Modă

Nike (M): Colecția sport pentru femei însărcinate și mame tinere este deja aici!

Pe 17 septembrie, a sosit timpul: marca sportivă Nike lansează prima colecție de maternitate din lume pentru mame însărcinate și proaspete. Nike (M) conține patru elemente esențiale: un sutien sport care alăptează, un tricou, colanți și un pulover. Există multe bariere care fac dificilă menținerea exercițiilor de către femei și, în special, pentru mame. Îmbrăcămintea potrivită sau lipsa îmbrăcămintei de antrenament nu ar trebui să fie una dintre acestea.

Cu Nike (M), compania răspunde la imaginea părinte modificată

Janeil Williams poartă sutien și jambiere sport Nike (M)

A existat această credință că femeile ar trebui să ridice picioarele și să se odihnească pentru întreaga nouă luni de sarcină. Se pune mult mai mult accent pe exerciții și sport pentru a rămâne sănătos în timpul sarcinii și pentru a vă reîncărca bateriile după ce ați născut. Mitul învechit al „mâncării pentru două” în timpul sarcinii a fost, de asemenea, risipit. Deci, nu există niciun motiv pentru care o femeie ar trebui să ia o pauză de la fitness în timpul sarcinii (cu condiția ca ea să vrea și medicul ei o permite). Pe de altă parte, multe femei își doresc să se încadreze într-un „corp după copil” cât mai curând posibil după naștere. Dar femeile însărcinate și postpartum se luptă adesea să găsească produse de susținere care să se adapteze corpului în schimbare al unei mame.

Nike (M) creează o legătură între maternitate și sport

Echipa de design Nike a creat noua linie pentru a sprijini femeile în toate etapele sarcinii și nu numai. Au analizat 150.000 de scanări ale corpului și au testat peste 70 de materiale pentru a se asigura că noile piese au fost proiectate cu cât mai multă expertiză posibil. Accentul este pus și pe durabilitate: 78 până la 88% din piese sunt fabricate din poliester reciclat.

Dezvoltarea noii linii a durat trei ani

Ona Carbonell poartă jambierele Nike (M) și sutienul sport

30 de sportivi profesioniști, inclusiv fotbalistul Alex Morgan și jucătoarea de golf Michelle Wie West, au fost, de asemenea, implicați în dezvoltarea colecției de maternitate. „Cu cât ascultăm mai multe viitoare mame și mame după naștere, cu atât am învățat, revizuit și inovat design-urile”, a declarat Carmen Zolman, designer-șef, care a devenit ea însăși mamă în urmă cu zece ani. Designul colanților, de exemplu, a ținut cont de faptul că femeile trebuie să meargă mai des la toaletă în timpul sarcinii.

Noua colecție sport pentru mame de la NIKE

Echipa a dezvoltat inițial un colanți cu componente de compresie și suport, dar după ce a testat modelul pe o zi de 12 ore, au schimbat modul în care au construit haina. „Am îndepărtat toate benzile elastice, am schimbat tăietura, am ajustat zona din jurul stomacului. Acest lucru a dus la versatilitate deasupra și dedesubtul stomacului, ușurința de a îmbrăca și îndepărta și confort și performanță “, adaugă Zolman.

Pulover frontal despicat pentru alăptare ușoară

Michelle Wie West poartă sutienul sport Nike (M), pulover, jambiere și tricou

Sutienul sport este un exemplu perfect al modului în care colecția Nike (M) însoțește femeile de la sarcină până la naștere. Sutienul permite femeilor să alăpteze cu ușurință și are și curele reglabile care garantează o potrivire bună. Puloverul a fost special dezvoltat pentru mamele care alăptează și servește, de asemenea, ca o protecție discretă pentru alăptarea sau exprimarea. Și cel mai bun lucru este că are și buzunare, astfel încât să puteți „stoca” mult.

Colecția Nike Maternity pentru mamele care alăptează

Dacă femeile au mai mulți copii, călătoria de la pre-sarcină, în timpul sarcinii și după naștere poate dura până la 10 ani. „Vom continua să ascultăm și să învățăm și să eliminăm toate barierele care împiedică femeile să exercite”, spune Zolman.