Modă

Tricou personalizat cu imprimeu – un cadou minunat pentru orice ocazie

Fie că acasă, în viața de zi cu zi, în timpul sportului sau la culcare – toți purtăm tricouri. Sunt confortabile, se potrivesc în fiecare sezon și vin într-un număr infinit de modele. Un tricou cool cu ​​imprimeu este, de asemenea, un cadou minunat, indiferent de ocazie. În articol veți găsi câteva sfaturi despre cum să proiectați un tricou personalizat, precum și câteva instrucțiuni de îngrijire pentru îmbrăcămintea imprimată.

Tricou cu imprimeu cadou

Idei de tipărire a tricourilor pentru design

Ziua de naștere a mamei, partenerului sau celui mai bun prieten vine în curând? Atunci nu poți greși cu un tricou imprimat. Îmbrăcămintea este un cadou universal care merge întotdeauna bine și, mai important, intră într-adevăr în uz.

Nu este întotdeauna ușor să găsești tricoul potrivit cu imprimeu, mai ales atunci când cauți un design specific. Dacă navigați de mult timp fără rezultate, atunci este timpul să luați lucrurile în mâinile voastre. Vom explica acum pas cu pas cum să obțineți unul online Proiectează un tricou și obțineți presiunea dorită rapid și ușor.

Imprimarea unui tricou: Este atât de ușor!

Ideea de cadou pentru fiecare ocazie, imprimați pe tricou cu poză

Într-un magazin de tipărire online puteți transfera orice motiv, siglă sau slogan pe un tricou. Rezumăm tot ce trebuie să acordați atenție mai jos.

Selectați subiectul

Primul lucru de care ai nevoie într-un tricou imprimat este designul. Ești răsfățat de alegere. Puteți crea și încărca propriul design sau puteți utiliza un motiv gata făcut. Tricourile personalizate cu cuvinte amuzante sau motivante care sunt adaptate la ocazie sunt, de asemenea, deosebit de populare. Dacă doriți, puteți să vă imprimați și propria fotografie. Totul este cu adevărat posibil.

Selectați modelul, culoarea și dimensiunea tricoului

Tricou personalizat cu imprimeu cadou

Dacă designul este deja stabilit, ar trebui să selectați acum tricoul. Fie că este un gât rotund sau cu gât în ​​V, larg sau îmbrățișat cu figuri, extra-lung sau croi normal – există de obicei diferite modele oferite. Culoarea joacă, de asemenea, un rol important și trebuie să fie potrivită cu culorile motivului, astfel încât imprimarea să poată fi recunoscută cu ușurință. Nici cadoul nu trebuie să fie un tricou. Hanoracele, hanoracele și bluzele pot fi, de asemenea, imprimate cu motive la alegere. Este important doar să cunoașteți dimensiunea exactă. Dacă aveți îndoieli, puteți întreba pur și simplu destinatarul cadoului.

Verificați detaliile finale și comandați

Tricou alb cu imprimeu colorat Dreamer

Acum puteți plasa imprimarea oriunde pe tricou în configuratorul magazinului de imprimare online selectat. Dacă se dorește, pot fi imprimate și spatele și / sau mânecile tricoului. Dacă este necesar, reglați dimensiunea motivului până când sunteți mulțumit de rezultat și comandați tricoul personalizat.

Sfaturi pentru îngrijirea tricourilor imprimate

Tricou cu imprimeu care spune inspirație

Este necesară o îngrijire adecvată, astfel încât persoana căreia îi oferiți tricoul să se poată bucura de el cât mai mult timp. Modul de îngrijire adecvată pentru îmbrăcămintea imprimată depinde nu numai de material, ci și de tipul de imprimare utilizat. Deci, nu ar trebui să te uiți doar la simbolurile de curățare de pe etichetă.

Tricou amuzant cu imprimeu ideal pentru vegani

Majoritatea proceselor de imprimare pentru textile sunt foarte durabile și rezistente, dar există și unele în care motivul imprimării își pierde culoarea la fiecare spălare. Una dintre ele, de exemplu, este imprimarea digitală. De aceea, spălarea mâinilor este preferabilă pentru tricourile tipărite digital. Dacă doriți o imprimare de lungă durată, ar trebui să aveți tricoul imprimat utilizând tipărirea flex, tipărirea flock sau serigrafia. Apoi, imprimarea este foarte durabilă, iar tricoul poate fi spălat cu ușurință în mașina de spălat.

Când aveți grijă de tricouri cu imprimeu, este mai bine să fiți în siguranță și să respectați următoarele reguli de bază:

  • Spălați întotdeauna tricoul imprimat pe dinăuntru
  • Se spală la maximum 30 ° C (în cazuri excepționale, se spală la 40 ° C)
  • Utilizați detergent fără adăugare de înălbitor
  • Nu tratați cu agenți chimici de curățare
  • Nu uscați în rufe
  • Calcă tricoul pe dinăuntru la foc mic spre mediu
  • Nu călcați motivul

Aceste sfaturi de îngrijire se aplică de obicei majorității articolelor vestimentare tipărite.