arhitectură

Noul portal Homify – think tank, ajutor pentru cercetare, lucrări de referință

Portal arhitectură modernă proiecte de construcții design interior

A venit practic în tăcere Portal de servicii online Homify și face parte din elita arhitecturii și platformelor interioare de la începutul anului. De și cu experți pentru experți!

Noul portal online Homify – designul creativ al celor 4 pereți

Experți în construcții de proiecte Germania portal Homify interesant

Proiectarea celor patru pereți ai noștri devine din ce în ce mai importantă, deoarece o înțelegem ca o afirmație – aici vrem să ne exprimăm stilul individual, personalitatea și căutarea asociată a partenerilor și obiectelor potrivite este ceva ce facem din nou în mod regulat. Internetul câștigă din ce în ce mai multă influență în această misiune, îl folosim ca sursă de informații și constatăm din ce în ce mai des că pierdem mult prea mult timp căutând informații în mare parte irelevante sau nu ne atingem obiectivul.

Portalul Homify și-a stabilit sarcina de a face ca piața uriașă să fie transparentă atât pentru experți, cât și pentru clienții finali. Acest lucru funcționează pe mai multe niveluri: cu un forum, lucrări de referință, director de experți, portal de evaluare și multe altele. Vă explicăm exact cum funcționează acest lucru în următoarele:

Portalul online Homify – expertul:

Proiecte Portal Baruri Cafenele Idei de amenajare

Un portofoliu de companii de înaltă calitate poate fi creat în 3 pași simpli. Înregistrați-vă, confirmați și încărcați proiecte. Durează câteva minute, dar efectul este enorm: crește nivelul de conștientizare, prezența pe internet și optimizează situația comenzii. O mulțime de beneficii cu puțin efort – ce ți-ai mai putea dori!? Iar designul simplu al paginii permite contactul rapid și direct de la clientul final către expert.

Locatarul / proprietarul:

experți noi în construcții de platforme arhitecți designeri de interior

Înregistrarea este ușoară și se explică de la sine. După înregistrarea cu succes, chiriașul are ocazia să navigheze pe site și să-și înregistreze inspirațiile în cărți de idei. Dacă sunteți unul dintre contemporanii hotărâți, o cerere de contact poate fi, desigur, trimisă expertului prin homify – complet gratuit, desigur. Viitorul forum este un fel de portavocă. Aici chiriașii și proprietarii pot pune întrebări, pot comenta ultimele tendințe și pot face schimb de idei cu privire la toate aspectele arhitecturii, clădirii și locuinței. Desigur, experților li se permite, de asemenea, să își spună cuvântul!

Noi – omificăm:

Portal scaune mobilier design noua colectie la nivel national

Desigur, ne-am gândit și la viermii noștri și la cei care s-au educat continuu și au creat revista noastră în acest scop. Experții și clienții finali nu numai că pot fi distrați în mod creativ aici, dar își pot spune și ei cuvântul! Gâdilăm informații privilegiate de la experți în interviuri și așteptăm cu nerăbdare fiecare sfat privilegiat.

Și pentru că homify se adaptează nevoilor utilizatorului, serviciul este acum disponibil în alte 4 limbi: franceză, spaniolă, italiană și engleză – la urma urmei, dorința de a construi și a trăi este un fenomen care nu are limite. În acest sens „Să omificăm împreună”!

portal online pentru amenajarea unei camere de zi unifamiliale