Modă

Eleganță și clasă în colecția Marks & Spencer 2014

Spencer diferitele modele pentru a se potrivi tuturor gusturilor minimalismului discret

Eleganța și subtilitatea sunt în noua colecție 2014 de la Mărci & Spencer a observa. Dacă doriți să țineți pasul cu moda, atunci aceste modele ar trebui să vă inspire!

Stil și clasă cu colecția Marks & Spencer

Marcă noile tendințe ale colecției îmbrăcăminte de aspect feminin

Eleganța și minimalismul sunt principalele stiluri din noua colecție de femei de la Mărci & Spencer pentru primăvara / vara 2014. Noua colecție minimalistă 2014 de M&S reflectă femeia modernă, care se simte în fiecare detaliu în acest sezon. Modelele diferă de altele prin designul lor elegant și minimalist, realizat din linii drepte și materiale moi. Formele largi și designul constau dintr-o combinație de culori îndrăznețe și alb clasic pentru a crea un stil modern și de bun gust.

În noul sezon, M&S la o eleganță irevocabilă și combinați acest lucru cu delicatețea designului modern.

Iată tendințele actuale din colecția 2014 din Mărci & Spencer

îmbrăcăminte albă sport stil elegant idei noi

  • Cheekes Weiß (White out) – Colecția 2014 de Mărci & Spencer

Modele discrete și albe, cu linii drepte și detalii plăcute, sportive. Sunt șic și formele lor sunt accentuate, ceea ce confirmă îndrăzneala culorii albe.

colecție de vară de primăvară de marcă de renume mondial

  • Toată lumea este a ei (la nivel mondial)

Aceste modele se joacă cu proporții și sunt pline de modele abstracte. Ele reprezintă o adevărată explozie grafică a feminității elegante și sunt un compliment pentru aventurierul modern.

Spencer rochii albe, stil clasic, subevaluate

  • Grace (lucruri frumoase)

Sunt un amestec romantic de motive florale, jaluzele plisate ascuțite și paltoane în culori zahărite. Straturile verticale ale materialelor din dantelă și luciu metalic definesc designul eclectic, care reprezintă estetica femeilor moderne.

         Mărci & Spencer prezintă tendințele modei 2014

vara primavara 2014 noua colectie culori proaspete

  • Vopsele colorate (cutie de vopsea)

Popularitatea modernă a culorilor combină tonurile puternice cu o siluetă clară și o varietate de nuanțe. Piele colorată în combinație cu materiale textile luxoase, neutre și cu contrast ridicat reflectă aspectul, care este inspirat de culori.

Mărci gri negru elegant idei de aspect strict

  • Lux din anii 90 în colecția de Mărci & Spencer

Eleganța și finețea definesc renașterea modei anilor 90 în noua colecție M.&S. Modelele predominant monocrome și pielea maro închis întăresc senzația de estetică urbană, minimalistă, ca și croieli clasice nou rafinate..