Modă

Gri și galben combină îmbrăcămintea: așa se poartă într-un mod elegant culorile Pantone din anul 2021!

Deși iarna tristă și rece va rămâne cu noi încă câteva luni, constatăm că pur și simplu nu este niciodată prea devreme pentru a intra în starea de spirit pentru primăvara care vine. Și ce modalitate mai bună de a face asta decât să vă familiarizați cu cele mai noi culori de tendință și tendințele modei pentru primăvara anului 2021? Experții de la Pantone Color Institute privesc de două ori pe an după săptămânile modei din Paris, Londra, New York și Milano și identifică tendințele viitoare ale culorilor pentru sezonul următor. Culoarea Pantone a anului 2021 a fost deja anunțată. Sau ar trebui să spunem „culori” ale anului? Pentru a doua oară în istorie, au fost alese două culori de trend pentru 2021, și anume „Ultimate Grey” și „Illuminating”. Următoarele 12 luni vor fi dominate de tonuri de gri și galben foarte diferite, dar complementare. Și, desigur, este treaba noastră să vă arătăm cel mai bun mod de a integra culorile de tendință în dulapurile dvs. Puteți afla doar de la noi cum să combinați haine gri și galbene și să creați ținute grozave!

Culorile trend 2021 gri și galben combină îmbrăcămintea

2020 a fost un an în care totul a fost diferit. Cu toate acestea, un lucru a rămas același: s-au născut multe idei și tendințe noi și numeroși designeri de modă și-au dezvoltat creativitatea și inspirația. Culorile Pantone din anul 2021 sunt un gri solid și un galben strălucitor, care împreună fac un amestec frumos. Potrivit lui Pantone, nuanțele ar trebui să exprime starea de spirit de care avem nevoie acum toți – optimistă, practică și plină de speranță. Potrivit experților în culori, „Ultimate Grey” este „un simbol al fiabilității solide a unei fundații sigure, nemuritoare”, similar cu pietricelele de pe plajă. Tonul culorii ar trebui să transmită o senzație de stabilitate și seninătate și să aibă un efect calmant subtil. „Iluminarea”, pe de altă parte, este un galben vesel și strălucitor, care emană putere, căldură și vioiciune. „Într-o perioadă de nesiguranță persistentă, în care omenirea are nevoie de speranță, putere și claritate, nuanțele energetice asigură pofta de viață și curaj”, a explicat institutul de culoare.

Gri și galben combină îmbrăcămintea: culorile sunt ideale pentru o ținută elegantă de afaceri

Tendințele modei iarna 2020 gri și galben combină hainele

Combinarea îmbrăcămintei gri și galben este o modalitate excelentă de a conferi tinutei dvs. de afaceri altfel clasice o notă răcoritoare și modernă. Cele două culori se armonizează perfect între ele și pot transforma chiar și cel mai simplu aspect într-un captivant ochi. Paltoanele supradimensionate strălucitoare sunt întotdeauna o completare excelentă la garderoba noastră de iarnă, iar costumele XXL sunt una dintre cele mai mari tendințe ale modei de toamnă și iarnă ale anului. Aduceți o culoare și o dispoziție fericită, împerecheați o haină galbenă strălucitoare cu un costum de pantaloni gri.

Accesoriile galbene îți fac strălucirea ținutelor

precum hainele gri și galben combină ținute de primăvară pentru birou

Motto-ul anului 2021 este „Arătați-vă culorile!” Și cu culorile de tendință, acest lucru este chiar mai ușor decât credeți. Desigur, galbenul strălucitor nu este pentru toată lumea și multe femei evită culoarea. Dacă sunteți unul dintre ei, dar doriți totuși să rămâneți în tendințe, atunci avem soluția perfectă pentru dvs.! Cel mai simplu mod de a combina griul și galbenul în îmbrăcăminte este să folosiți accesorii la modă. Nimic nu țipă mai mult pentru soare și primăvară decât o geantă de mână galbenă de calitate superioară. Accesoriile declarative, cum ar fi genți de mână, pălării pentru femei sau eșarfe tricotate, actualizează fiecare ținută în cel mai scurt timp și conferă întregului ansamblu și mai mult caracter. Și cel mai bun lucru? Galbenul „luminos” este strălucitor și suficient de atrăgător în sine și ai nevoie doar de o piesă de accent în culoarea la modă pentru a-ți condimenta aspectul.

Calde, dar super chic: rochiile tricotate sunt o necesitate absolută

Ținute de rochie tricotate pentru haine combinate gri și galben office

Rochiile elegante tricotate devin cei mai loiali tovarăși ai noștri în lunile reci și sunt o opțiune excelentă pentru a rămâne calzi în timp ce arăți în continuare chic și modern. Numeroase fashioniste și influențatori de modă ne arată deja cât de minunat se potrivesc cele două culori de tendință. Vestea bună este că culoarea galbenă se potrivește tuturor femeilor – singurul lucru important este să găsești nuanța potrivită tipului tău de piele. Femeile cu părul și pielea întunecate sunt cu adevărat norocoase pentru că poți alege cu ușurință orice nuanță dorești. Femeile cu pielea mai deschisă și părul blond, pe de altă parte, sunt cel mai bine cu nuanțe mai reci, cum ar fi galben unt sau un galben muștar încălzitor..

Îmbrăcămintea combinată gri și galben: Este atât de ușor să integrezi culorile trend în garderoba ta

Gri și galben combină îmbrăcăminte blugi gri idei de ținute

Purtați pantaloni galbeni cu un blazer gri pentru a adăuga ceva culoare ținutelor de iarnă altfel posomorâte

Geaca și galbenul combină îmbrăcămintea ținute de blazer tendințele modei 2021

Rochiile blazer sunt la modă, iar o geantă de mână gri conferă aspectului atingerea fină

Gri și galben combină haine ținute rochie blazer pentru birou

Combinarea hainelor gri și galben este perfectă pentru iarnă

Gri și galben combină îmbrăcămintea culorilor Pantone ale anului 2021

Duo-ul de culori se armonizează perfect și ne permite să creăm ținute interesante și interesante din nou și din nou

Gri și galben combină îmbrăcămintea tendințelor modei 2021 tendința culorilor primăvară

Sau faceți-o ca modelul de top Kendall Jenner și dați-i aspectului de zi cu zi o notă răcoritoare cu o jachetă galbenă

blugi gri ținute gri și galben combină haine tendințele modei 2021

Un pulover tricotat de culoare galbenă emană o căldură unică și este completarea supremă a hainei tale gri

Paltoane Tendințe Iarna Idei de afaceri Haine combinate gri și galben

Gri și galben se combină pentru o ținută elegantă pentru birou

Ținută mini-fustă pentru haine combinate gri și galben office

O rochie bluză în galben și gri adaugă o notă modernă și veselă

Culorile pantone ale anului 2021 gri și galben combină îmbrăcămintea

Chiar și la bătrânețe, griul și galbenul se pot combina minunat și te pot străluci cu adevărat

Ținutele de iarnă pentru afaceri îmbracă haine combinate gri și galben

O fustă galbenă creion cu o bluză albă și o haină gri și ai ținuta de afaceri perfectă

Ținutele de iarnă pentru afaceri, gri și galben, combină tendințele modei vestimentare 2021