Modă

Tendințele pantofilor pentru vară – acestea sunt modelele actuale pentru 2017

Tendințe de pantofi pentru vara-sandale plate-albastru-alb-curele

Fie că sunt sandale cu bijuterii jucăușe cu toc, tocuri pisoi cu curele detaliate, adidași în culoarea argintie la modă sau sandale cu platformă cu tălpi complete – în acest sezon selecția de modele la modă este mai mare ca niciodată. Singurul lucru asupra căruia au fost de acord designerii în timpul săptămânilor de modă de la Milano, Paris, New York și Berlin – pantofii pentru sezonul următor sunt un plus confortabil pentru ținuta aerisită de vară. Rezumăm tendințele de top ale pantofilor pentru vara anului 2017.

Tendințe de încălțăminte pentru vară – tocuri chic de pisoi și pompe cu șireturi pentru un aspect elegant

Tendințe de pantofi pentru vară Kitten-heels-glittering-bow

Așa-numitele tocuri pisoi – pantofi cu toc mic – asigură un aspect elegant în vara anului 2017. Tailor Swift, Olivia Palermo, Reese Witherspoon și Alexa Chung sunt în frunte – vedetele combină pantofii de vară la modă cu lungimea până la genunchi. fustă sau pantaloni îmbrățișați cu figuri.

Pompele tradițional înalte sunt, de asemenea, prezentate într-o nouă lumină – bretelele pentru gleznă și șireturile atrag atenția și subliniază picioarele. Design-urile chic / așa cum se vede la Gucci, Charlotte Olimpia, Saint Laurent, Santoni / sunt purtate cu o rochie mini și completează ținuta de seară. the Sandale cu strasuri adaugă tușele finale rochiei de cocktail și, prin urmare, sunt ideale pentru ocazii speciale.

Tendințele pantofilor pentru vară – forme plate confortabile, catâri și sandale cu platformă revin

Tendințe pantofi țesătură sandale cu platformă de vară

În 2017, trei modele cunoscute din anii nouăzeci sărbătoresc o revenire – cine Forme plate, catâri sau sandale cu platformă este foarte la modă.

Mulii îi fac pe adevărații creatoare de tendințe „Sexul și orașul” să se simtă nostalgici. În anii ’90, fermecătorii pantofi de damă erau un aspect atrăgător, care era purtat atât cu un costum elegant de pantaloni, cât și cu blugi. În prezent, designul confortabil al pantofilor este purtat de icoane de modă precum Gigi Hadid, Emma Roberts, Jennifer Aniston.

Formele plate au provocat senzație pe podiumurile lui Salvatore Ferragamo, Gucci și Marc Jacobs – pantofii plati s-au prezentat într-o lumină nouă, cu decorațiuni elaborate – și au captat inimile bloggerilor de street style din întreaga lume.

Pantofii cu platformă cu tălpi complete și șireturi sofisticate au împodobit mult timp picioarele fashionistelor din spatele oceanului. Fie că este fermecător cu motive florale, fie elegant din piele, în culori strălucitoare precum roșu și verde sau subtil în nuanțe nud – sandalele s-au stabilit cu succes în SUA.

Tendințe de pantofi pentru vară – adidași pentru tendințe

Tendințe pantofi-adidași de vară-culoare tendință argintie

Talpa groasă nu numai că s-a stabilit cu succes în pantofi – este, de asemenea, actualizată în designul pantofilor sport. Și în ceea ce privește culorile, nuanțele pastelate subtile aduc o notă romantică din anii nouăzeci. Totuși, adidașii întunecați cu detalii strălucitoare sunt, de asemenea, la modă, iar suprafețele argintii strălucitoare arată deosebit de chic.

Tendințe de pantofi pentru vară – pantofi de mireasă filigrană

Tendinte pantofi-vara-nunta-pantofi de mireasa

Fie că sunt romantice cu strasuri, jucăuș cu o margine ondulată sau elegant, atemporal, realizat din satin – pantofii de mireasă atrag atenția și lasă rochia de mireasă să vină în propria ei. Au trecut vremurile când pompele și sandalele înalte erau purtate pentru această ocazie – în 2017, sandalele plate la jumătate de înălțime și plate sunt, de asemenea, la modă.

Tendințe de încălțăminte-pompe de vară-azur-albastru-lac

Imagini: pexels.com, pixabay.com © CC0