Modă

Eșarfe și paltoane – articole vestimentare la modă pentru bărbați și femei

Eșarfe și paltoane bărbat-femeie-la modă-roșu-eșarfă-buclă

Cel târziu, când Guido Maria Kretschmer face din îmbrăcăminte motto-ul seriei de modă „Shopping Queen”, devine cu adevărat clar pentru toată lumea: obiectul este la modă și trebuie să fie în dulap. De altfel, este extrem de rar să găsești candidați de sex masculin care doresc să devină Shopping King, de exemplu. Clasicele funcționează întotdeauna, totuși, așa că eșarfele și paltoanele pentru femei și bărbați ar trebui să facă obiectul acestui articol.

Eșarfe și paltoane pentru bărbați și femei – un punct de atracție în fiecare sezon

eșarfă-verificare-model-roșu-femeie-haina-neagră-ținută-iarnă-toamnă

Eșarfele semnalează o durere în gât sau fac parte dintr-o ținută de iarnă? Mă glumești? Vorbești serios când spui asta! Aceste ținute cu eșarfă dovedesc exact opusul, deoarece eșarfele nu trebuie neapărat să arate ca și cum ai fi venit dintr-o reclamă din farmacie și nici nu trebuie să arăți ca a venit iarna. Varianta de eșarfă bifată aduce o notă de Brit-chic aspectului, în timp ce eșarfele de buclă într-o culoare strălucitoare sau un model la modă atrag atenția în fiecare sezon..

Eșarfe și paltoane manieră-modă-toamnă-iarnă-xxl-tricot-Salvatore-Ferragamo

Pot bărbații să țină pasul? Modelele de la Baldessarini au atras atenția unui blogger de modă la Fashion Week, deoarece, în timp ce hainele lor sunt păstrate în culori închise, eșarfele izbitor de mari conferă aspectului aspectul final. Aproape s-ar putea crede că designerii Baldessarini au încercat să se aventureze pentru a-și trimite modelele masculine pe podium într-un poncho la modă la un moment dat. Sfat: dacă doriți să vă aprovizionați cu un aspect de afaceri casual și sportiv, veți găsi toate elementele de stil individuale (cum ar fi combinația tipică de cămașă, cravată și vestă) în Magazin online Baldessarini.

Imaginile Săptămânii Modei din Berlin sunt disponibile ca inspirație pentru stil în acest videoclip:

Eșarfele și paltoanele sunt elemente de bază importante pentru modă pentru femei și bărbați

haina-oversize-moda-trend-femei-culori-pastel-trandafir-albastru-gri

Paltoanele supradimensionate în culori atrăgătoare erau deja o tendință în colecția de toamnă / iarnă 2014/2015, dar aproape nimeni nu a interzis complet încălzitoarele confortabile din dulap după aceea. De ce? Ele pot fi combinate în mai multe moduri. Există cu siguranță o variantă caldă pentru toamnă și iarnă, dar aceste variante nu sunt nicidecum aceleași. În plus față de țesătura de pluș pufoasă, există modele în carouri, tonuri pastelate, culori strălucitoare și variante simple de culoare alb murdar.

eșarfă-haina-bărbați-bărbați-până la genunchi-casual

Ar putea și bărbații să țină pasul cu asta? Încă o dată, desenele lui Baldessarini ar trebui menționate în acest moment, deoarece haina Baldessarini ilustrează și tendința actuală. Paltoanele pentru bărbați sunt, de obicei, până la genunchi sau decupate ca un trenci, care, de altfel, este, de asemenea, scoasă în mod regulat din dulap de către fanii de modă feminine în zilele de toamnă ploioase și cu vânt..

O perspectivă de modă: tendințele modei masculine 2016

îmbrăcăminte-trend-2016-costum-verde-închis-cravată-îngustă

Arată că există o serie de alte tendințe în afară de eșarfe și paltoane Ghidul de lux mondial, următoarele tendințe de modă masculină pentru vara 2016:

– Amenajat în verde bărbații au absolut dreptate în vara anului 2016. Paleta de culori verzi poate fi utilizată în toate nuanțele. Un costum verde închis cu un top elegant dedesubt arată deosebit de elegant. Dar un omagiu adus lui Tarnkluft este de asemenea conceput în vara anului 2016.

– Chiar Stiluri asiatice sunt în tendință în vara anului 2016. Kimono, țesături strălucitoare și broderii atrăgătoare de inspirație chineză au fost rezervate femeilor pentru o lungă perioadă de timp, dar bărbatul lumii este, de asemenea, un adevărat punct de atracție în aspectul chinezesc.

îmbrăcăminte-bărbați-trend-vară-2016-pantaloni-costum-galben-lămâie

– Pe lângă culoarea verde, o culoare viu colorată cucerește și podiumurile: Galben de lămâie. Culoarea din unele dulapuri nu este o noutate și astfel revenirea pantalonilor și a costumelor galbene va fi sărbătorită din nou în vara anului 2016.

– Tendințele modei bărbătești își spun la revedere în mod clar de blugii skinny strâmți și salută aspectul confort. Nu va fi la fel de casual ca înainte cu blugi largi, dar o privire la picioarele pantalonilor bărbați arată clar că vine vara 2016 Flexibilitate la picior.

– Cei care sunt deosebit de curajoși se pot implica, de asemenea, în cea mai recentă tendință de culoare, care la prima vedere pare feminină, dar la a doua vedere este ideală pentru cămăși casual și costume ușoare și aerisite. Vorbim despre culoarea tendinței numărul 3: coral.

șosete-sandale-bottega-veneta-bărbați-2016

Șosete în sandale? Ceea ce a fost tranzacționat odată ca un adevărat no-go va deveni o tendință a modei în vara anului 2016. De altfel, nu era vorba de șosete albe, ci de șosete asortate la culoare, mai ales întunecate în sandale.

– Oricine caută modelul de tendință 2016 este aproape Optică cu dungi corect. Cu unele ținute, evident, nu pot exista suficiente dungi, deoarece dungile sunt folosite de la cămașă până la cravată la pantaloni. Puloverele supradimensionate cu aspect dungi sunt, de asemenea, la modă.

– În plus față de tendințele de culoare mai vizibile coral și galben lămâie, designerii de modă au ales și o culoare ca culoare de tendință care poate fi combinată în multe moduri, deși sună atât de necunoscută. Mov este la modă și este comercializat în lumea modei drept „fratele mai mic al lui Taupe”.

– O privire în cutia de accesorii arată: Aproape fiecare bărbat va avea cu siguranță deja un obiect la modă în casa lui, pentru că Șepci și rucsaci sunt accesoriile care vor fi purtate în vara anului 2016.