Oblikovanje in pomen

Alien Tattoo in pomen

Leto 2020 je in še vedno smo edini znaki življenja v vesolju, kakršnega poznamo. Tujci so že dolgo del naše kulture. Nekateri trdijo, da je tujce mogoče izslediti vse do starih Egipčanov.

Alien Tattoo za moške na hrbtu

Obstajajo območja po vsem svetu s spletnimi mesti, za katere menijo, da jih ne bi mogel zgraditi nihče drug kot vesoljci. Tujci so skrivnostni in univerzalni.

Alien Tattoo

Tetovaže tujcev niso ravno mainstream, vendar vas uvrščajo v posebno in edinstveno skupino ljubiteljev tetovaž. Nekateri ljudje tetovirajo tujce zaradi svoje izkušnje. Spomnijo se resničnega srečanja tujcev in resnično verjamejo, da vesoljci obstajajo. Tako kot lahko storijo. Drugi so preprosto navdušeni nad neznanim in idejo o obstoju vesoljcev. To je dovolj motivacije, da si priskrbite tetovažo tujca.

Nezemljanska tetovaža na nogi

Alien Finger Tattoo

Tetovaže so lahko katere koli oblike in velikosti, trenutno pa je trend tetoviranje prsta. Če razmišljate, da bi si tujca tetovirali na prst, razmislite o tem, da si priskrbite samo glavo. Ovalni obraz z očmi je minimalen in se popolnoma prilega kjer koli na katerem koli prstu,

Tetovaža tujih prstov za ženske

Naj bo črno -belo ali pa mu dajte barvo in senčenje. Klasična svetlo modra ali siva bo vedno delovala. Če ste drzni, se lahko odločite za nekaj svetlejših barv! Za dokončanje videza razmislite o pridobivanju vesoljske ladje, lune, zvezd ali planetov na drugih prstih!

Alien Tattoo peš

Tetovaža vesoljske ladje

Tetovaža vesoljske vesoljske ladje

Ali vidite Neidentificirane leteče predmete? Ste obsedeni s področjem 51? Potem je morda tatoo vesoljske ladje za vas. Leteči krožniki imajo občasno svoje trenutke, tetovaža vesoljske ladje pa je namenjena ljubiteljem trde teže.

Tetovaža vesoljske vesoljske ladje na prsih

V smislu sloga je morda tetovaža risane vesoljske ladje dobra za vas. Za navdih si oglejte stare grafike iz 50. in 60. let. To je bil čas, ko so NLP -ji in vesoljske ladje največkrat razglasili! Predlagamo, da se za to tetovažo odločite za opazovanje barv in da vse skupaj ponosno izstopi.

Alien Tattoo At Back za moške

Lahko bi si privoščili tudi ilustracijsko tetovažo z okroglo vesoljsko ladjo in žarki, ki prihajajo iz glavnega dela ladje, pripravljeni sprejeti obiskovalce! Ta slog tetovaže je lahko črno -bel s senčenjem.

Alien Tattoo na roki

Želite biti modernejši? Nato si oglejte tetovaže vesoljske ladje, ki so uokvirjene v trikotnik in imajo geometrijski slog. Lahko celo narišete osebo, ki jo prižgete, da sliki dodate malo več značaja.

Mars napada tetovažo tujcev

Alien Tattoo na roki

Mars Attacks je kultni film za ljubitelje tujcev. V filmu so predstavljeni vesoljci, ki na Zemljo prihajajo na miren obisk. Na žalost se mirna izmenjava spremeni v uničenje in izgubijo se vse norosti. Tujci imajo krut smisel za humor in to se odraža v njihovem videzu.

Alien Mars napadel tetovažo na nogi

Ti vesoljci so tetovirani z ogromnimi, prevelikimi možgani, ki so vidni. Možgani in preostali del glave so zaščiteni s steklom. Tujčev obraz je podoben lobanji z očmi. Možgani so označeni z rdečo barvo, obraz pa je običajno zelen. Oči izskočijo in so bele. V filmu lahko izbirate med dvema tujcema. Prvi je cesarski vesoljec, ki nosi obleko, drugi pa vojak z zeleno enodelno obleko.

Tujci za ljubitelje filmov

Alien Tattoo on Leg za ljubitelje filma

Še en tujec, ki bi bil neverjetna tetovaža, je tisti iz filma “Tujec” Ridleyja Scotta. Ta tujec je velik, podroben in strašljivo videti. Znanstvenofantastična grozljivka prikazuje Xenemorph – vesoljca, ki ga je oblikoval nadrealistični slikar in stroj za seks nočne more H. R. Giger.

Alien Tattoo na rami

Film je imel takšen vpliv, da je bila cela norost ljudi, ki so si bitje tetovirali po telesu. Najdete ga na dveh nogah z veliko zaobljeno stožčasto glavo, upognjeno nazaj proti hrbtenici, ali pa je lahko postavljen krožno z dolgim ​​verižnim repom, ki se ovije okoli sebe kot O.

Tujec Tattoo s pisanjem

Alien Tattoo zadaj

Druga tetovaža v klasičnem slogu je obraz tujca z nekaj pisave. Pisanje običajno vključuje funkcijski stavek, kot je »pridemo v miru« ali »verjamemo«. Preverite lahko tudi nekaj svojih najljubših citatov iz filmov ali knjig, kot je “dobrodošli na zemlji” – Will Smith na dan neodvisnosti ali “To ni vojna” – War of the Worlds H.G Wells.

Alien Tattoo

Stavek lahko okoli slike napišete v krožnem slogu, pod ali zgoraj. Dobro premislite, preden napišete citat!

Alien Tattoo zadaj