Mobila

Soba modernă – 92 de modele exclusive

Soba modernă, fereastră de perete-sticlă-cadru-roșu-RAFFAELLO-bioKamino-CAR-Z-MET

Din semineu modern este chiar pe trend. Nu ar trebui să acționeze doar ca un radiator diferit în cameră, ci și să dea un accent frumos cu designul său fantastic. Aici am compilat 92 de modele exclusive create de unii dintre cei mai importanți designeri și producători de pe piață.

Soba modernă combină estetica și funcția

Soba modernă bioetanol-deschis-flacără-KLINO-CALEIDO-Co-Ge-Fin

Klino este un șemineu bio proiectat de Alessandro Canepa și poate fi integrat în orice mediu. Nivelurile înclinate și diferențele dintre materiale creează un sentiment de dinamism și eleganță, în timp ce căldura generată de foc dă viață designului.

Nerone din Caleido de Co. Ge. Fin.

Șemineul modern cu bioetanol-montat pe perete-negru-NERONE-CALEIDO-Co-Ge-Fin

Nerone a fost proiectat de James di Marco pentru CALEIDO de Co. Ge. Fin proiectat. Tehnologia și designul au fost combinate cu o idee simplă, dar frumoasă. Flăcările erau ascunse între un orizont grafic al orașului. Culoarea neagră arată, de asemenea, foarte dramatică.

Soba modernă Bubble de la Antrax IT

aragaz cu lemne cu bule-antrax-it-moderne

Bubble este primul șemineu deschis din Antrax IT, care a fost special conceput pentru a crea o atmosferă specială care poate fi realizată numai prin contactul direct cu focul. Cu forma sa originală, apare ca o bulă de metal plină de foc, de unde provine numele său. Este disponibil în două versiuni, poate fi atașat la perete sau suspendat de tavan.

Soba modernă Scenariu combinată cu TV

Scenariu-MCZ-aragaz-modern-combinatie-tv

scenariu este semineu modern, care se potrivește perfect mediului de acasă. O piesă de mobilier elegantă care conține o flacără vie. Cu Scenario, poți să te uiți în sfârșit la televizor în timp ce stai confortabil, înconjurat de căldura unei flăcări aprinse, aprinse, de parcă sticla nu ar fi acolo și nimic nu ar fi între simțurile tale și foc. Are un design minimalist pentru a sublinia flacăra datorită ușii de incendiu complet invizibile.

Globe de Vauni

Globe-vauni-white-modern-chemine

Globe de Vauni este o sobă cu lemne cu un design modern care combină tradiția cu forma clasică într-o interpretare modernă. Modelul este de sine stătător și poate fi rotit cu 360 de grade pentru unghi de vizualizare optim și flexibilitate.

Globul lui Vauni în negru

Globe-Vauni-șemineu-modern-free-standing

Globe este echipat cu cel mai sigur și mai eficient arzător de etanol care funcționează fără fum, funingine sau cenușă. Emite o căldură plăcută și are un efect de încălzire reglabil și dimensiunea flăcării. Este disponibil în două versiuni exclusive – fontă cu finisaj mat și granit negru superb lustruit. Acest mobil semineu modern este conceput pentru a invita împreună și inspirație. Designul său este frumos pentru ochi, atât cu cât și fără foc aprins.

EcoSmart Zeta

EcoSmart- Soba modernă cu lemne Zeta

Elegant și atrăgător, șemineul modern EcoSmart Zeta nu este altceva decât original. Proiectat de John Dimopoulos, directorul Geoform din Sydney, aragazul este numit astfel datorită formei sale eliptice și aduce un omagiu originilor sale grecești. Un amestec inteligent de lemn, piele și oțel inoxidabil, Zeta complet portabil se așează pe o bază din oțel inoxidabil lustruit.

Polinea Comfort de la POLI Keramik

Banc combinat din ceramică Polinea Comfort POLI

Din semineu modern Polinea Comfort convinge cu linii clare, detalii fascinante și un nivel ridicat de confort. Spătarul înclinat ergonomic – îmbrăcat cu „polinea” ceramică – ne invită să ne lăsăm în spate și să ne bucurăm de căldură.

Hot Milky Star

Soba fierbinte-Lactee-Star-POLI-ceramica-moderna-cu-lemne

Hot Milky Star combină tradiția și inovația într-o nouă interpretare fascinantă a sobei de teracotă alpină. Forma sa este simplă, iar ceramica neobișnuită face din acest aragaz o sculptură de încălzire care poate fi folosită ca dulap încălzit, de asemenea, pentru uscarea sau încălzirea hainelor. Hot Milky Star este simț și senzualitate – extrem de funcțional și pur și simplu minunat pentru încălzirea trupului și a sufletului.

Ariadna Central de Traforart

modern-suspendat-semineu-lemn-combustibil-ARIADNA-CENTRAL-Traforart

Șemineul suspendat Ariadna este atractivul perfect pentru o cameră mare. Focul poate fi vizualizat din toate părțile prin cele patru ferestre de vizionare. Modelul este disponibil în multe culori de vopsea RAL și arată deosebit de dramatic în roșu și negru.

În acest exemplu, șemineul a fost instalat într-o cameră de zi în antracit și alb. Dale din gresie porțelanată de format mare sunt așezate pe podea. În plus față de covorul roșu, șemineul spectaculos aduce ceva culoare în joc.

Perola de la GlammFire

aragaz-modern-aragaz-bioetanol-otel-oval-PEROLA-GlammFire

Modelul Perola de la Glammfire este un șemineu cu bioetanol extraordinar. Deschiderea în formă de val este inspirată de mare și emană o eleganță frumoasă. Calitatea materialelor și armonia formelor fac din șemineu ceva foarte special.

În acest exemplu, vedem un contrast frumos între trei culori: negru, bej și alb. Materialele naturale lemnul și piatra sunt, de asemenea, accentuate de dale negre lustruite. Coloanele din lemn atașate vertical oferă, de asemenea, accente deosebite.

 Milano de la British Fires

modern-bioetanol-semineu-rotativ-MILANO-BRITISH-FIRES

Acest șemineu cu bioetanol de la British Fires se numește „Milano”. Convinge prin suprafața sa nobilă din beton și formele geometrice frumoase. Șemineul de sine stătător nu are evacuare și poate fi amplasat oriunde. Indiferent dacă este în interior sau în exterior, modelul este o atracție frumoasă în fiecare zonă.

Aragaz cu focar de la Focus

soba-lemne-fereastra-moderna-din-sticla-STOFOCUS-Focus

Stofocus este o sobă cu lemne cu fereastră panoramică și provine de la Focus. Designul este modern, funcțional, elegant și rafinat. În plus, există și o tehnologie dovedită, de ultimă generație, care respectă cele mai stricte reglementări de siguranță. Partea frontală maro coniac a aragazului poate fi combinată perfect cu o pardoseală bej deschis și scaune roșu închis.

Axis de Caleido de Co Ge Fin

semineu-modern-bioetanol-lemn-deschis-cu-flacara-living-AXIS-CALEIDO-Co-Ge-Fin

 Axis by Kaleido este un frumos șemineu cu bioetanol, cu un stil scandinav. Piatra artificială și lemnul solid se combină într-un design armonios. Când nu este utilizat, poate fi folosit și ca masă de cafea. Modelul are 38 cm înălțime și 80 cm lungime.

Fairo Eco Line 170 de la Kal-Fire

semineu-modern-cu-gaz-trei-laterale-unitate-de-perete-FAIRO-ECO-LINE-170-Kal-Fire

Fairo Eco line este un șemineu cu gaz închis care oferă o vedere generoasă asupra flăcărilor vii datorită geamului fără sticlă. Șemineul pe trei fețe este un obiect de design atmosferic care poate fi integrat perfect în orice zonă de locuit. Aici șemineul încorporat este combinat cu o bază de granit și dulapuri de perete cu fronturi din lemn.

Fanny de la TraforArt

modern-suspendat-șemineu-TraforArt-Fanny-living

Șemineul suspendat Fanny impresionează prin designul său fascinant. Când vine vorba de culori, există mai multe opțiuni disponibile. Aceasta înseamnă că șemineul se poate amesteca cu interiorul existent într-un mod deosebit de armonios. În exemplul următor puteți vedea varianta în verde.

Zelia 908 de la JC Bordelet

modern-suspendat-șemineu-combustibil-lemn-portocaliu-ZELIA-908-JC-Bordelet

Șemineul central lăcuit Zelia 908 de JC Bordelet poate fi, de asemenea, în culori coordonate cu mobilierul și accesoriile pentru casă. Fereastra de vizionare la 360 de grade oferă o vedere bună a flăcărilor din fiecare colț al camerei.

Bathyscafocus Oblo de Focus

soba-suspendata-moderna-rotunda-BATHYSCAFOCUS-OBLO-Focus

Șemineu Admeto de la Traforart

soba-cu-lemn-moderna-otel-central-TRAFORART-Admeto

Milano de Italokero

șemineu-gaz-cu-picioare-alb-living-MILANO-ITALKERO

 MDF Baco de la GlassFire

perete-sticlă-sobă-bioetanol-independent-roșu-MDF-BACO-GlammFire

Fantomă de la EcoSmart Fire

dormitor-de-sticlă-bioetanol-independent-dormitor-GHOST-EcoSmart Fire

Omegafocus de la Focus

design-șemineu-insert-montat pe perete-cadru-oțel-OMEGAFOCUS-Focus

Metafoxus 1 din Focus

soba-cu-lemn-moderna-otel-corten-optica-cadru-perete-instalare-MeTAFOCUS 1- Focus

Grappis din Focus

soba-cu-lemn-moderna-lemn-de-foc-depozitare-raft-grappus-Focus

 Tunelul Linea 150 de la British Fires

cuptor-cu-gaz-sticla-fereastră-dublă-față-LINEA-150-TUNEL-BRITISH-FIRES

Linea 170 de la British Fires

aragaz-gaz-modern-sub-tv-Linea-170-BRITISH-FIRES

Kera de la Austroflamm

soba-cu-lemn-moderna-ceramica-otel-Kera-Austroflamm

Șemineu de perete Stella de JC Bordelet Indistries

soba-cu-lemn-moderna-incastrata-in-perete-STELLA-JC-Bordelet-Industries

Torino de Italokero

semineu-modern-cu-perete-dublu-lateral-TORINO-ITALKERO

York din Piazzetta

semineu-modern-construit-in-perete-lemn-York-Piazzetta

Stoccolma din Piazzetta

coș-de-șemineu-modern-portant-central-STOCCOLMA-Piazzetta

MODORE 140 din Elements4

semineu-modern-incastrat-in-perete-placare-gaz-placare-perete-MODORE-140-elements4

Șemineu Roma de Italokero

modern-șemineu-încorporat-în-perete-gaz-sticlă-fereastră-living-ROMA-ITALKERO

 Ușor de la Piazzetta

modern-șemineu-perete-instalare-Faianță-EASY-Piazzetta

 Viena din Piazzetta

șemineu-modern-perete-instalare-cadru-asimetric-gaz-VIENNA-Piazzetta

CORELLO EXTRA de la Fiamerite Fires

semineu-modern-incorporat-in-perete-electric-decorativ-CORELLO-EXTRA-Fiamerite-Incendii

LIVERPOOL de Piazzetta

modern-șemineu-geam-închis-fereastră-pietriș-living-LIVERPOOL-Piazzetta

FAIRO ECO PRESTIGE 80 de la Kalfire

semineu-modern-gaz-living-color-natural-color-FAIRO-ECO-PRESTIGE-80-Kalfire

Soba Sky T de la Elements4

șemineu-modern-cu-gaz-două-laturi-separator-de-cameră-SKY-T-Elements4

Fairo Eco Line 120 de la Kal-fire

modern-șemineu-gaz-sufragerie-sticlă-fereastră-FAIRO-ECO-LINE-120-kalfire

Fairo Eco Prestige 105-59 de la Kal-Fire

semineu-modern-gaz-perete-instalare-perete-living-combinatie-FAIRO-ECO-PRESTIGE-105-59-kalfire

Scenariu din MCZ

Soba modernă pe lemne, oțel încorporat cu gaz, închis-SCENARIO-MCZ

Fairo Eco Prestige 85

modern-șemineu-gaz-lemn-sticlă-cutie-living-gri-tapet-FAIRO-ECO-PRESTIGE-85

Penisola 150 de la British Fires

semineu-modern-ferestre-de-sticla-gaz-trei-laterale-separator-de-camera-Penisola-150-incendii-britanice

Șemineu pe gaz Bidore 140 by Elements 4

șemineu-modern-cu-gaz-închis-cu-două-colțuri-laterale-BIDORE-140-Elements4

Fairo Eco Line 80 de la Kalfire

modern-șemineu-gaz-închis-living-bancă-FAIRO-ECO-LINE-80-Kalfire

Semineu Modore 95 pe gaz de la Element4

modern-șemineu-gaz-închis-perete-instalare-Modore-95-Element4

Soba pe gaz Fairo Eco Lin 90 de la Kal-fire

instalație-modernă-de-șemineu-cu-gaz-închisă-pe-trei-fețe-FAIRO-ECO-LIN-90-Kalfire

Șemineu cu gaz Panorama 130 de la British Fires

modern-șemineu-gaz-închis-perete de sticlă-PANORAMA-130-BRITISH-FIRES

Șemineu de colț Fairo Eco Line 85 de la Kalfire

semineu-modern-coltar-cu-gaz-semineu-geam-sticla-living-FAIRO-ECO-LINE-85-Kalfire

Coffee Fire Long de la Planika

modern-șemineu-bioetanol-măsuță-de-cafea-integrată-CAFE-FIRE-LONG-Planika

Chili Fire de la Planika

șemineu modern-bioetanol-șemineu din sticlă-insert-bucătărie-Chili-Fire-Planika

Gala St de Dmora

soba-moderna-bioetanol-inchisa-cu-doua-zone-de-luat-masa-GALA-ST-dmora

Insert pentru șemineu NeoFocus de la Focus

Semineu-insert-gaz-inchis-fereastra-panoramica-living-NEOFOCUS-Focus

Șemineu de colț Amsterdam de la Nordpreis

soba-lemne-colt-modern-semineu-depozitare-lemne-de-foc-AMSTERDAM-Nordpeis

Cosmofocus din Focus

cosmofocus-soba-moderna-placare-cu-piatra-naturala

BB de la Antrax IT

aragaz modern cu lemne bb-antrax-it

Chromifocus din Focus

Soba Chromifocus-Focus-colorata-moderna-cu-lemne

chromifocus-sobă modernă pe lemne

Proiectarea razei

design acasă-flacără-colectare-rază

Soba cu bioetanol de la Radius Design

proiectare rază sobă bioetanol

Radius-design-modern-șemineu-colț

Ecosmart Q

ecosmart-Q-aragaz modern cu lemne

Vedere dublă de la Safretti

Soba cu viziune dublă de Safretti-modernă

97x74S din Austroflamm

97x74S-von-Austroflamm-aragaz modern-cu lemne

BB de la Antrax IT

bb-antrax-it-white-wall

Toba Cubo Pellet de la MCZ 

Toba-Cubo-Pellet-MCZ-aragaz modern cu lemne

peletă vivo 80 de la mcz

vivo-80-pelete-de-mcz-fund-aragaz-modern-cu-lemne

FIliofocus

Filiofocus-aragaz-modern-din-Focus

Forma T50 Wood de la MCZ

Forma-T50-Wood-MCZ

Pictofocus de la Focus

Pictofocus-Focus-aragaz modern cu lemne

semineu modern MCZ

Oggifocus-Focus-aragaz modern cu lemne

soba-moderna-Harrie-Leenders

soba-moderna-Eurofocus-Focus

soba-moderna-Gyrofocus-Focus

soba-moderna-Filiofocus-Focus

focar modern-aragaz

heterofocus-focus

modele-moderne-sobe-Forma-B95-Lemn-MCZ

soba-moderna-trifoi-Forma115-Lemn-MCZ

modele-sobe-moderne-Forma75-MCZ

design-aragaz-modern-Forma65MCZ

modele-moderne-aragazMCZ

modele-moderne-sobă-MCZ-1

modern-sobă-picătură-antraxit

soba-moderna-drop-antraxit-1

aragaz-hublot-antraxit-1

modern-kaminofen-joker-antraxit.png

www.architonic.com

30 de modele pentru sobe cu lemne la modă în sufragerie