Modă

Moda ușoară de toamnă – pentru sezonul 3 blând

Tendințele modei de toamnă ușoară - ținute diferite

Până în prezent, toamna 2015 și-a arătat partea prietenoasă. Ca meteorologul absolvent Dominik Jung în Ziarul de seară din München execută, perspectivele pentru noiembrie arată în prezent bine – datorită Sophie și Tief Wymar. Deci, există speranța că ne putem bucura de „toamna aurie” puțin mai mult.

Aceasta înseamnă, de asemenea, că jacheta de iarnă poate rămâne pentru moment în dulap. Dar ce este mai bine să porți în vremea de toamnă ca asta? La urma urmei, pe de o parte, doriți să vă bucurați de temperaturile blânde și să nu transpirați inutil. Pe de altă parte, hainele prea ușoare pot duce rapid la o răceală neplăcută. Nu în ultimul rând, majoritatea oamenilor își doresc să fie îmbrăcați bine și în toamnă. Am adunat aici câteva sfaturi despre cum să aducem toate aceste aspecte sub un singur acoperiș și să rămânem la modă cu vremurile.

Modă ușoară de toamnă, cu tricotaje fine – căldură moderată și multe opțiuni

Ținute din tricotaje pulover de toamnă ușoară

Hainele tricotate fine sunt ideale pentru o toamnă ca aceasta. Acestea sunt articole de tricotaj extrem de fine. Este disponibil în diverse materiale, inclusiv mătase pentru ocazii fine. În general, tricotajele fine se caracterizează printr-un nivel ridicat de confort. Materialul este subțire și se usucă rapid. Îmbrățișează minunat corpul și este potrivit pentru zilele blânde de toamnă sau primăvară – compromisul perfect între un tricou și un pulover cald tricotat.

Puloverele tricotate fin sunt adesea de culoare simplă și sunt disponibile atât în ​​culori subtile, cât și în culori strălucitoare. Alternativ, există modele cu modele moderne. Există multe modalități de a combina materialul pentru un aspect elegant:

– Puloverele tricotate fine în culori izbitoare sunt cel mai bine combinate cu îmbrăcăminte și accesorii subtile. De exemplu, cârpele sunt ideale pentru aceasta.

– Puloverele tricotate fine arată frumos cu blugi skinny – cu condiția să se potrivească propriei siluete

– Un pulover tricotat negru din materiale fine este potrivit pentru ocazii elegante. Alternativ, există un albastru închis sau roșu rubin.

– Dacă îți place un pic mai cald, un pulover tricotat fin cu guler cu guler este cea mai bună alegere. Impresii extraordinare transmise aici Street One. Ca bază, un pulover de tricot atât de fin poate fi combinat cu mult.

Puloverele tricotate fine sunt foarte versatile. Cu toate acestea, merită și aici să vă țineți cont de siluetă atunci când alegeți. Puloverele și cardiganele care îmbrățișează figuri sunt potrivite în special pentru persoanele subțiri. Un gât în ​​V flatează o parte superioară a corpului mai puternică și sânii mari. Un decolteu rotund este avantajos pentru femeile mici. Apropo, topurile tricotate fin pot fi, de asemenea, combinate cu o fustă scurtă. Pentru zilele de toamnă deosebit de blânde, acestea sunt disponibile chiar și cu mâneci scurte – o alternativă interesantă la bluza clasică și potrivite și pentru nopțile de vară.

Moda ușoară de toamnă – poncho și pelerină ca o aruncare la modă

Lumină-toamnă-modă-pelerină-îmbrăcăminte-pălărie-fedora

Poncho-urile și pelerinele nu sunt dedicate doar acestui lucru Southwest Press Atentia ta. Alții o consideră, de asemenea, ca una dintre marile tendințe de modă din acest sezon. Pentru unele femei, ideea de a purta o astfel de aruncare poate lua ceva obișnuință, dar chiar și bărbații sunt impresionați în mare parte de rezultatul optic. Atât pelerinele, cât și poncho-urile sunt disponibile într-o mare varietate de modele și culori – cu modele atrăgătoare, elegante și subtile sau la modă. Ele pot fi purtate peste o bluză / cămașă, precum și peste un pulover gros de iarnă.

În plus, aceste articole vestimentare combină multe alte avantaje: sunt practice de îmbrăcat și de dat jos, oferă căldură confortabilă și sunt ușor de combinat. În același timp, un poncho drăguț sau o pelerină bine tăiată pot fi folosite ca atrăgători.

Moda ușoară de toamnă – pantofi de toamnă cu tocuri

Toamnă ușoară toamnă pantofi toamnă toc piele

În primul rând, știrile liniștitoare pentru fanii adidaților: în toamna anului 2015, moda pantofilor sportivi va fi la modă. Adidașii albi sunt deosebit de populari anul acesta. Cei cărora le place să alerge puțin mai sus pot alege pantofi cu toc. Acestea sunt disponibile în diferite versiuni închise pentru toamnă și iarnă. Printre acestea se numără, de exemplu, botinele cu tocuri care amintesc de anii 70, deceniul care a dat tonul în 2015 în mod retro. În consecință, astfel de pantofi arată grozav în combinație cu fundul clopotului. Dacă se încălzește din nou anul acesta, ele pot fi purtate de minune și cu pantaloni scurți. Ca alternativă la maro cald, tonurile roșu închis sunt ideale pentru botine.

Așa-numitele brichete sunt și mai vizibile. Acestea nu au nimic în comun cu brichetele. În schimb, aceștia sunt pantofi cu toc continuu. Rezultatul arată puternic și robust și atrage atenția. Se potrivește bine cu îmbrăcămintea exterioară voluminoasă, ca un poncho. Cu toate acestea, suporterii încălțămintei delicate ar trebui să se abțină de la brichete.

Brichetele și alte pantofi cu platformă voluminoase sunt disponibile cu tocuri din diferite materiale și în diferite culori. Dacă călcâiul platformei nu este suficient de vizibil pentru dvs., există multe alte modalități de a vă atrage atenția asupra picioarelor.

Moda de toamnă oferă multe posibilități

Lumina-toamna-moda-tinute-elegante-pentru-femei

Chiar și în această toamnă blândă, femeile conștiente de modă au multe ocazii de a se pune în centrul atenției – fără a fi nevoie să înghețe sau să transpire. Poncho-urile sau brichetele sunt alternative incitante la ținutele clasice de toamnă cu paltoane și adidași. Bluzele tricotate fine, versatile adaptabile, sunt ideale pentru aceasta. Toate aceste articole de îmbrăcăminte au avantajul că nu se limitează la toamnă, ci pot fi folosite și pentru zilele reci de primăvară și nopțile de vară. Un poncho poate fi, de asemenea, combinat bine cu o jachetă de iarnă. În cele din urmă, stratificarea, purtând mai multe straturi, este, de asemenea, în 2015.

Apare conștient de modă – trei variante pentru moda ușoară de toamnă

Lumina-toamna-moda-Lederacke-Bluza-Pulover