Modă

Ghid pentru blugi: astfel puteți stiliza corect blugii dvs. slim fit

Blugii slim fit au fost o parte indispensabilă a modei de ani de zile și sunt deosebit de populare în rândul fetelor tinere. Dar ce este oricum blugii slim fit și cum pot fi îmbrăcați corect? La aceste întrebări se va răspunde în articolul următor.

Ce este mai exact un blugi slim fit?

Ce este mai exact un blugi slim fit

Blugii slim fit, cunoscuți și sub numele de blugi moderni, sunt blugi deosebit de îngustați sau strâmți. Accentul se pune aici pe piciorul strâns și pe talie, care îmbrățișează corpul cât mai aproape de piele. Prin urmare, acești blugi sunt atât subliniați în mod deosebit figura, destul de potrivit pentru persoanele mai subțiri. Blugii slim fit nu sunt tăiați la fel de strâns ca blugii skinny și au adesea un procent ridicat de elastan. Prin urmare, ei se „cuibăresc” perfect împotriva figurii respective. Diverse modele pot fi găsite în magazine precum Jeans Mile sau magazine similare convenabil.

Stil blugi subțiri cu o jachetă de piele și adidași

Apropo: modelul slim fit este disponibil atât pentru bărbați, cât și pentru femei. În primul rând, astfel de blugi erau purtați de vedetele rock înainte de a-și găsi drumul în dulapurile maselor. De asemenea, sunt disponibile în aproape toate culorile, de la negru, până la gri, alb, precum și culori și nuanțe mai puternice.

Așa stilezi în mod optim blugii slim fit

Blugi slim fit negri cu tocuri înalte și blazer alb

După cum sa menționat deja mai sus, blugii slim fit sunt „mai slabi” decât blugii skinny, dar sunt încă aproape de corp. Astfel, femeile care au niște aur de șold ar trebui să se abțină mai degrabă de la purtarea acestor blugi, deoarece pot accentua, de asemenea, dezavantajos rolele mici, iar pantalonii stau uneori prea jos. Femeile subțiri, care au atât picioarele lungi cât și scurte, pot ajunge cu încredere la blugi subțiri, deoarece se potrivesc frumos, dar nu subliniază prea mult silueta. Pentru femeile mici, un model cu talie înaltă este, de asemenea, recomandat pentru a întinde vizual figura, pentru femeile înalte subțiri nu contează dacă poartă modele cu talie înaltă sau blugi decupați.

Blugi slim fit slim în stil de vară cu un tricou alb

Mai ales primăvara sau vara, culorile deschise ale blugilor sunt ideale pentru a combina o ținută proaspătă și fericită și te pun automat într-o dispoziție bună. Adidași, tocuri înalte, chucks, dube sau balerini care fac ca ținuta să fie și mai estivală i se potrivește bine. Toamna sau iarna, blugii slim fit pot fi apoi purtați în negru, gri sau albastru și totuși nu arată prea mohorât cu partea superioară potrivită. Cămașele sau bluzele care sunt înșelate casual în brâu par deosebit de casual și cool în timpul liber.

Alegerea blugilor potriviti

Sfaturi în stil blugi slim fit pentru blaturi și pantofi

Fetelor mai tinere, în special, le este greu să aleagă blugii slim fit. Aici este un avantaj să nu mergi la cumpărături singur, ci mai degrabă să-ți iei cu tine mama, sora sau un prieten bun, de exemplu. Vă pot ajuta să luați o decizie onestă, deoarece știu exact cum să vă sfătuiască atunci când luați decizia. O privire sinceră în oglindă ajută întotdeauna: blugii nu trebuie să fie prea scurți sau prea lungi, să nu fie prea strânși sau să „strângă” nimic. În cazul în care grăsimea șoldului „răsuflă”, pantalonii sunt destul de improprii și mai devreme sau mai târziu purtătorul nu se va simți confortabil cu pantalonii. În schimb, dacă se potrivește ca o mănușă și purtătorul se simte confortabil, ar trebui să se aleagă pantaloni slim fit.

Alegerea blugilor potriviti Sfaturi Model Slim