stroj mora imati svaki tattoo majstor. Koristi se za miješanje tinte ili pigmenta različitih boja za stvaranje specifičnih nijansi za tetovaže u boji.

Stroj za miješanje dolazi s cijelim pratećim kompletom, uključujući stroj za miješanje, štapiće za miješanje i čaše s tintom za tetoviranje. Nažalost, baterije za stroj nisu uključene u komplet.

Stroj je prilično jednostavan za upotrebu i napravljen je da bude dugotrajan i izdržljiv. Ima izvrstan učinak miješanja bez narušavanja kvalitete pigmenata.

Ako svog tattoo umjetnika želite iznenaditi darom, sigurno ne možete pogriješiti sa strojem za miješanje tinte!

Provjerite najnoviju cijenu na Amazonu Idi na vrh

Magneti za hladnjak inspirirani tetovažama

Magneti za hladnjak inspirirani tetovažamaSaznajte više detalja o ETSY

Istina je, ne morate pretjerivati ​​s darovima kako bi ih ljudi voljeli i cijenili. Ponekad su male stvari koje ljudima izmame osmijeh na lice i čine ih sretnima.

Imajući to na umu, odlučili smo uključiti ove super hladne magnete za hladnjak koje bi svaki umjetnik tetovaža volio imati. Magneti su izrađeni u obliku i stilu različitih tetovaža. Svaki magnet je ručno izrađen i unikatan, što dar čini još zanimljivijim. Magnet može imati magnet ili završetak iglom, a na desetke je različitih stilova koje možete birati.

100% smo sigurni da će se vašem tetovažu svidjeti ovi magneti, tako da s ovim darom ne možete pogriješiti. Te magnete mogu koristiti u svojoj tetovaži ili kod kuće jer su primjenjivi bilo gdje s metalom. To magnete čini prilično svestranima.

Provjerite najnoviju cijenu na ETSY -u Idi na vrh

Read more