Mod de viata

De aceea, Pantone a numit două tonuri de culoare drept Culoarea anului în 2021

Pentru a doua oară, Pantone Color Institute a ales nu doar una, ci două culori ale anului în 2021: Șoarecele gri și galben soare. 17-5104 Ultimate Grey este o nuanță calmantă de gri, care amintește de fundații stabile de beton și plaje de pietriș calm. 13-0647 Illuminating este un galben strălucitor care evocă imagini de soare cald și mușcătura revigorantă a unei lămâi acre.

Culorile de trend pentru 2021 sunt menite să simbolizeze puterea și speranța

culoarea pantonei 2021

Decizia institutului de culoare de a desemna două nuanțe aparent fără legătură ca culoarea anului 2021 este o reacție la anul 2020 fără precedent Corona, care este aproape terminat. Pantone descrie galbenul însorit al lui Ultimate Grey and Illuminating ca un duo fabulos care reprezintă anul următor și unul Mesaj de putere și speranță ar trebui să transmită. Fiecare dintre cele două culori are propriul aspect emoțional. Griul are un efect solid și solidar, este baza practică de care avem nevoie. Galbenul înseamnă speranță, iluminare și soare. Și combinația de culori în sine face o declarație puternică.

culori-pantone-2021-sunt-gri-și-galbene

Decizia de a utiliza două culori în acest an a fost luată de Pandemie și evenimente precum protestele Black Lives Matter 2020. După un an în care distanțarea socială a devenit un lucru firesc și oamenii din multe țări din întreaga lume s-au organizat în masă pentru a cere justiție rasială, importanța legăturii dintre oameni este în prim-plan. Potrivit lui Laurie Pressman, vicepreședinte al Institutului de culoare, acest lucru se reflectă nevoie esențială de relații reflectat în decizia lui Pantone de a alege două culori în acest an, ceea ce a fost cazul o singură dată până acum (2016, când Pantone a ales Cuarțul roz și Serenitatea ca un semn al dizolvării tot mai mari a normelor clasice de gen).

“S-a arătat cât de mult avem nevoie unul de celălalt că aceste legături cu ceilalți ne oferă putere și forță, precum și speranța și perspectivele pozitive care sunt importante pentru progresul nostru”, a spus ea. „Alegând două culori independente, am reușit să transmitem acest mesaj subliminal”.

culori pantone trend 2021 iluminând griul final

Dar obiectivul în alegerea culorii anului rămâne același ca în anii anteriori: reflectarea culturii momentului în care trăim. Culoarea de anul trecut, Classic Blue, a fost un indigo liniștitor și profund conceput pentru a combate temerile unui nou deceniu. Culorile din 2021 se simt foarte potrivite în timp ce ne pregătim să salutăm un nou an plin de posibilități: pentru un vaccin, pentru redeschiderea lumii, pentru o revenire la un anumit nivel de normalitate – și șansa de a ne înțelege pentru a ne conecta cu alții oameni.

Culorile de trend Pantone 2021 oferă un potențial enorm de styling

Culori de trend pentru 2021 gri și galben la modă

Duoul de pantone poate fi foarte diversificat atunci când vine vorba de a îmbrăca ținuta perfectă în gri și galben. Cu eșarfe, pantofi, genți de mână, șaluri și blaturi în galben, puteți face upgrade orice ținută simplă în gri și să-i dați o notă de bună dispoziție. Mixul de culori are un efect revigorant, energizant, care îl face, de asemenea, ideal pentru o ținută sportivă.

Tendința Pantone culori 2021 în instalație

Utilizați culoarea pantone 2021 în instalație

Cu fantasticul duo de culori de galben și gri, puteți avea unul în fiecare cameră de zi dispoziție însorită legume și fructe. Pantone subliniază că cele două culori nu trebuie să fie utilizate în părți egale în decor. De exemplu, puteți utiliza culoarea galbenă Lenjerie de masă, lenjerie de pat, perne și alte accesorii pentru casă introduce. Una vopsită în galben strălucitor Intrare transmite un mesaj cald și primitor. Este, de asemenea, combinația ideală pentru toată lumea Birou sau birou la domiciliu. Ultimate Grey formează fundalul solid pentru iluminare, care stimulează gândirea și promovează concentrarea. Dacă doriți să proiectați o bucătărie frumoasă atemporal, puteți opta pentru fronturi de bucătărie gri, un blat de lucru alb și o protecție galbenă împotriva stropirii. Consultați acest articol pentru exemple excelente.

Dacă dețineți deja o canapea gri, puteți adăuga accente galbene cu câteva perne

galbenul și griul sunt culori ideale pentru camera de zi modernă

Culorile trend sunt perfecte pentru un birou la domiciliu

Galbenul și griul sunt combinația perfectă de culori pentru un birou la domiciliu

Scaun, covor și perdea ca accente însorite

Covor și perdea de scaun ca accente galbene în cameră

Ce culori se potrivesc bine cu Ultimate Grey și Illuminating?

care culori pantone merg împreună

Culorile de trend Pantone 2021 pot fi, de asemenea, combinate minunat cu alte culori vii, proaspete, vesele. Pentru inspirație, institutul de culori a prezentat patru palete:

„Păsări tropicale” – o paletă de culori strălucitoare și veselă care simbolizează penajul colorat, magnific al păsărilor tropicale. Ultimate Grey aduce un plus de eleganță și maturitate acestei palete optimiste, în timp ce nuanța albă “11-0700 Cloud Dancer” subliniază suplimentar contrastele de culoare.

Paleta „Intriga”

care culori pantone se potrivesc cu noile culori de trend 2021

“Intriga” este un ansamblu fermecător de culori care unește un amestec de influențe diferite. Paleta este capricioasă și energetic individualistă, dar versatilă și atrăgătoare.

„Iluminare” – galben și gri în combinație cu culori pastelate

culorile pantone trend 2021 combină gri și galben cu culori pastelate

„Iluminism” este povestea colorată a tinereții și a viitorului. Paleta stârnește asociații cu un spațiu hipnotic care ne eliberează mintea, ne lărgește orizonturile și ne stimulează dorința de a ne regândi. Combinația dintre Ultimate Grey și Illuminating combină înțelepciunea și experiența cu dorința de a dezvolta noi moduri de gândire și de a descoperi idei noi, în timp ce argintul metalic al „20-0087 Crystal de plumb” adaugă o strălucire asemănătoare lunii.

„Soare și umbră” – galben și gri combinate cu culori modeste

culorile pantone trend 2021 combină galbenul și griul cu culorile dezactivate

„Soare și umbră” – Ultimate Grey de lungă durată și iluminarea încurajatoare adaugă forță și pozitivism acestei palete pământești. Paleta spune povestea frumuseții simple care ne înconjoară.