nuntă

Rochie de mireasă Boho pentru nunta pe plajă – Caracteristici și idei tipice

rochie de mireasa boho idei de nunta de plaja mireasa doamnelor hippie

Rochiile de mireasă boho-chic sunt, de asemenea, foarte în trend în 2017. Și nici asta nu e de mirare! În afară de faptul că arată romantic și dezinvolt, ele sunt extrem de confortabile de purtat și, în combinație cu accesorii de păr adecvate, creează starea de spirit perfectă. Mai ales dacă ați planificat o nuntă pe plajă în care este de așteptat fie căldura, fie vântul, este foarte important să vă simțiți confortabil în ținuta de nuntă. Iar rochia de mireasă în stil boho cu proprietățile sale aerisite este minunat potrivită pentru acest lucru. În acest articol, am dori să vă prezentăm variantele rochiei de mireasă boho confortabile și casual.

rochie de mireasa boho plaja nunta mătase șifon bretele doamnelor broderie

În principiu, toate ținutele boeme nu numai că arată confortabil, ci și ele. Dar cum se face că chiar și această rochie este atât de confortabilă? Foarte simplu: designul se lipsește de corsajele relativ incomode și strânse, care vă pot face să transpirați rapid, mai ales vara, și de fusta cu cerc, care vă restricționează într-o anumită măsură mișcările. Așa că te simți la fel de relaxat ca în viața de zi cu zi. Iar rochia de mireasă hippie nu te face să arăți mai puțin romantic și feminin! Rochii de mireasă jucăușe cu croi scurt sau rochii de mireasă cu dantelă, volane din dantelă, decolteuri delicate și un aspect natural asigură că mirese se pot simți deosebit de speciale în ziua lor mare. Un anumit fler vintage se adaugă și rochiei de mireasă boemă. În acest scop, dantela grosieră tipică pentru hippies este înlocuită cu dantela retro.

Rochie de mireasa Boho – materiale și optică

rochie de mireasa boho curele de spaghete de nunta de plajă-bijuterii-umăr-țesătură aerisită

Țesăturile ușoare și curgătoare sunt folosite pentru rochia de mireasă boho. Aceasta include, de asemenea, mătase și sifon, care sunt cel mai bine prezentate în avantaj în linia A sau în stilul Empire. De aceea aceste tăieturi sunt cele mai frecvente. Țesătura este combinată cu dantelă croșetată, franjuri sau pene și, dacă se dorește un aspect mai plin de farmec, cu perle și broderii. Așa cum rochia de mireasă în stil boho poate fi fără bretele, poate avea și curele foarte subțiri sau puțin mai late sau chiar mâneci scurte sau mâneci de trompetă, cunoscute și sub numele de mâneci cu clopot. De obicei rochia are lungimea podelei. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu poți să te joci și cu lungimea. Un decolteu profund și romantic pentru decolteu sau spate este foarte popular. Puteți lua în considerare și așa-numita valance, la care vom reveni mai jos.

Rochie de mireasa babydoll boho chic

rochie de mireasă-boho-plajă-nunta-curele-babydoll-curele-dantelă-curele-vintage

În principiu, acesta este un design care amintește de hainele păpușilor de epocă. Are o croială largă, de obicei cu decolteu drept și curele drepte. Zona de deasupra taliei și direct sub bust poate fi echipată cu o centură sau panglică. De obicei, numai partea de sus este decorată cu dantelă sau alte elemente, în timp ce fusta rămâne simplă și albă sau în alb antic.

Mâneci pentru rochia de mireasă boho

rochie de mireasa-boho-plajă-mâneci-de-nuntă-croșetat-dantelă-decolteu

În timp ce modelul babydoll arată mai jucaus și mai fetiș, modelele cu mâneci lungi sunt mai elegante. Mânecile sunt deosebit de eficiente atunci când sunt bogat decorate. Mânecile de trompetă amintesc oarecum de hainele de zână și astfel radiază un aspect de basm. Pentru ca rochia de mireasă cu mâneci lungi în stil Boho-Chic să poată apărea și ea suficient de dezinvoltă și aerisită, de obicei are un decolteu adânc în spate sau în decolteu.

Flounces

rochie-de-mireasa-boho-plajă-nuntă-romantică-volant-tren-coc

Flounces sunt un element popular pentru rochia de mireasă boho. Acest lucru poate condimenta o rochie fără bretele și o poate face să pară feminină, dar poate fi combinată și cu bretele. Un volant de dantelă poate reprezenta începutul unei rochii ornamentate sau poate fi cel mai izbitor accent pentru designul rochiei. Totul depinde de cât de simplă sau cât de decorată ți-ai dori rochia de mireasă în stil boho.

Rochii de mireasa scurte

rochie de mireasa boho-plaja-nunta-scurta-vara-dantela-de-nunta

Am menționat deja că rochia de mireasă boho nu trebuie neapărat să fie lungă, deși aceasta este o caracteristică tipică. În ciuda tăieturii și a țesăturii aerisite, ați prefera să vă bucurați de picioarele goale în vara fierbinte și la nunta pe plajă. Apoi, modelele mai scurte pentru nunțile de pe plajă sunt exact alegerea potrivită. Aici vă puteți juca cu lungimea și, de asemenea, vă puteți lăsa pe o rochie de mireasă cu dantelă. Alegeți un model care ajunge deasupra genunchilor sau chiar ușor sub genunchi. Un design care este mai scurt în față și puțin mai lung în spate, de asemenea, arată șic.

Doua bucati

rochie-de-mireasa-boho-fusta-de-nunta-cu-doua-piese-cu-maneca-superioara

Avantajul celor două piese este că puteți purta ambele elemente cu alte ocazii ulterior. De altfel, ceea ce se înțelege este un top combinat cu o fustă. Mai presus de toate, bluzele casual, fără umeri, cu mâneci atractive arată foarte încântătoare și îți evidențiază minunat feminitatea. Desigur, te hotărăști singur dacă alegi blatul de cultură sau preferi ceva mai lung. O mulțime de dantelă este recomandată pentru această idee de nuntă pentru plajă.

Accesorii asortate pentru rochia de mireasă boho

rochie de mireasa-boho-plajă-accesorii-de-nuntă-bijuterii-coroană-florală-hippie

Accesoriile suplimentare conferă ținutei de mireasă atingerea finală și o fac să arate mai puțin strictă. Centurile din piele, de exemplu, sunt foarte populare pentru a accentua talia și, de asemenea, pentru a seta un accent natural, de culoare. Centura poate forma o talie joasă, dar și înaltă. Ca alternativă la piele, sunt potrivite și modelele cu pene sau pietre turcoaz, adică cele care amintesc de capturile de vise. Același lucru este valabil și pentru bijuterii.

rochie-de-mireasa-boho-plajă-de-nunta-volant-dantelă-volant-floare-alb-pentru-coafură

Rochia de mireasă boho este, de asemenea, adesea decorată cu flori. Decizi singuri dacă folosești flori reale sau artificiale. Le poți folosi pentru a evidenția spatele sau decolteul din față. De asemenea, sunt grozave sub forma unei centuri și, desigur, ca o franjură de păr. Deoarece ați planificat o nuntă boho pe plajă, sunt dorite flori adecvate, care pot fi, de asemenea, combinate cu scoici și alte obiecte de la mare.