Mobila

Pat și canapea într-una – un proiect Orwell de Goula Figuera

șemineu-tapițerie-moale-din-catifea-roșie-din-catifea-goula-figuera

Goula Figuera integrat Pat și canapea cu cabina de dormit într-una și proiectează una Orwell Proiect. Toate fotografiile sunt furnizate cu amabilitate de Goula Figuera. Proiectele hibride oferă design alternativ și design de piese de mobilier individuale. Întâlnim forme neașteptate, interacțiuni de diferite tipuri și progrese științifice. Când vine vorba de o piesă de mobilier Orwell, este o combinație de pat, canapea și cabină de dormit într-una singură, care are, de asemenea, mai multe avantaje.

Pat și canapea într-unul – un proiect Orwell

goula-figuera-cărți-măr-set de scris-laptop-pernă-cadru de lemn

Numele Orwell din asta Pat și canapea se referă la numele de familie al autorului „1984”, iar ideea originală pentru proiectarea piesei de mobilier a fost inițial ghidată de nevoia de liniște și intimitate, pe care uneori ne-o dorim atât de mult în propriile noastre pereți. Designul vă invită într-un interior confortabil și reînvie amintirile copilăriei și coliba ascunsă, cabana sau casa din copac din lemn. Toată această lume ascunsă, proprie, unde copiii doresc întotdeauna să rămână neobservați, să fie lăsați în pace. Perdelele grele matlasate izolează împotriva zgomotului și dimensiunea acestei piese de mobilier permite tuturor să se întindă și / sau să stea pe ea.

 Pat de mare capacitate și canapea

Tesatura din lemn-cadru-lamele-cu-matlasate

Din moment ce există un Pat și canapea Una peste alta, această piesă de mobilier de designer oferă suficient spațiu pentru relaxare, citire, plasarea unui laptop sau a mai multor cărți etc. Construcția vă oferă posibilitatea de a găsi singurătatea dorită în propria casă din nou și din nou. Tapițeria poate fi îndepărtată și reconstruită din nou și din nou. Vă vom arăta această piesă de mobilier grozavă și schița acesteia la începutul proiectului.

Canapea-pat-și-citit-colț-într-unul

 Activități de a fi singur, de a te bucura din plin de liniște și liniște acasă

pantofi-bărbați-maro-cu-șireturi

Tonurile de gri sunt combinate cu un cadru din lemn

Roșu și gri-ca-design

Fie pentru un pui de somn sau pentru dormit, depinde de tine

plan-schiță-țesătură gri-bumbac

Proiectul de la început și schița

Schița-dulapului-patului