Modă

Combinați jacheta din denim supradimensionată: așa va fi stilul clasic anul acesta!

Dacă există un articol vestimentar care poate fi purtat peste orice, este, fără îndoială, jacheta din denim. Jachetele din denim sunt un produs de bază dovedit, care și-au câștigat locul cuvenit în dulapurile pentru bărbați și femei. Cu puțin înainte de primăvară, când vremea se schimbă constant între ploaie și frig și soare, ne confruntăm adesea cu provocări și nu știm cu adevărat ce să ne îmbrăcăm. Piesele la modă pot fi purtate perfect ca jachete între anotimpuri și sunt o alternativă excelentă la hainele groase pe care nu ne mai vine să le purtăm. Punem pariu că aveți cel puțin o jachetă din denim strânsă și scurtă în dulap pe care ați purtat-o ​​non-stop în ultimii ani. Dar, dacă doriți să rămâneți în tendințe, ar trebui să luați un pic de cumpărături. Ținuta supradimensionată poate fi văzută în prezent peste tot, iar trendul modei nu ne poate ignora nici jachetele. Indiferent dacă este casual cu blugi pentru îmbrăcămintea de zi cu zi sau mai degrabă cu haine elegante – în articolul de astăzi vă vom arăta cum puteți combina jacheta de blugi supradimensionată și creați ținute grozave cu ea!

Ținuta supradimensionată tendințele modei 2021 combină jacheta din denim supradimensionată

La fel ca un trench sau o pereche de blugi mom, jacheta din denim este o piesă vestimentară indispensabilă care pare să găsească un loc sigur în garderoba noastră an de an. Odată considerate haine de lucru, jachetele din denim au devenit o parte indispensabilă a lumii modei și pot fi găsite în multe spălări, culori și forme diferite. Tendințele modei pentru 2021 se bazează în întregime pe deviza „cu cât este mai mare cu atât mai bine” și indiferent dacă îți place sau nu – jacheta oversize din denim s-a întors! Combină-le lejer cu un tricou și blugi skinny sau într-o pauză de stil cu o rochie elegantă – nu există limite pentru imaginația ta și orice îți place este permis!

Combinați jacheta de blugi oversize: casual și sport pentru viața de zi cu zi

cum să combinați jacheta de blugi oversize în tendințele modei de primăvară 2021

Nu ne miră faptul că jachetele din denim sunt printre favoritele absolute ale tuturor fashionistelor. La urma urmei, pot fi purtate tot anul, iar modelele căptușite pot înlocui hainele groase chiar și în zilele blânde de iarnă. Cu toate acestea, clasicele modele scurte și strânse pe care le deținem cu toții pot face un pas înapoi și pot face loc pentru jacheta din denim supradimensionată!

Geaca de blugi supradimensionată se combină cu blugii mom trend de primăvară moda 2021

Indiferent dacă este în aspectul clasic albastru, negru sau distrus – clasicul este acum disponibil în mai multe culori și variante, astfel încât fiecare femeie să găsească modelul perfect pentru ea însăși. Jachetele din denim pictate cu decorațiuni nu numai că arată foarte elegant, ci și subliniază individualitatea noastră într-un mod destul de cool. Cel mai bun lucru despre piese este că le putem purta cu aproape orice. Ca și în cazul tuturor celorlalte topuri supradimensionate, cu jachetele din denim ar trebui să păstrați restul ținutei destul de simplu și strâns. Numeroase vedete și vedete în stilul străzii au sărit deja pe bandă și ne arată cât de versatil poate fi combinat jacheta din denim supradimensionată.

pantalonii negri cu jachetă oversize din denim combină ținutele Rihanna

Cel mai bun lucru despre denim este că într-adevăr merge cu orice. Jachetele din denim oferă fiecărei ținute o notă rece de casual și sunt o soluție simplă pentru un aspect rapid și simplu, dar modern. Ia-ți noul blugi cu picior drept, îmbracă-ți un tricou sau o cămașă și voilà – ești perfect îmbrăcat pentru o după-amiază leneșă. În ceea ce privește alegerile de pantofi, poți purta cam orice vrei. Adidași confortabili sau cizme de luptă dure – depinde în totalitate de tine! Adăugați o geantă de mână mare și câteva accesorii statement și sunteți bine să plecați.

Ținutele de blugi din cap până în picioare sunt una dintre cele mai populare tendințe de modă pentru 2021

jacheta din denim supradimensionată neagră combină ținutele de primăvară cu blugi

Ceea ce se obișnuia să fie privit ca un mod absolut de absență în lumea modei este de fapt în regulă și chiar de dorit astăzi. Ținutele din denim din cap până în picioare au revenit pe podiumuri și sunt una dintre cele mai mari tendințe de modă ale anului. Când ați terminat corect, aspectul monocrom arată simplu și simplu. Și da, îți poți împerechea blugii preferați cu o jachetă din denim supradimensionată, fără să simți că ești pregătit pentru un rodeo. Cu tendința, totuși, cel mai bun pariu este să porți spălări diferite. O jachetă ușoară și blugi skinny gri sunt o ținută la modă și cochetă pe care o poți purta. Dacă preferați să purtați aceeași spălare, atunci ar trebui să rupeți ținuta cu pantofi sau accesorii în culori vii. Acest lucru face ca uniforma altfel monotonă să arate un pic mai casual și mai jucăuș.

Combinați rochiile și jacheta din denim supradimensionată pentru un aspect elegant

Culorile trend primăvara anului 2021 combină jacheta din denim supradimensionată

Anul acesta este vorba despre experimentare și pauze de stil. Nu prea înfundat, nu prea șic, ci mai degrabă răcoros și casual – jacheta de blugi oversize este compromisul perfect între cardigane și blazere. Acest lucru face ca piesele la modă să fie tovarășul perfect pentru un aspect mai elegant. Indiferent dacă este o rochie alunecoasă jucăușă, rochii strâmte, mini sau maxi – jacheta oversize din denim poate fi perfect decorată cu rochii în diferite modele și croieli. Țesătura robustă și forma liberă oferă o notă relaxată, dar elegantă. Tocurile înalte elegante și o geantă nobilă din piele completează perfect ansamblul și fac jacheta din denim supradimensionată chiar ideală pentru birou.

Geaca de blugi supradimensionată combină fusta plisată ținută primăvară

Un alt mod interesant de a ne împrospăta ținutele și de a sublinia feminitatea este combinarea unei fuste cu o jachetă din denim supradimensionată. Indiferent dacă purtați o fustă midi sau o fustă plisată – piesele din denim merg cu orice și asigură întotdeauna o ținută fabuloasă. În timp ce adidașii și botinele sunt perfecte pentru purtarea de zi cu zi, puteți folosi și tocuri înalte pentru un aspect mai romantic și elegant.

Combinați o jachetă de blugi supradimensionată: o imagine de ansamblu asupra celor mai cool look pentru redenumire

Ținutele Gigi Hadid combină jacheta din denim oversize cu blugi

Geaca de blugi oversize este noul favorit al tuturor fashionistelor

Tendința modei denim pe denim care combină jacheta din denim supradimensionată

Cu o centură de talie îi oferiți tinutei altfel casual mai multă definiție și structură

Ținutele de business de primăvară combină jacheta din denim supradimensionată

Chic și confortabil în același timp: aspectul supradimensionat este foarte popular

Tendințele pantalonilor 2021 combină jacheta din denim supradimensionată

Blugii negri și jacheta de blugi negru supradimensionat se combină pentru un aspect monocrom la modă

Tendințele blugilor 2021 Combină geaca de blugi supradimensionată

Nu poți greși cu o ținută din denim coordonată de culoare

Ținutele din fustă din denim 2021 combină jacheta din denim supradimensionată

Perfect pentru primăvară: combinați pantaloni scurți din piele cu o jachetă din denim supradimensionată

Fuste din piele ținute tendințele modei de primăvară combină jacheta din denim supradimensionată

Geaca din denim nu trebuie să lipsească în niciun dulap

Combinați rochia cu jacheta oversize din denim tendința modei de primăvară 2021

Pantalonii din satin și o jachetă din denim supradimensionată duc la o pauză excelentă în stil

Geaca din denim supradimensionat combina pantaloni tinuta primavara

Piesele la modă sunt perfecte pentru o ținută rapidă și fără efort

Ținuta supradimensionată tendințele modei 2021 combină jacheta din denim supradimensionată

Geaca de blugi oversize ca alternativă la modă la blazerul clasic

Ținutele cu fuste plisate combină jacheta din denim oversize

Casual și modern în același timp: combinați rochii de alunecare cu o jachetă din denim supradimensionată

Ținuta slipdress tendințele modei de primăvară combină jacheta din denim supradimensionată

Jachetele albe din denim sunt la modă și îți vor face strălucirea ținutei

geaca din denim alba combina tinute de primavara idei famen