Mobila

Mobilier de birou inovator pentru sălile de conferințe – masa multifuncțională

Mobilier de birou de masă din fibroglasă cu design futurist

Mobilier de birou inovator pentru sălile de conferințe astăzi au un rol extraordinar de important în procesul de lucru decât în ​​trecut. În primul rând, acestea ar trebui să fie confortabile și funcționale pentru muncă. Frumusețea ar fi atunci o proprietate independentă a unui obiect. Ar fi bine dacă toată lumea Mobilier de birou inovator pentru sălile de conferințe au o altă calitate specială – să poți inspira oamenii. Acesta din urmă nu mai este o provocare pentru designerul bulgar Yovo Bozhinovski. Tânărul talentat a creat o uimitoare masă de sală de conferințe futuristă. Yovo Bozhinovski a transformat un lutru și o masă de conferință într-o unitate creativă de succes.

Masă, birou, scaune – mobilier de birou inovator pentru sălile de conferințe

Masă de pupitru din fibră de sticlă din fibră de carbon

Mobilier de birou inovator pentru sălile de conferințe sunt făcute la comandă de o companie mai mare, nu doar pentru că își permit, ci pentru că sunt entuziasmați de orice fel de inovație. Același lucru este cazul cu Bozhinovski. Masa sa multifuncțională a fost realizată grație sprijinului companiei bulgare Elza Design. Scopul proiectului a fost de a veni cu un nou design inovator de birou care poate fi fascinant.

Mobilier de birou inovator pentru conceptul de design al sălilor de conferințe

idei moderne de mobilier de birou- scaune negre de masă

Pe parcursul procesului de proiectare, proiectantului i-a venit brusc ideea că ar putea crea un mix între o masă de conferință și biroul șefului companiei. Conform opiniei sale, ar mobilier de birou inovator pentru sala de conferinte se potrivesc foarte bine în această companie, astfel încât să puteți lucra acolo sau să primiți clienți. Cu aspectul său atractiv și futurist, masa supremă este un model bun pentru mobilierul de birou în general.

Materiale naturale – atmosferă de lucru sănătoasă

Idei de mobilier pentru birou fibra de sticla otel fibra de carbon Elza Design

Deoarece compania se ocupă cu lucrări de construcții și construcții, dorit Bozhinovski creați un design care să reprezinte domeniul de activitate al companiei. În proiectul său, designerul a luat în considerare cele mai importante principii de lucru ale Elza Design – unicitate, eleganță și funcționalitate. Masa multifuncțională este realizată numai din materiale naturale – fibră de sticlă, fibră de carbon și oțel. Mobilier de birou inovator pentru sălile de conferințe trebuie combinate bine între ele. Scaunele din oțel fururistic se potrivesc cel mai bine cu masa modernă. 

Idei moderne de amenajare – amenajarea mobilierului de birou

Mobilier design modern birou aspect Bozhinovski

 Creați un birou de proiectare neobișnuit

mobilier multifuncțional birou de masă pentru sală de conferințe

Mobilier multifuncțional – sala de conferințe modernă

idei de design negru design birou

Combinând mobilier inovator de design

Idei de amenajare a designului caselor design inovator modern

Construcție din oțel, fibră de carbon și fibră de sticlă

echipamente pentru săli de conferințe pentru construcții din oțel de masă multifuncționale